Netflix'te İzleyebileceğiniz En İyi 20 Spor Filmi | 2024

Bu içeriğimizde sizin için Netflix’te yer alan spor filmleri derledik. İşte Netflix’te yer alan en iyi spor filmleri.
Netflix'te İzleyebileceğiniz En İyi 20 Spor Filmi | 2024

İzlenmesi Gereken Netflix Spor Filmleri Listesi

Eğlenceli zaman geçirmek için kaliteli film ararız. Bu içeriğimizde sizin için heyecan dolu spor filmlerini derledik. Hem eğlenip hem de spor hakkında bir şeyler öğreneceğimiz bu filmleri kalitesine göre sıraladık. İşte en iyi Netflix spor filmleri...

Netflix Spor Filmi Önerileri;

1. Perde Arkası: Sportmenlik Dışı Faul Operasyonu

netflix spor filmleri

Yasa dışı faaliyetler maalesef ki dünyanın her bir yerinde ve her bir alanında bulunmaktadır. NBA’nin eski hakemi olan Tim Donaghy, görev süresi boyunca maçlarda bahis oynadığı için hapis yatar. Uzun süre hapis hayatında yaşıyor olsa da lig bu derin skandal ile sallantıda kalır. Tüm bu sallantılı süreci bu belgesel ile izlemeniz mümkündür.

TürBelgeselSporTarih
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDavid
Terry Fine
OyuncularTim
Donaghy
Matt
Maltepes

2. Hustle

netflix spor filmleri

Genç bir adam, haksız yere işinden kovulmasının ardından yurt dışında yaşayan yetenekli basketbolcuları keşfetmeye odaklanır. Keşfettiği her şey ile hem kendisini hem de yeni NBA üyelerinin başarılı olacağını kanıtlamak üzere mücadele etmeye başlar. Aynı zamanda bulduğu basketbolcuları ABD sınırları içerisine de getirmesi gerekmektedir.

TürKomediDramSpor
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeremiah
Zagar
OyuncularAdam
Sandler
Queen
Latifah
Ben
Foster

3. Home Team

netflix spor filmleri

Teknik direktör olan Sean, Bountygate skandalında elde ettiği rolünden dolayı sezonların birçoğunda askıya alınır. Sean, 12 yaşındaki oğluyla beraber yeniden bağlantı kurmaya çalışırken bir yandan da oğlunun okulundaki futbol takımının koçluğunu yapmaya başlar. Bu koçluk sırasında oğlu ile olan buruk bağlarını düzeltmesi gerekmektedir.   

TürKomediSpor
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCharles
Kinnane
Daniel
Kinnane
OyuncularKevin
James
Taylor
Lautner
Rob
Schneider

4. Kaykaycı Kız

netflix spor filmleri

Hindistan’ın kırsalında yaşayan Prerna, genç kızların yapacak olduğu hiçbir şeyin bulunmamasından dolayı günün birisinde kaykay ile tanışır. Hayatı tamamen kaykay kaymak üzere kurulu hale gelen Prerna, hem çevreden hem de ailesinden asla olumlu sonuç alamaz. Hayallerinin peşinden koşmak için önüne çıkan her şeyi aşmak da Prerna’nın elindedir.

TürAileSporDram
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenManjari
Makijany
OyuncularWaheeda
Rehman
Amy
Maghera
Anurag
Arora

5. Umuda Koşan Kızlar

netflix spor filmleri

New York’ta yaşayan üç kız kardeş atletizm ile uğraşmaktadır. En büyük hayalleri olan Gençlik Olimpiyatları’nı kazanmak için ise düşünüldüğünden daha büyük bir çaba gerekmektedir. Mücadeleye girişen kardeşler, karşılaştıkları sorunların üstesinden gelmeleri mümkün olabilecek mi?

TürBelgeselSpor
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenTone
Grottjord-Glenne
Corinne van
der Borch
OyuncularRainn
Sheppard
Brooke
Sheppard
Tai
Sheppard

6. Broad Peak

netflix spor filmleri

1988’de Broad Peak’e ilk adım adam Maciej, ölümden kıl payı kurtulduktan sonra normal bir şekilde yaşamaya başlamak için mücadele eder. Lakin normal yaşama adım attığı ilk anda asıl zirvenin yirmi üç metre daha yukarıda olduğunu öğrenir. Bu bilgilerle beraber yıllar sonrasında Krzysztof isminde bir beyefendi ile tekrardan uzun tırmanışı vermek üzere harekete geçerler.

