Netflix Midas'ın Müritleri Dizi İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları

Netflix’in çıkarmış olduğu dizi film içeriklerini hazırladığımız listemizde bugün Midas’ın Müritleri adlı mini diziyi sizler için içerik haline getirdik.
Netflix Midas'ın Müritleri Dizi İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları

Netflix Midas’ın Müritleri Hakkında Dizi İncelemesi

2020 Kasım ayı Netflix dizileri arasında bulunan Midas’ın Müritleri adlı mini serinin oyuncularını, konusunu, yapımcılarını, izleyici yorumlarını ve dizi incelemesini NeOldu.com okurları için derledik. İşte Midas’ın Müritleri hakkındaki detaylar.


1. Netflix yapımı dizi 13 Kasım 2020 tarihinde Türkiye Netflix’te vizyona girmiştir. Dizi 6 bölümden oluşmaktadır ve ortalama bir bölümü 43 – 57 dakikadır. Suç dram dizisini izlemeye başlamış biri olarak kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Midas’ın Müritleri


2. Yapımın fragmanı 3 hafta önce yani 19 Ekim 2020 tarihinde Netflix’in orijinal YouTube hesabından yayınlandı. 131.459 kişi tarafından görüntülenen fragman izleyicide olumlu etkiler bıraktı.

Midas’ın Müritleri1


3. +18 yaş yetişkinlik isteyen dizinin yaratıcıları ise Miguel Barros ve dizinin aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturan Mateo Gil. Oyuncu kadrosunda Luis Tosar ve Marta Belmonte gibi isimleri öne çıkaran dizinin türü ise Politik, Gerilim, Suç olarak gösteriliyor.

Midas’ın Müritleri2


4. Dizinin oyuncu kadrosunun bir kısmı ise şu şekilde; Luis Tosa (Victor Genoves), Marta Belmonte (Monica Baez), Guillermo Toledo (Inspector Conte), Carlos Blanco (Luis), Marta Milans (Maria Jose), Bea Segura (Laura), Adolfo Fernandez (Mauro), Pepe Ocio (Javier), Goize Blanco (Natalia), Jorge Andreu (Marcos), Daniel Holguin (Raul).

Midas’ın Müritleri3


5. Dizi 1901 yılında Jack London’ın yazdığı aynı isimli kısa hikaye olan Midas’ın Müritleri’nden uyarlanmış olup yapımcılığını Miguel Angel Faura, Adrian Guerra ve Nuria Valls paylaşıyor. İnceleme dizi içeriğimizde yer verdiğimiz Midas’ın Müritleri adlı yapımın odak noktası ise Milyoner bir yayıncının normal giden hayatında aniden şantaj mesajı almasının etrafında dönüyor.

Midas’ın Müritleri4


6. Günümüz Madrid’inde geçen bu prodüksiyonun konusu ise yapılan şantajdan sonra istenilen parayı ödemezse farklı insanların öldürüleceği oluyor.   Hiç beklemediği anda hiç tanımadığı insanların gözü önünde ölmesine dayanamayan başrol kahramanımızın ne yapacağı ise diziyi izlediğinizde öğreneceğiniz şeyler.

Midas’ın Müritleri5


7. Henüz bugün yayınlanmış olan dizinin IMDB, Rotten Tomatoes, Beyazperde gibi eleştirmen sitelerde puanı bulunmamaktadır. Ancak Neoldu yazarları olarak izlediğimiz dizinin ses getireceğini ve izlemeniz gerektiğini düşünüyoruz.

Midas’ın Müritlerii


Netflix Yapımı Midas’ın Müritleri Hakkındaki İzleyici Yorumları

👤 Hikaye güzel olabilir ama dizi bu kadar mı kötü işlenir. 4. bölümdeyim fazla yüzeysel işlendiğini düşünüyorum;
- Bir kere hikaye hangi yıllarda geçiyor ? 5 milyon gibi bir para eft ile 10bin kişiye dağılıyor ve bu teknoloji hakkında bir fikirleri yok, ilginç.
- Zenginden alıp fakire veren bir sistem ile bu kadar temas halinde olup ellerinde nasıl hiçbir bilgi olmaz.dedektif hiç araştırma yapmıyor, Midas kimdir neden müritleri var, biraz kütüphanede en azından birkaç ipucu edinmeliydi, boş boş geziyor.


👤 İlginç konu ve üzerine düşünebilecek bir şey İnanılmaz bir mini dizi! Konusu ve felsefesinde klasik bir yazara dayandığı zaten fark ediliyor. Dizi sizi kendine bağlayarak gidilmesi gereken yere götürür. 2. sezonun bekliyorum. Beşiğe dokunan el olarak masonluk göstergeleri var. Olay örgüsü, aksiyon, drama ve biraz felsefe. Daha ne isteyebilirsinizki! Uzun zamandır bu kadar kaliteli malzemeye sahip dizi görmemiştim.


👤 Mükemmel bir kitaba dayanan mükemmel dizi. Belki de, araba kovalamacaları, silahlar ve o zamana kadar Amerikan İngilizcesinde dile getirilen her şeyden bahseden ortalama bir ABD izleyici için değil. Büyük sarı saçları, beyaz dişleri ve sahte tavırları olmayan Avrupalı ​​aktörleri görmek harika. Şiddetle tavsiye edilir.


👤 Seriyi pek umursamadım çünkü nihayet doruktaki her türlü yargılamayı aşan olumsuz ahlaki değerleri sıfırladı. Teknik uygulama iyidir, ancak tek bir kahramana çok fazla odaklanmak onu sıkıcı hale getirme eğilimindedir, bir gerilim olarak belirlenmiş olmasına rağmen, heyecan serinin sonuna kadar çözülmez. Bu adama neden şantaj yapıldı? Bu kafa karıştırıcı dramanın satır aralarını okuyacak kadar akıllı değilim demekki!


👤 Sıkıcı? Hayır. En az ilk 3 bölüm beni oyalamayı başardı. Bundan sonra işler biraz fazla kafa karıştırıcı ve çok karmaşık hale geldi. Marta Belmonte karakteri beni çok rahatsız ediyordu, paraya aç eski karısı klişesi 'yorucuydu. Marta Milans yüzünü büyütmüş mü? Henüz 38 yaşında ama daha yaşlı ve cerrahi olarak "gelişmiş" görünüyor. "Sahte" ile oyuncuları kabul edemiyor "yüzler. 3-5. bölümler - prova edilmiş gibi hissettiren çok fazla felsefe, robotik sahnelere sahip İzlemeyi bitireceğim. Ancak merak uyandıran başlangıç ​​beklentilerimi karşılamıyor.


👤 Kavramsal olarak, bu tür olay örgüsü daha önce kökenlerine bakılmaksızın birçok biçimde geliştirilmiştir ve çoğu zaman daha eğlenceli olmuştur. Orta yaşlı, boşanmış, nispeten sevimsiz bir servet mirasçısının mecazi olarak ellerini tekrar tekrar çevirmesini ve vicdanıyla bu kadar sert ve sık sık güreşmesini izlemek sıkıcı, ayrıca sadece finalde kendi kendine hizmet eden bir pislik olmak için yapıyor bunu.


👤 karakterler benim zevkime göre yeterince açıklanmamıştı, bu yüzden motivasyonları ilginç değildi ve çok fazla sempati uyandırdılar. Felsefi konuşmalar burada serpildi ve iyi hazırlanmış olmalarına rağmen Far Too Long vardı. Bir de zaman kaybettiren protesto / isyan sahneleri, sürüş sahneleri, seks sahneleri, insanların sigara içip pencerelerden dışarı bakmalarını, gitar sololarını, bilgisayarlara bakmalarını, ağlayan pürüzlerin ardından, belirsiz bir şekilde ortaya çıkmaları var var; çok iyi bir yapım değil.


👤 Netflix’in Nesi var böyle Cehennem kadar sıkıcı. Korkunç aktörler ve yapay diyaloglar. Netflix'te iyi bir yeni film veya dizi bulmak, bilim kurgu gibi bir şey olmaya başlar. Sanırım son gördüğüm eğlenceli film Tyler Rake. Beceremiyorsanız yapmayın kardeşim sizin iğrenç olay örgülerinizi yapmacık oyunculuklarınızı izlemek için para vermek zorunda değiliz.


Netflix Yapımı Midas’ın Müritleri Dizisinin Oyuncuları ve Başrolü

Luis Tosar – Victor Genoves

İspanya kökenli deneyimli oyuncu Luis Tosar kendini özellikle Celda 211 filminde canlandırdığı Malamadre rolü ile tanıttı. Bu zamana kadar 38’den fazla yapımda rol alan oyuncu son olarak Netflix yapımı Midas’ın Müritleri adlı mini dizide başrol oyuncusu olarak rol alıyor.

Luis Tosar


Marta Belmonte – Monica Baez

İspanyol kökenli güzel oyuncu kendini Şeytan Çarpması (2014) ve In Family I Trust (2019-Netflix) isimli yapımlarda tanıttı. Şu anda 38 yaşında.

Marta Belmonte


Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020

Kategori: Politik – Suç – Gizem - Dram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum