Netflix Outside the Wire Hakkında Film Analizi

2021 yılına bomba gibi giriş yapan Netflix’in Ocak ayı içeriklerinde bahsettiğimiz yapımlardan biri olan Outside the Wire hakkında detaylı bir araştırma yaptık.
Netflix Outside the Wire Hakkında Film Analizi

Outside the Wire Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Geçtiğimiz yıllarda yapımları ile gündeme oturan Netflix’in 2021 içeriklerinden biri olan Outside the Wire filminin oyuncu kadrosunu, başrollerini, yapımcılarını ve hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. İşte Outside the Wire hakkındaki detaylar.


1. 15 Ocak 2021 tarihinde gösterime giren film 1 gün içinde oldukça iyi bir izlenme performansı göstermiştir. Filmin uzunluğu ise tam 1 saat 54 dakikadır.

Outside the Wire


2. 6 Ocak 2021 tarihinde Netflix’in orijinal YouTube hesabında yayınlanan film fragmanı kısa süre içerisinde 1.306.441 kişi tarafından izlenmiştir. Fragmanının bile olumlu yorum yağmuruna tutulduğu film bizce Netflix’in kaliteli yapımlarından bir tanesi.

2-886.jpg


3. Filmin oyuncu kadrosunda ise aşina olduğumuz isimler yer alıyor işte bunlardan bazıları; Anthony Mackie (Leo), Damson Idris (Harp), Enzo Cilenti (Miller), Emily Beecham (Sofiya), Michael Kelly (Eckhart), Kristine Tonteri-Young (Bale), Brady Dowad (Bigfoot), Henry Garret (Brydon).

3-851.jpg


4. İlki Avustralya’da yayınlanan film Amerikan bilim kurgu filmidir. Automatik Entertainment, 42 Films ve Inspire Entertainment tarafından tasarlanan filmin yapımcılığını ise filmin başrolü olan ve Captain America the Winter Soldier, The Falcon, Avengers Andgame filmlerinden aşina olduğumuz Anthony Mackie üstlenmiştir.

4-862.jpg


5. Filmin yönetmen koltuğunda 1408, Ayin, Kaçış Planı, Raydan Çıkanlar ve Şeytana Karşı filmlerininde yönetiminde bulumuş Mikael Håfström otururken, film yazarlığını ise Rowan Athale ve Rob Yescombe üstlenmiştir.

5-716.jpg


6. 2021 yılının gündemine oturan filmin odak noktası çokta uzak olmayan bir gelecekte savaşın hakim olduğu bölgeye gönderilen bir insansız hava aracı pilotunun kendini nükleer bir saldırıyı engellerken bulmasının etrafında dönüyor.

6-709.jpg


7. Bu bilim kurgu filminin konusu ise kahramanımız Harp’ın bir android subayı ile birlikte nükleer bir savaşı engellemek için çalışmasını ve ikilinin başına gelen olayları ele alıyor.

07-142.jpg


8. IMDb üzerinde 1 günde 3014 kişi tarafından puanlanan film 5,3 puan almıştır. Biz NeOldu yazarları olarak izlediğimiz ve beğendiğimiz bu filmin puanının 7,2 olduğunu düşünüyoruz.

08-138.jpg


Outside the Wire Hakkındaki İzleyici Yorumları

👤 Pandemi dönemi bilim kurgu yokluğunda gideri olan film. ha bu yoklukta bile 6 üstü puan alamaz o başka.


👤 2 saatime yazık olmuş yeni Netflix filmi. Ne mesajı belli ne oyunculuğu iyi ne de senaryosu tatmin edici. Çöp film maalesef.


👤 Bu filmin iyi olmadığını söyleyen çok sayıda yorum görüyorum! Ben anlamadım! Bu film beni resmen havaya uçurdu. Filmin çok iyi yazılıp yönetildiğini düşünüyorum. Bu filmi kesinlikle arkadaşlarıma tavsiye ederim! 10/10


👤 Cuma gecem için eğlenceli ve aksiyon dolu bir şey arıyordum ve bu filmde istediğim bu şeyler vardı. İzlemeye değer kötü yorum yapanları anlamıyorum her film bir başyapıt olmak zorunda değil.


👤 Bir Askeri Gazi olarak bu film kalbimde çok duygusal bir yere dokunuyor. Bunu sadece Teğmen Harp ile aynı görevleri yerine getirecek askerlere Eğitmen olduğum için söylüyorum, izleyin izlettirin.


👤 Konu ve diyalog böyle bir filmde beklediğimden çok daha iyiydi. Karakter gelişiminden yoksun ama filmin planını hiç engellemiyor. İzlemeye değer.


👤 Bu 30 yıl önce yapılmış olsaydı, insanları kendine hayran bırakırdı aslında. Yeni nesil savaşın gidişatı ile ilgili olarak gündeme getirilen etik sorular, şu an ile oldukça alakalı, çünkü birçok dünya gücü robot orduları, hava kuvvetleri ve deniz gücü üretmek için yarışıyor. Fakat zayiatları azaltmak için değil, savaşı 'daha verimli' hale getirmek için...


👤 Bir izleyici için harika. Ama özellikle filmin sonunda biraz kafanız karışıyor çünkü size o kadar çok bilgi veriyor ki yarısını anlayamıyorsunuz. Filmde ek olarak özel bir gelecek görüşü var.


Outside the Wire Başrolü ve Oyuncuları

Anthony Mackie – Leo

Anthony D. Mackie şu anda 42 yaşında olan Amerika kökenli bir tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 2012 yılında Obie Ödülü’nü kazanmıştır. Şu zamana kadar 45’ten fazla filmde rol almıştır.

o1-111.jpg


Damson Idris – Harp

İngiliz kökenli oyuncu ve yapımdıcır. Günümüzde 5 Temmuz 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Snowfall'da rol almaktadır. Black Mirror dahil bir çok dizide rol alan oyuncu şu anda 29 yaşında.

o2-102.jpg


Çıkış Tarihi: 15 Ocak 2021

Kategori: Aksiyon, Macera, Fantastik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.