Netflix Perdida Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

2018 yapımı suç ve polisiye türündeki Perdida filmi hakkında bilinmesi gerekenleri ve izleyici yorumlarını sizler için bir araya getirdik. İşte La Corazonada filminin devam senaryosu olarak bilinen Perdida ile ilgili bilgiler…
Netflix Perdida Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Netflix'in Arjantin Yapımı Polisiye ve Gizem Filmi “Perdida” Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kitaptan uyarlanan muhteşem senaryosu ve gizemli kurgusuyla dikkat çeken Perdida filmi çocukluk arkadaşının kayboluşunun ardındaki sır perdesini çözmeye çalışan bir kadın polisin hikayesini anlatıyor. Gizem dolu netflix filmleri arasında yer alan Perdida filmini bu inceleme film içeriğimizde tüm ayrıntılarıyla inceledik. İşte Perdida filmi hakkında bilinmesi gerekenler ve izleyici yorumları…


1. Başarılı yönetmen Alejandro Montiel imzalı polisiye ve gerilim türündeki filmin senaryosu kitaptan uyarlama olup hikayesinde Pipa isimli bir polisin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Mara Alberto, Carlos Alcantara ve Juan Ignacio Cane gibi önemli isimler yer alıyor.

Netflix


2. Netflix üzerinden izleyebileceğiniz bu filmde ana karakterimiz Pipa, Patagonya ormanlarında kaybolan çocukluk arkadaşı için açılan soruşturmaya dahil oluyor. Bir okul gezisi sırasında gizemli bir şekilde kaybolan genç kızdan hiçbir iz hiçbir haber alınamıyor.

NEtflix


3. Arkadaşının kaybolduğunu öğrenen Pipa ise hemen bir şeyler yapmak istiyor ve soruşturmayadahil oluyor. Ancak bu olay o kadar karanlık ve gizemlidir ki peşi sıra gelişen olaylar Pipa’nın canını da tehlikeye sokmaya başlar.

Netflix


4. Filmin ilk başlarındaki gergin ortam kurgunun mükemmelliğini ortaya koyarken sonlara doğru biraz sıkıcı hal aldığını da söylememiz gerekiyor. Oyunculuk performansları da aynı şekilde dakikalar ilerledikçe çöküntüye uğruyor.

Netflix


5. Ancak Perdida yine de ortalama bir polisiye filmi. Suç nerede, suçlu kim, olayın perde arkası ne gibi soruların cevaplarını izlerken bulmanız gerçekten zor. Bir polisiye filminde de olması gereken budur. Tabii bu gizem sonlara doğru biraz sıkıcı hal alıyor.

Netflix


6. Perdida filmini tam anlamıyla anlamak içinse yapmanız gereken tek şey 2020 yılında aynı roman serisinden uyarlanan La Corazonada filmini izlemektir. Netflix’in izleyicilerine sunduğu bu filmin IMDB puanı ise 5.6’dır.

Netflix


Arjantin Yapım Polisiye Filmi Perdida Hakkında İzleyici Yorumları

Polisiye ve gerilim türü filmseverlere öneri niteliğinde hazırladığımız bu içeriğimizde izleyici yorumlarına da yer verdik;

İzleyici 1:

Film boyunca bir gerilim ve gizem verilmeye çalışılmış. Ancak bu durum oyunculuğun kötülüğü ve senaryonun yavanlığının üzerini maalesef kapatmıyor. Vasatın üstü bir film olarak değerlendireceğim.


İzleyici 2:

Senaryo biraz eksik kalmış ancak izlenilir diye düşünüyorum. Bence fena bir hikaye değil. Tabii ki Avrupa yapımı v.s olsa daha başarılı olurdu.


İzleyici 3:

Filmde eksik kalan bir şeyler var. ilk başlarda gizemini ve kurgusunu iyi işlemiş olmasına karşın, sonu sakin bitti. oysa ki filmin ortalarında fazlaca hareketlilik söz konusuydu. evet, farklı senaryosu, ortalama bir oyunculuk ile film izlenilebilir fakat örnek verdiğim filmler ya da iyi işlenmiş bir polisiye filminin yanında biraz sönük kalıyor.   


İzleyici 4:

Filmin hikayesi gerçekten çok başarılı ancak kurgu ve oyunculukta biraz sıkıntı var. İlk 20 dakika çok sıkıldım sonra sarmaya başladı ancak sonu yine başı gibi karışıktı. 10 üzerinden 6


İzleyici 5:

Netflix sayesinde izlediğim ve beğendiğim bir film. Polisiyeye meraklı olduğum açık aslına bakarsanız çok daha iyi polisiye filmleri izledim ama beni etkileyen hikaye oldu. Hikayeyi dinlerken kendimi aklımdan senaryo yazarken budum iyi film bence…

Önerilen İçerik: 2020 Yılının En İddialı Polisiye Filmi La Corazonada Filmi Hakkında Bilgiler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.