Netflix Mayıs 2021 Takvimi – En Yeni 56 Netflix Dizisi ve Filmi

2020 yılında yüzlerce yeni dizi ve filmi bünyesine katan Netflix’in Nisan ayı içeriklerinden sonra Mayıs ayında yayınlayacak olduğu yeni dizi ve filmleri siz NeOldu.com okurları için kaleme aldık. İşte detaylar.
Netflix Mayıs 2021 Takvimi – En Yeni 56 Netflix Dizisi ve Filmi

Netflix Mayıs Ayı Programı Yeni Filmler ve Diziler 

Sonuna gelemediğimiz pandemi sürecinde sıkıntımızı gideren Netflix’in Mayıs ayı dizi ve filmlerini derledik. İşte tüm dünya tarafından beklenen Mayıs ayının 56 yeni dizi ve filmi.

Netflix 1 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

1. Parasite

2019 yılında gösterime giren kore yapımı film, yoksul bir ailenin açıkgöz fertlerinin, zengin ve hayat standartları oldukça yüksek bir ailenin hizmetinde çalışmaya başlamasını ele alıyor. Başrollerinde Song Kang-ho, Lee Sun-kyun ve Cho Yeo-jeong’un yer aldığı yapım oldukça beğenilecek gibi duruyor.

1-2-005.jpg


2. A Walk Among the Tombstones

2014 yılında gösterime giren ve 1 Mayıs tarihinde Netflix’te yayınlanacak olan film, bir uyuşturucu baronunun, eşinin katillerini bulması için eski istihbarat görevlisi Matt’ı işe almasının etrafında dönüyor. Başrollerinde Adam David Thompson ve Liam Neeson’un bulunduğu yapımın yönetmenliğini ise Scott Frank yapıyor.


3. Below Deck - 3. Sezon 

1 Mayıs’ta 3. Sezonuyla karşımıza çıkacak olan Below Deck’in konusu, lüks bir yatta çalışan gençlerin yaşadığı zorluklar, aşklar ve başlarına gelen olaylar etrafında dönüyor. Çıktığı ilk günden beri oldukça fazla kişi tarafından izlenen yapımın yaratıcısı ise Mark Cronin.

3-4-004.jpg


4. The Guilt Trip

9 yıl önce yani, 2012 yılında gösterime giren film 1 Mayıs tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Bu komedi filminin konusu ise, genç bir kimyagerin kendi tasarladığı ürünü pazarlama yolculuğunda annesini de yanına almasıyla gelişen olayları ele alıyor. Anne Fletcher’in yönetmenliğini yaptığı filmin başrol oyuncuları ise Barbra Streisand ve Seth Rogen.


5. Bad Grandpa

2013 yılında gösterime giren komedi filmi Bad Grandpa, Johnny Knoxville’in başrolünü oynadığı çapkın bir büyükbabanın torunuyla geçirdiği vakitleri konu ediniyor.

5-6-004.jpg


Netflix 4 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

6. Navillera - 1. Sezon

Netflix’in orijinal yapımı Navillera dizisi, 4 Mayıs tarihinde gösterime giriyor. Dizinin konusu ise 70 yaşında balet olma hayali kuran bir adam ve 23 yaşında yetenekli bir gencin hikayesini ele alıyor. Bu zorlu yolda birbirlerine yardımcı olan iki adamın başlarına gelecek olaylar ise oldukça dramatik.


7. Selena: The Series - 2. Sezon

Netflix’in biyografik dizisi Selena: The Series, Meksika kökenli ünlü sanatçı Selena’nın şu andaki bilinen konumuna nasıl geldiğini anlatıyor. Başrollerini Christian Serratos ve Gabriel Cnavarria’nın üstlendiği dizinin 2. Sezonu 4 Mayıs’ta gösterime giriyor.

7-8-004.jpg


8. Trash Truck - 2. Sezon

2. sezonu yayınlanacak olan çocuk çizgi filmi Trash Truck, altı yaşında olan Hank ve en iyi arkadaşı çöp kamyonunun yaşadığı maceraları ekranlara yansıtıyor.


Netflix 5 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

9. The Sons of Sam: A Descent Into Darkness – Mini Dizi

5 Mayıs tarihinde gösterime girecek, Netflix’in orijinal yapımı The Sons of Sam: A Descent Into Darkness’in konusu, gerçekte var olan Sam’in oğlu vakasını ekranlara yansıtıyor. İşlenen cinayetlerin satanist bir tarikatla alakası olduğunu düşünen Maury Tery’nin başına gelecek olaylar ise inanılmaz duruyor.