TürMaceraBiyografiSpor
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLeszek
Dawid
OyuncularIreneusz
Czop
Maja
Ostaszewska
Piotr
Glowacki

7. Mavili Kadın

netflix spor filmleri
Yaşanmış bir hikayeden esinlenerek çekilmiş olan bu yapımda bir yetişkinliğe geçiş öyküsü sizlerle. Dahi bir çocuk olan Mithali, profesyonel kriket dünyasına girerek kendisini kanıtlayama başlar. Her başarısını kanıtlarken insanların düşünceleri ve başarıları için önüne çıkan engelleri de aşması gerekmektedir. 

TürBiyografiSporDram
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSrijit
Mukherji
OyuncularTaapsee
Pannu
Vijay
Raaz
Mumtaz
Sorcar

8. Pelé 

netflix spor filmleri

Üç Dünya Kupası kazanan tek futbolcu olan Pele’nin 1958 yılından 1970 yılına kadar yaşadığı başarıları ve nasıl ulusal bir kahramana dönüştüğünü anlatmaktadır.

TürSporBiyografiBelgesel
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenBen
Nicholas
David
Tryhorn
OyuncularPelé

9. Azhar 

netflix spor filmleri

Hindistan’ın ünlü milli takım kaptanı olan Mohammad Azharuddin, uluslararası alanda oynayan bir kriket oyuncusudur. Hayatında ve kariyerinde her zaman başarılı olan bu adamın görevi çok önemlidir. Kaliteli hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip Hint filmleri listesinde ki yapım, hayatınız boyunca en az bir defa izlemeniz gereken spor filmleri arasındadır.

TürBiyografiDramSpor
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenTony
D'Souza
OyuncularEmraan
Hashmi
Nargis
Fakhri
Prachi
Desai

10. Goon: Last of the Enforcers

netflix spor filmleri

İyi bir hokey oyuncusu olan Doug Glatt, nefret ettiği biri onu sakatlayınca takımdan çıkmak zorunda kalır. Düşmanı kaptanlığını elinden alınca Doug ondan bir intikam almak üzere harekete geçer ve kendini geliştirmeye başlar. Kendi çizdiği bu yolda Doug zor vermek zorunda kalacaktır. Komedi filmleri türündeki yapım dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde 2017 yılının ses getiren filmlerinden birisi olmuştur.

TürKomediSpor
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJay
Baruchel
OyuncularSeann
William Scott
Alison
Pill
Marc-André
Grondin

11. Amateur 

netflix spor filmleri

13 yaşındaki Terron Forte, yaşıtlarına göre inanılmaz derecede basketbol oynayan bir ortaokul öğrencisidir. Basketbol oynadığı bir video paylaştığı zaman inanılmaz ilgi çeken Terron, seçkin bir okula burslu okumaya hak kazanır. Genç adamın bu yeteneğini gören yetkililer hem onun için hem de kendileri için bir gelecek hazırlar. Heyecan dolu serüveni sayesinde çok sevilen bu yapım en iyi Netflix spor filmlerden birisidir.

TürSporDram
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenRyan
Koo
OyuncularMichael
Rainey Jr.
Josh
Charles
Sharon
Leal

12. High Flying Bird 

netflix spor filmleri

Bir menajer, temsil ettiği oyuncuyu saf dışı bırakılınca hem kendisinin hem de çaylağının kariyerini kurtarmak için büyük bir plana girişir. Bir lokavt sırasında lig yöneticilerinin ve sporcuların çatışmaları arasında kalan menajer basketbol maçlarını sonsuza kadar değiştirecek bir açık bulur. Bu açık sayesinde bütün güçlü oyuncuları alt eden basketbol menajeri Ray, sistemin bozulmasına neden olmuştur. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu film izleyicilerinde ayrı bir tat bırakmıştır.

TürDramSpor
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSteven
Soderbergh
OyuncularAndre
Holland
Melvin
Gregg
Zazie
Beetz

13. Tüm Engelleri Aşmak 

netflix spor filmleri

Netflix'in aile filmleri listesinde yer alan son yılların en çok ses getiren yapımı... Olimpiyatlara katılmaya çok yaklaşan Ariana, üzücü ve hayati bir trafik kazası geçirdiği için Jimnastiği bırakmak zorunda kalır. Ariana, artık bütün planlarının ve hayallerinin bittiğini düşünür. Genç kızın bu hayalini kurduğu hedefleri gerçekleştirmesi ve şifa bulması için arkadaşlarına ihtiyacı vardır. Dramatik sahneleriyle bu yapım izleyicileri tarafından benimsenen nadir filmlerden birisidir.

TürBiyografiDramAile
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenSean
Cisterna
OyuncularAna
Golja
Jennifer
Beals
Sarah
Fisher

14. Brothers

netflix spor filmleri

Geçmişin bıraktığı iz yüzünden birbirinden ayrılan iki kardeş dövüşçüdür. David, kızının tedavi masraflarını ödeyebilmek için öğretmenliği bırakıp dövüşçü olmaya karar verir. David’in kardeşi olan Monty, kendi dövüş videosunu internete koyarak büyük bir ilgi çekmiştir. Monty ve David bütün ülkenin heyecanla beklediği ve büyük bir para ödülü olan dövüş turnuvasında karşılaşacaktır. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu film hayatınız boyunca en az bir defa izlemeniz gereken filmlerden birisidir.

