Netflix Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer İzleyici Yorumları ve Dizi İncelemesi

2021 Netflix Ocak ayı takviminde bahsettiğimiz dizilerden biri olan Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer hakkında detaylı bir araştırma yaparak siz değerli okurlarımız için içerik haline getirdik.
Netflix Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer İzleyici Yorumları ve Dizi İncelemesi

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer Hakkında Bilinmesi Gerekenler

2021 Netflix içerikleri arasında belkide en çok beğenilecek yapımlardan biri olan Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer adlı mini serinin konusunu, oyuncularını, yapımcılarını, IMDb puanını ve izleyici yorumlarını sizler için derledik. İşte Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer hakkındaki detaylar.


Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer Hakkında Bilinenler

1. Bu mini seri ilk olarak 13 Ocak 2021 tarihinde Netflix üzerinde gösterime girmiştir. Şu anda 4 bölümü bulunan dizinin bir bölümünün ortalama uzunluğu 45 dakikadır.

Night Stalker yayın tarihi


2. Bu mini belgesel dizisinin fragmanı ise Netflix orijinal YouTube hesabından 15 Aralık 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Yayınlanan fragman 1.107.365 kişi tarafından görüntülenme almıştır.

Night Stalker fragman


3. Bu ilgi çeken belgesel dizisinin ekibinin bir kısmı ise şu şekilde; Gil Carrillo (LA Polis Şefi), Frank Salerno (LA Polis Şefi), Tony Valdez (Muhabir - KTTV Haber Kanalı), Paul Skolnick (Yapımcı - KNBC Haber Kanalı), İnci Carillo (Gil Carillo’nun Eşi), Linda Arthur (Suç Mahalli Teknisyen – Şerif), Defne Erickson (Muhabir - KNBC Haber Kanalı)

Night Stalker oyuncuları


4. 2021 yapımı suç ve gizeme dayalı bu belgeselin yapımcı koltuğunda ise kendini yazdığı 45’ten fazla kitapla tanıtmış olan 77 yaşındaki Amerikalı yazar, tarihçi ve gazeteci olan James Carroll ve aralarında Operation Odessa, The Seven Five, Bad Boys of Summer: San Quentin Baseball ve The Last Rites of Ransom Pride filmlerininde yer aldığı prodüksiyonlarda çalışmış olan Tiller Russell oturuyor.

Night Stalker yönetmeni


5. 13 Ocak’ta yayınlanan dizinin odak noktasını Night Stalker lakaplı seri katil Richard Ramirez’in işlediği cinayetler ve cinsel suçlar olarak yorumlayabiliriz.

Night Stalker odak noktası


6. Mini dizinin konusu ise Richard Ramirez’i yakalamaya çalışan iki dedektifin, ekiplerin, muhabirlerin ve mağdurların röportajları doğrultusunda izledikleri yolu ve Richard Ramirez’in yakalanış öyküsünü ele alıyor.

Night Stalker konusu


7. Çıkmasının üstünden kısa bir süre geçen dizi IMDb üzerinden 4976 kişi tarafından oylanarak 7,6 puan almayı başarmıştır.

Night Stalker IMDb puanı


Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 43 farklı suçtan hüküm giyen seri katil Richard Ramirez 'in yakalanış sürecini anlatan 4 bölümlük Netflix mini dizisi. Ramirez'i yakalamaya çalışan ekipteki polisler, maktüllerin yakınları, saldırıdan sağ kurtulanlar, medya çalışanları ve diğer pek çok kişiyle yapılan röportajlar, suçun aslında sadece mağdur ve suçluyu kapsamadığını, birçok kişiyi derinden etkilediğini net şekilde gösteriyor. Suç temalı yapımlara aşina olmama rağmen bazı kısımlarda izlemekte ciddi şekilde zorlandım. Özellikle sonunda sinirden başıma ağrı girdi.