9-575.jpg


Netflix 6 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

10. And Tomorrow the Entire World

6 Mayıs’ta gösterime girecek olan Netflix orijinal yapımı film, antişafist bir gruba dahil olan hukuk fakültesi öğrencisinin başından geçen olayları konu ediniyor. Başrollerini Mala Emde ve Noah Saavedra’nın üstlendiği yapımın yönetmenliğini ise Julia von Heinz yapıyor.

10-690.jpg


Netflix 7 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

11. Jupiter's Legacy - 1. Sezon

2021 yılının en çok beklenen Netflix orijinal dizisi Jupiter’s Legacy, 8 yılın ardından 7 Mayıs’ta yayınlanacak. Oldukça büyük bir bütçeyle çekilen dizinin konusu ise, tarihteki ilk süper kahramanların görevlerini çocuklara devretme sürecini ele alıyor.

11-12-004.jpg


12. Monster

Netflix’in orijinal dram filmi Monster, Harmon adlı bir gencin cinayetle sonuçlanan bir soygun sonucu suçlu bulunmasını ele alıyor. Kendisini çoktan yargılamış olan sisteme karşı tek başına savaşan çocuğun geleceği ise bir muamma. Başrollerini Kelvin Harrison Jr. Ve Jennifer Hudson’un üstlendiği filmin, yönetmen koltuğunda Anthony Mandler oturuyor.


13. Girl from Nowhere - 2. Sezon

İlk sezonu 2018 yılında yayınlanan orijinal Netflix Dizisi Girl from Nowhere’in konusu, Nanno adlı gizemli bir kızın sürekli okul değiştirerek öğretmenlerin ve öğrencilerin yalanlarını ortaya çıkarmasını ele alıyor.

13-14-003.jpg


14. Milestone

Netflix’in orijinal filmi Milestone’in konusu, hayatı boyuca 500.000 kilometreden fazla yol yapan bir kamyoncunun, trajik olaylarla boğuşurken tecrübesiz bir genci eğitmesinin etrafında dönüyor. Başrollerinde Suvinder Vicky ve Lakshvir Saran’ın yer aldığı yapım oldukça beğenilecek gibi duruyor.


Netflix 8 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

15. Super Me

8 Mayıs tarihinde gösterime girecek Netflix orijinal filmi Super Me, maddi zorluklar yaşayan bir senaristin, rüyalarında gördüğü değerli eşyaları gerçek hayata taşıyabildiğini keşfetmesini ele alıyor. Elindeki gücü öğrendikten sonra hayatı değişen senaristin başına gelecekler ise oldukça garip.

15-324.jpg


Netflix 11 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

16. Apollo 11

2019 yılında gösterime giren belgesel, görüntü ve ses kaydeden yeni üretilmiş bir cihaz sayesinde, 1969 yılında aya çıkan Apollo 11’in görevini ekranlara yansıtıyor. Todd Douglas Miller’in yönetmenliğini yaptığı belgeselin başrollerini ise Neil Armstrong ve Buzz Aldrin üstleniyor.

16-17-002.jpg


17. Money, Explained

11 Mayıs’ta gösterime girecek Netflix orijinal yapımı Money, Explained, parayı, kredi kartlarını, öğrenci kredilerini ve dolandırıcıları ele alıyor. Garip konusuyla dikkat çeken mini dizi, oldukça bilgi dolu olacağa benziyor.


Netflix 12 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

18. Oxygen

Netflix’in 2021 yılında tamamlamış olduğu orijinal filmi Oxygen’in konusu, kendini ünitede uyanır şekilde bulan Liz’in, oksijeni bitmeden önce kim olduğunu hatırlamaya çalışmasını ele alıyor. Başrollerinde, Melanie Laurent ve Mathieu Amalric’in yer aldığı dram, gerilim filminin yönetmenliğini ise Alexandre Aja yapıyor.

18-19-003.jpg


19. El Baile de los 41

Türkçe’si 41 Kişilik Dans olan film, Netflix’in orijinal yapımları arasında yer alıyor. Filmin konusu, Meksika devlet başkanının kızıyla hayatını birleştiren eşcinsel bir vekilin ifşa olmasını ekranlara yansıtıyor. David Pablos tarafından yönetilen yapımın başrollerinde ise, Alfonso Herrera ve Emiliano Zurita yer alıyor.