TürSporAksiyonDram
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenKaran
Malhotra
OyuncularAkshay
Kumar
Sjdharth
Malhotra
Jackie
Shroff

15. Mary Kom 

netflix spor filmleri

Fakir bir çiftçinin kızı olan Mary, hayatı boyunca fakir kalmak istemez ve boks kariyeri yapmak ister. Mary, babasının ve başkalarının itirazını dinlemeyip boksa başlar. Mary bu spor dalında çok hızlı bir gelişme sağlar ve Hindistan’ın gelmiş geçmiş en ünlü boksörlerinden birisi olmayı başarır. Aksiyon filmleri türünde oldukça sürükleyici yapımlardan bir tanesi olan Mary Kom aynı zamanda kaliteli spor filmlerinden birisidir.

TürAksiyonDramBiyografi
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenOmung
Kumar
OyuncularPriyanka
Chopra
Sunil
Thapa
Robin
Das

16. Yenilmez 4

netflix spor filmleri

Yuri Boyka büyük turnuvalara katılmak için hazırlanır. Boyka ringdeyken yanlışlıkla karşısındaki dövüşçüyü öldürür. Bu olay Boyka’yı çok üzer ve dövüşçünün karısının kölelik yaptığını öğrenir. Boyka bunun üzerine kadını kölelikten kurtarmak için karşısına çıkan bütün adamları alt etmeye çalışacaktır. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu film izleyicileri tarafından çok sevilmiştir.

TürDramSporAksiyon
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenTodor
Chapkanov
OyuncularScott
Adkins
Teodora
Duhovnikova
Alon
Aboutboul

17. Athlete A 

netflix spor filmleri

ABD Jimnastik takımının doktoru olan Larry, sporcuları taciz eder. Muhabirler bu haberi duyunca her yerde yayınlar. Ancak Larry, Jimnastik Federasyonu ile birlikte bu olayı örtbas ederler. Muhabirler çok geçmeden bu olayı da araştırır ve Jimnastik Federasyonu’nun kirli işlerini ifşa ederler. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde bu yapım 2020 yılının en çok ses getiren spor filmlerinden birisi olmuştur.

TürSporSuçBelgesel
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBonni
Cohen
Jon
Shenk
OyuncularMaggie
Nichols
Gina
Nichols
John
Nichols

18. The Game Changers 

netflix spor filmleri

İnsan performansı için en uygun beslenme şeklini bilim insanları ve seçkin sporcular ile paylaşan bir UFC dövüşçüsü kendisine öğretilenin tam doğru olmadığını öğrenir. Bu sporcu hem sağlıklı hem de insan performansını arttıran daha güzel beslenme şekli bulmak üzere bir yolculuğu çıkar. Belgesel türünde olan bu yapım kalitesi sayesinde benzerlerinden ayrılmaktadır.

TürBelgeselSpor
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLouie
Psihoyos
OyuncularJames
Wilks
Arnold
Schwarzenegger
Patrik
Baboumian

19. Zafere Hücum 

netflix spor filmleri

Asıl hedefleri Dünya şampiyonluğu olan iki yarışçı 1976 yılında gerçekleşen bir yarışta Niki’nin kullandığı Ferrari sorun yaşayınca saf dışı kalır ve birincilik James’e gider. Kaza sonrasında altıncı haftaya kadar yaralı olan Niki iyileştikten sonra hırsı ve öfkesi ile sahalara geri döner. İki yarışçı arasında çok büyük bir rekabet söz konusu olacaktır. Hız tutkunlarının çok seveceği yarış filmleri türündeki yapım hikayesi ve güzel temposu sayesinde son yılların en çok izlenen filmlerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

TürDramBiyografi
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenRon
Howard
OyuncularChris
Hemsworth
Daniel
Brühl
Olivia
Wilde

20. Anka Yükseliyor: Paralimpik Oyunları'nın Hikâyesi 

netflix spor filmleri

Uluslararası bir spor yarışması ve çok büyük bir etkinlik haline gelen Paralimpik oyunları, seçkin sporcuların ve diğer isimlerin engelliler için yaptığı yarışmadır. Dünya üzerindeki bütün insanların engelliler hakkında düşüncelerini daima değiştirecek olan bu sporcular herkese ilham vermektedir. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu film izleyicilerinde ayrı bir tat bırakıyor.

TürSporBelgesel
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenLan
Bonhote
Peter
Ettedgui
OyuncularPrince
Harry
Tatyana
McFadden
Matt
Stutzman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.