👤 Özellikle cinsiyet fark etmeksizin çocukları "yataklarından" kaçırıp taciz ettikten sonra "hadi tamam, işim bitti seninle" gibi bir tavır takınarak bırakması inanılmazdı. Ayrıca şu seri katile aşk mektupları yazan kadınlarla ilgili araştırma yapmaya karar verdim. Bilimsel bir dayanak vardır umarım da bu salak kadınları bir nebze olsun anlayabilirim. Şu tarz bir manyağa aşık olmak, sempati beslemek ya da şaka yollu övmek gibi aptallıklar mide bulandırıcı.


👤 80’lerin ortalarında Los Angeles’da terör estirmiş seri katil Richard Ramirez’i anlatan belgesel niteliğinde mini Netflix dizisi. Netflix’in seri katil belgeselleri hep başarılığı olduğu gibi (Gibi: Conversations with a Killer: the Ted Bundy Tapes) bu belgesel de çok kaliteliydi. Gerilim sevenlerin hoşuna gidecek bir dizi. İzledim ve 8/10 diyorum


👤 İlk bölümünü izlediğim, Netflix kısa belgeseli. Ted Bundy belgeselinden (ki bence o filmdi) daha gerçekçi ve daha düzgün işlendiğini düşünüyorum. Ted Bundy'yi izlediginizde oluşan, filmi çekenlerin bile Bundy'ye hayranlık duyduğu hissi, bu yüzden film boyunca sürekli  pozitif bir havanın olması, aslında yüzlerce kişiyi öldürdüğü gerçeğinin neredeyse göz ardı ediliyor olması vs. oluşmadı bende ilk etapta, umarım oluşmaz da. 


👤 Saf kötülükten ibaret Richard Ramirez ile ilgili rahatsız edici bir Netflix suç belgeseli. Belgesel iyi de, mevzu bahis şahıs hakikaten kötülüğün ta kendisi. Hele ki; henüz 6 yaşındayken bu canavara maruz kalan Anastasia Hronas anlattıkça ben mahvoldum. Bir de bu iblislere ciddi ciddi sempati duyanlar var ki aklım almıyor. Bu arızalı zihniyete sempati besleyenler sadece hapishanede ona hayran mektupları gönderen kadınlar filan değil bu arada, gidin başlığa bakın, burada bile var.


👤 Netflix'in bir başka şahane suç belgeseli. kullanılan fotoğraflar, videolar, anlatım yine dört dörtlük. Olayı bilmiyorsanız hiçbir şekilde spoiler yemeden izlemeye bakın derim. Hatta durdurduğunuzda ekrana gelen bölüm özetini bile okumayın :) 4 bölüm büyük bir heyecan içinde akıp gidiyor zaten.


👤 4 bölümü de soluksuz izlenen bir polisiye-cinayet belgeseli. Belgesel olması ve yaşananların tümünün gerçek olması, bir yerden sonra tüylerinizin ürpermesine neden oluyor. Tüm o cinayetler, tecavüzler, ritüeller, katilin gece dadanması, yarattığı o huzursuzluk vb. 2. bölümden itibaren sinirlerim de bozulmaya başladı, çünkü adam yakalanamıyor! 


Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer Oyuncuları ve Başrolü Hakkında

Gil Carrillo – LA Polis Şefi

Hakkında pek fazla bilinmeyen ve gerçek bir polis şefi olan Gil Carillo bu güne kadar Dancing with Rip, Horror at the Cecil Hotel ve Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer yapımları ile tanınıyor.

Gil Carrillo LA Polis Şefi


Frank Salerno – LA Polis Şefi

Hakkında Gil Carrillo gibi pek fazla bilgi bulunmasada kendisi 1984 yılından 2021 yılına kadar 7 farklı yapımda görev alan gerçek bir polis şefidir.

Frank Salerno LA Polis Şefi


Çıkış Tarihi: 13 Ocak 2021

Kategori: Belgesel, Suç, Dram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.