20. Il Commissario Montalbano La Voce Del Violino

1999 yılında çekilen efsane polis dizisi Il Commissario Montalbano’nun konusu, Mantalbano’nun terk edilmiş gibi görünen bir muhitin içinde ceset bulmasının etrafında dönüyor. Alberto Sironi tarafından çekilen dizinin başrollerinde Luca Zingaretti ve Katharina Böhm yer alıyor.

20-21-003.jpg


21. The Upshaws

Netflix’in orijinal sitcom dizisi The Upshaws 12 Mayıs’ta gösterime girecek. Dizinin konusu, siyahi bir ailenin gündelik dertlerle uğraşmasının etrafında dönüyor. Mike Epps, Wanda Sykes ve Kim Fields’in başrollerini yaptığı dizinin yaratıcıları ise Regina Y Hicks ve Wanda Sykes.


22. S is for Stanley

2016 yapımı belgesel, 12 Mayıs tarihinde gösterime girecek. Belgeselin konusu, efsane yönetmen Stanley Kubrick’in hayatını, kendisinin özel şoförü olan Emilio D’Alessandro’nun gözünden ele alıyor.

22-23-002.jpg


23. Arianna

2015 yapımı film, cinselliği geç olarak yaşayan 19 yaşındaki kadının, göl evinde yaşamaya başladıktan sonra eski ve rahatsız edici anılarını hatırlamasını konu ediniyor. Başrollerini Ondina Quadri ve Massimo Popolizio’nun üstlendiği yapımın yönetmen koltuğunda ise Carlo Lavagna oturuyor.


24. Perdono

Laura, erkek arkadaşı Federico ve kuzeni Caterina’nın düzenli hayatını ele alan film, 1966 yılında gösterime girmiştir. Başrollerini Catreina Caselli, Fabrizio Moroni ve Nino Taranto’nun üstlendiği yapımın türü dramdır.

24-098.jpg


Netflix 13 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

25. Castlevania - 4. Sezon

2017 yılında ilk sezonuyla gösterime giren çizgi dizi Castlevania’nın konusu, genç bir kadının bilgi arayışı ve yozlaşmış bir piskoposun yanlış eylemleri sonucu ortaya çıkan sorunları ele alıyor. 4. Sezonu ile 13 Mayıs’ta gösterime girecek dizinin yaratıcısı ise Warren Ellis.

25-064.jpg


Netflix 14 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

26. Butterfly

Netflix’in orijinal filmi Penceredeki Kadın’ın konusu, Agorafobiye sahip, evden dışarı çıkamayan bir psikoloğun, evinin karşısına yeni taşınan komşularını dikizlerken, gördüklerinin başına bela olmasını ele alıyor. Amy Adams’ın başrolünü oynadığı film kitaptan uyarlama yapımlara yeni bir soluk getiriyor.

26-27-001.jpg


27. Bombshell

2019 yılında gösterime giren ve Türkçesi, Skandal olan filmin konusu, Amerikan haber kanalında çalışan üç kadının, patronlarının yaptığı istismarı açığa çıkarmalarının etrafında dönüyor.


28. Halston

Netflix’in orijinal dizisi Halston ilk sezonuyla 14 Mayıs’ta yayınlanacak. Dram dizisinin konusu, Holston isimli ünlü Amerikan modacısının hayatını ele alıyor. Dizinin başrollerinde ise Ewan McGregor ve Bill Pullman yer alıyor.

28-29-002.jpg


29. I Am All Girls

Netflix’in orijinal filmi I Am All Girls 14 Mayıs’ta ekranlara yansıyacak. Filmin konusu, işinde başarılı bir dedektifin, çocuk kaçakçılığı yapan örgüt liderlerini öldüren katilin peşine düşmesini ele alıyor.


30. Haunted - 3. Sezon

3. sezonuyla karşımıza çıkacak Haunted, gerçekten yaşanmış hikâyeleriyle kaldığı yerden devam edecek. Başlarından geçen, gerçek ve korkutucu olayları anlatan insanları ekranlara yansıtan dizi, gündeme oturacağa benziyor.

30-31-001.jpg


31. Ferry

Netflix orijinal filmi Ferry 14 Mayıs’ta gösterime giriyor. Filmin konusu, uyuşturucu imparatorluğu kurmadan hemen önce, intikam planını uygulamaya başlayan Ferry Bouman’ın yaşadıklarını ekranlara aktarıyor. Film başrollerinde Frank Lammers ve Elise Schaap yer alıyor.


