Netflix Noel Hediyesi Bombardımanı Filmi Hakkında İnceleme

Netflix’in 2020 yılında çıkarmış olduğu içeriklere yeni eklediği Noel Hediyesi Bombardımanı (Operation Christmas Drop) adlı filmi inceleyerek içerik haline getirdik.
Netflix Noel Hediyesi Bombardımanı Filmi Hakkında İnceleme

Noel Hediyesi Bombardımanı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

2020 Kasım ayında yayına giren film çıktığı gün içinde oldukça fazla kişi tarafından seyredildi. Bizde NeOldu.com okurları için filmin oyuncu kadrosunu, konusunu, yapımcılarını ve izleyici yorumlarını derledik. İşte Noel Hediyesi Bombardımanı hakkında detaylar.


1. Film 5 Kasım 2020 tarihinde Netflix’te gösterime girmiştir. Filmin uzunluğu 1 saat 35 dakika olup konusu için ortalama düzeyde bir uzunluğa sahiptir.

NoelHediyesi


2. Film fragmanı 12 Ekim 2020 tarihinde Netflix’in orijinal YouTube kanalında yayınlanmıştır. Yayınlanan fragman 527.748 kişi tarafından izlenip 12.000 beğeni almayı başarmıştır.

NoelHediyesi1


3. Film yönetmenliğini 45’ten fazla yapımda görev alan ve yer aldığı yapımların arasında Yıldız Geçicidi: Süreklilik, Aurora Mystery: Abone to Pick gibi yapımların bulunduğu Martin Wood üstleniyor. Prodüksiyonun yapımcı koltuğunda The Princess Switch, Salak ile Avanak ve Raptiye filmlerininde yapımcılığını üstlenmiş olan 64 yaşındaki tecrübeli yapımcı Brad Krevoy oturuyor. Film Müzikleri ise Hamish Thomson tarafından hazırlandı.

NoelHediyesi3


4. 2020 yapımı komedi romantik filmin oyuncu kadrosunun bir kısmı ise şu şekilde; Kat Graham (Erica), Alexander Ludwing (Andrew), Trezzo Mahoro (Joker), Bethany Brown (Sunshine), Rohan Campbell (Travis), Aliza Vellani (Sally), Aaron Douglas (Sampson).

NoelHediyesi4


5.  Filmin odak noktası ABD Hava Kuvvetleri üssünün kapatılmasını desteklemek için kanıt toplamaya çalışan kongre yardımcısının etrafında dönüyor.

NoelHediyesi5


6. Yapımın konusunu ise kongre yardımcısı Erica patronunun verdiği emir ile aile Noel tatilinden vazgeçer. Sahil kenarındaki bir hava kuvvetleri üssünde, görevi gereği yaptığı işler sonucu yaşadığı olaylar oluşturuyor.

NoelHediyesi6


7.  Film Google Kullanıcılar’da %91 eşleşme alarak büyük bir ilerleme kaydetmiştir. IMDB üzerinde ise 1.035 kişinin verdiği oy ile 6,1 puan almayı başarmıştır.

NoelHediyesiı


Netflix’in Noel Hediyesi Bombardımanı Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Bu sevimli bir filmdi. Ve diğer bazı Netflix tatil filmlerinden daha iyiydi. Oyuncular tanınıyor ve iyi. Diyalog, bazılarının eğiliminde olduğu gibi çok bayat ve saçma değildi. Konu mantıklıydı, çılgın ya da aşırı gerçekçi olmadı. Zorlama gelmedi ve konu üzerinde kaldı. Hafif yürekliydi ama aynı zamanda iyi bir anlamı da vardı. Bu tür hareketleri "her zamanki öngörülebilir" olandan yeni / farklı bir şey beklerken izliyorsanız ... neden izlemeye zahmet edesiniz? Bunlar yüzünüzü güldürebilecek iyi hissettiren filmler. Bir şekilde romantizminin gelişmesini istiyorlardı, ama aynı zamanda ana odak noktası olmadığını da gösterdiler.


👤 Tipik bir rom komedisinin tüm ritimlerini tutuyor ama yine de gülümsememe neden oldu. Bu filmi gerçekten sayısız nedenden dolayı inceledim. Başrollerin her biri harika bir kimyaya sahipti, Guam'ın manzarası muhteşem olmanın ötesindeydi ve izlemesi gerçekten keyifli bir şeydi. 2020 yeterince stresliydi ve bazen yatırım yapmanızı gerektirmeyen bir filmin tadını çıkarmak istersiniz. Umarım bu, Guam'ın güzel bölgesine ve insanlarına daha fazla dikkat çeker.


👤 Genel bir Noel komedisi. Yaptıkları prosedürlerin işlevsel olup olmadığını görmek veya kapatmak için bir adaya giden ve beklenmeyeni keşfeden bir kız hakkında. Kalite. Zaman zaman eğlendiricidir. Hafif şakalar. Aşk hikayesine odaklanmıyor, durumlara gidiyor. Sorun şu ki, son en basmakalıp, performanslar doğrusal, anlamsız en duygusal geçişler olması gereken anlar var. Pazar günü aileyle izleyebilirsiniz.


👤 Bu film bir Noel Romantik filmi olarak ortaya çıkmak istiyor, ancak iki ana karakter "ilişkisini" geliştirmek için asla gerçekten zaman yaratmamışlar. Ta ki son ana kadar klişe bir öpücük ile sona ermesi garip geliyor çünkü seyirciye sadece iki ana karakteri hissettiriyor. Aşk ilgileri yerine yeni arkadaşlar gibi. Bir Hava Kuvvetleri Kaptanı ile Kongre Yardımı / Asistanı arasında iyi bir dostluk geliştirmiş görünüyor. Birlikte, Amerikan Hava Kuvvetlerinin asker ve kadın askerlerinin yardımıyla Noel ruhunu ve cömertliğini yaydılar. 


👤 Bu filmi sevdim gerçek olaylara dayandığını öğrendiğimde gözümden bir damla yaş geldi (ciddiyim). Bunun neden insanlardan düşük yorum puanları aldığından emin değilim. İzlemesi keyifli olan sevimli bir Noel filmiydi. Farklı bir Noel filmi tarzı görmek güzel ve aynı zamanda gerçek dünyada neler olduğunu da gösteriyor. Kat ve Ludwing’in kimyasını görmek güzeldi ve ikinci bir film yapmaları için onları destekliyorum.


👤 Kasım ayının başında çıkacak olan Noel filmi için biraz erken. Bu benim için hedefi gerçekten kaçırdı, zaten gerçek bir beklentim yoktu, ama bu film çok sevimsiz ve öngörülebilirdi, iyi bir şekilde değil. Şimdiye kadar gördüğüm en kötü CGI. Oyuncular tarafından aşırı mutlu yerellere ve temel insanlara rahatsız edici bir şekilde söylenen rastgele çılgın Noel şarkılarına kadar, bu film gördüğüm en genel filmlerden biriydi.


👤 Bana bu filmin mesajına ekstra bir gerçekçilik / inanç katan Guam'daki gerçek çekimlerden, temel mülklerin, Savunma Bakanlığı personelinin ve uçağın (Donanma ve Hava Kuvvetleri) kullanımına izin verilmesinden etkilendim. Evet, sıradan bir Noel, sevimsiz bir romantizmle birlikte iyi hissettiren bir mesaj evet. Ama, .... Filmde, tüm askerlerin yurtdışında, evlerinden ve ailelerinden uzaktayken hissettikleri mesajı gördüm - yoldaşlık ve bir araya gelme birbirlerine ve yerel topluluklarına destek ve yardım. Filmi, USAF'ın Noel Damlası Operasyonunda sağladığı gerçek yardım hikayesine ilişkin mesajı için takdir ediyorum.


👤 Belirsizlikle dolu bu zamanlarda ve sabırsızlıkla beklediğim pek bir şey yok, bu filmin bir süredir Netflix'te beni Noel ruhuna sokmasını bekliyordum. Kar, sıcak çikolata, buz pateni ve kurabiye desteğinden oluşan olağan Noel filmleri, güzel kumsallar, güneş ışığı, şnorkelli yüzme ve kar için hindistan cevizi talaşı için takas edildi! Tropik bir ülkede yaşarken bu eve daha yakın bir yerde çaldı. Başrol oyuncuları zekiydi ve harika bir kimyaya sahipti ve yüzbaşı parıldayan gözleri ve gülümsemesiyle gerçekten o anda yaptığınız her şeyi durdurmak ve birisine hemen Noel'de güzel bir dönüş yapmak istemenizi sağladı. 


Netflix’in Noel Hediyesi Bombardımanı Filminin Oyuncuları ve Başrolü

Kat Graham – Erica

Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve dansçı olan Kat Graham Birçok Tv dizisi, filmi ve müzik videosunda yer almıştır. 2009 yılında The Vampire Diaries isimli The CW kanalında yayınlanan dizisinde Bonnie Bennet karakterini canlandırarak tanınmıştır. 31 yaşındaki güzel oyuncu şimdiye kadar 30’dan fazla yapımda rol almıştır.

Kat Graham


Alexander Ludwing – Andrew

İlk başrol deneyimini erişkin fantezi serisi kitabından uyarlanan Arayıcı ile yapan 28 yaşındaki yakışıklı oyuncu, En İyi Dövüş Sahnesi Dalında MTV Film Ödülüne layık görülmüştür. Açlık Oyunları, Çılgın İkili 3 gibi filmlerde rol alan aktör kendini Heels ve Vikingler dizisinde tanıtmayı başarmıştır.

Alexander Ludwing


Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2020

Kategori: Komedi – Aile – Romantik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.