32. Garabet

Netflix’in 2020 yapımı orijinal filmi Garabet 14 Mayıs’ta gösterime girecek. Film, anneleriyle birlikte küçük bir kasabaya taşınan iki erkek kardeşin, evlerine bela olan gizemi çözmeye çalışmalarını konu ediniyor.

32-33-002.jpg


33. Move to Heaven - 1. Sezon

14 Mayıs’ta gösterime girecek Netflix orijinal dizisi Move to Heaven’in konusu, olay yeri inceleme de temizlik işçisi olarak çalışan bir adam ve amcasının, ölenlerin hikayelerini insanlara anlatmasını ele alıyor.


Netflix 15 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

34. The Mustang

2019 yılında gösterime giren The Mustang, 15 Mayıs’ta Netflix ekranlarına yansıyacak. Filmin konusu, azılı bir suçlunun bir yandan kızıyla olan ilişkisini düzeltmeye çalışması bir yandan rehabilitasyon programında görev almasının etrafında dönüyor.

35-36-001.jpg


35. Kuroko's Basketball - 2. Sezon

Geçtiğimiz aylarda ilk sezonu yayınlanan çizgi dizi oldukça beğenilen yapımlar arasında. Kuroko, Kagami ve lise basketbol takımının kış kupası turnuvasına hazırlanmasını konu edinen dizi, gençlik dizileri arasında yer alıyor.


36. The Real Housewives of New York City

2009 yılında gösterime giren sitcom dizi 15 Mayıs’ta Netflix ekranlarında yayınlanacak. Dizinin konusu Manhattan’da yaşayan beş ev kadının hayatını ele alıyor.

37-002.jpg


Netflix 16 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

37. Brokeback Mountain

1963 yılında geçen film 16 Mayıs’ta Netflix’te gösterime girecek. 2005 yapımı prodüksiyonun konusu, iki çobanın birbirlerinden hoşlanmaları ve bunu eşlerinden saklamaya çalışmalarını ele alıyor.

38-39-001.jpg


38. Terminatör 2: Judgment Day

Kült filmler arasında yerini almış Terminatör serisinin 2. Filmi Judgment Day 16 Mayıs’ta Netflix’teki yerini alacak. Filmin konusu, yeniden programlanan Terminatör’ün John Connor’ı şekil değiştirebilme kabiliyeti bulunan bir Sayborg’dan korumasını ele alıyor.


39. Home 

Yaşadığı gezegende başı belaya giren bir uzaylının, peşindeki düşmanlardan kaçarken Dünya’lı Lüle ile arkadaş olmasını konu edinen çizgi film, 16 Mayıs tarihinde gösterime girecek. Çocuk filmlerine eğlenceli bir soluk getiren yapım öğretici yapısıyla karşımıza çıkıyor.

40-41.jpg


40. Penguins of Madagascar the Movie

2014 yılında çekilen ve yayınlanan Madagaskar Penguenleri filminin konusu, Çavuş, Kowalski, Rico ve Asker’in maceralarını konu ediniyor. Başrollerinde Tom McGrath ve Christopher Knights’ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Eric Darnell ve Simon J. Smith oturuyor.


41. By the Sea

16 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak By the Sea, 2015 yılında beyaz perdeye yansımıştır. Evliliklerinde sıkıntı çeken Vanessa ve Roland’ın sahil kasabasında tanıştıkları çift sayesinde hayatları değişecektir. Başrollerinde Angelina Jolie ve Brad Pitt’in yer aldığı filmin yönetmeni ise Angelina Jolie.

42-43.jpg


42. Cybernatural

16 Mayıs’ta gösterime girecek film siber zorbalıklarıyla arkadaşını intihara sürükleyen altı genç ve yaşadıkları olayları ele alıyor. Başrollerinde Shelley Hennig, Moses Storm ve Renee Olstead’ın yer aldığı yapımın yönetmeni ise Levan Gabriadze.


43. R.I.P.D Rest in Peace Department

2013 yılında gösterime giren macera filmi, Türkçesi Ölümsüz Polisler’in konusu, öldürüldükten kısa bir süre sonra, ölüm sonrası hayata katılmaya olanak veren Ölümsüz Polisler Büro’suna katılan bir adamı ele alıyor.

44-45.jpg


44. Endless Love

1981 yapımı kült filmden çevrilen bu film, ilk aşklarını yaşayan iki gencin tutkulu hayatını konu ediniyor. 16 Mayıs’ta gösterime girecek filmin başrolleri Alex Pettyfer ve Gabriella Wilde.


45. 40 Days and 40 Nights

2002 yılında gösterime giren aşk filmi 40 Days and 40 Nights, 16 Mayıs’ta Netflix’te gösterime girecek yapımlar arasında. Filmin konusu, kötü bir ayrılık yaşayan web tasarımcısının cinsellik orucu tutmasını ele alıyor.

46-002.jpg


Netflix 17 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

46. Trial by Fire

2018 yılında beyaz perdeye yansıyan Trial by Fire, idam mahkumu bir adamla yakın ilişki kuran kadının hayatını ve adamla yaşadıklarını konu ediniyor. Başrollerinde Jack O’Connel ve Laura Dern’in bulunduğu yapımın yönetmeni ise Edward Zwick.

47-004.jpg


Netflix 18 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

47. Marianne & Leonard Words of Love

Netflix’in 18 Mayıs’ta yayınlayacağı belgesel, şarkı yazarı Leonard Cohen ve Marianne Ihlen ikilisinin, tutku dolu aşk hayatını mercek altına alıyor.

48-005.jpg


Netflix 19 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

48. The Last Days

1998 yılında gösterime girmiş olan 2. Dünya savaşı temalı belgesel, 19 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak. Belgeselin konusu, Holokost ve Hitler rejiminin arasında sıkışıp kalan beş Macar Yahudi’sinin hayatını ele alıyor.

49-50-001.jpg


49. Tenebre

1982 yılında gösterime giren İtalyan korku filmi Tenebre, 19 Mayıs’ta Netflix’teki yerini alacak. Filmin konusu, Roma’ya giden Amerika’lı roman yazarının, kaleme aldığı eserindeki olayların gerçeğe dönüşmeye başlamasını ekranlara yansıtıyor.


Netflix 20 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

50. Hating Peter Tatchell

2020 yapımı belgesel, 20 Mayıs’ta Netflix ekranlarında yayınlanacak. Belgeselin konusu, Peter Tatchell’in hayatını, yaşadıklarını ve verdiği adalet mücadelesini anlatıyor.

51-003.jpg


Netflix 21 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

51. Army of the Dead

Netflix’in orijinal yapımı Army of the Dead 21 Mayıs’ta gösterime girecek. Filmin konusu Las Vegas’ta zombi salgını olmasının ardından, bir grup paralı askerin yaptıkları soygunun etrafında dönüyor. Filmin başrollerinde Dave Bautista ve Ella Purnell yer alıyor.

52-53-001.jpg


52. Fast and Furious Hobbs and Shaw

Unutulmaz film serisi Hızlı ve Öfkeli’nin son filmi Hobbs ve Shaw 21 Mayıs’ta Netflix ekranlarında yerini alacak. Filmin konusu, ABD ajanı Luke Hobbs’un biyolojik bir tehlikeyi durdurmak için gittiği İngiltere’de baş düşmanı Deckard Shaw ile işbirliği yapmasının etrafında dönüyor. Başrollerinde, Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Dacid Leitch oturuyor.


53. Jurassic World Camp Cretaceous - 3. Sezon

Jurassic World Cam Cretaceous, 3. Sezonuyla 21 Mayıs’ta yayınlanacak. Çizgi dizinin konusu, adadan kaçmaya çalışan kampçıların yaşadıkları maceraları ele alıyor.

54-55-002.jpg


54. The Neighbor - 2. Sezon

İlk sezonuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İspanya yapımı süper kahraman dizisi The Neighboor, 2. Sezonuyla 21 Mayıs’ta gösterime girecek. Dizinin konusu, Javier adlı bencil birinin süper kahramana dönüşmesini ve devamında gerçekleşen olayları konu ediniyor.


55. Special 2. Sezon

Serebral palsi hastalığına sahip olan eşcinsel bir gencin hayatını konu edinen dizi, Netflix’in orijinal yapımları arasında yer alıyor. 21 Mayıs’ta 2. Sezonuyla karşımıza çıkacak olan dizinin başrolünde ise Ryan O’Connell yer alıyor.

56-002.jpg


Netflix 22 Mayıs Tarihinde Gösterime Girecek Dizi ve Filmler;

56. Sam Smith: Love Goes - Live At Abbey Road Studios

22 Mayıs’ta gösterime girecek müzikal belgeselin konusu, Grammy ödülünü kazanan sanatçı Sam Smith’in tarihi stüdyo Abbey Road’da gerçekleştirdiği performansı ele alıyor.

57-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum