Netflix Macera Filmi Horizon Line İzleyici Yorumları ve Film İncelemesi

Netflix’in 2021 Ocak takvimi listesinde belirttimiz Horizon Line adlı filmi siz değerli okurlar için araştırarak içerik haline getirdik.
Netflix Macera Filmi Horizon Line İzleyici Yorumları ve Film İncelemesi

Netflix Horizon Line Hakkında Bilinmesi Gerekenler

2021 Ocak ayında Türkiye’de gösterime giren filmlerden biri olan Horizon Line hakkında merak edilenleri cevaplamaya çalıştık. Filmin oyuncu kadrosunu, yapımcılarını, konusunu ve IMDb puanını derleyerek kaleme aldık. İşte Horizon Line hakkındaki detaylar.


Netflix Horizon Line Hakkındaki Detaylar

1.  Film ilk olarak 19 Ocak 2021 tarihinde gösterime girmiştir. Film uzunluğu 1 saat 32 dakika filmin kategorisi ise gerilimdir.

Horizon Line yayın tarihi


2. Filmin fragmanı Movie Trailers Source orijinal YouTube hesabından 9 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Yayınlanan fragman tam 765,764 kişi tarafından görüntülenmiş olup 4900 kişi tarafından beğenilmiştir.

Horizon Line fragman


3. Gerilim temalı filmin oyuncu kadrosunun bir kısmı ise şu isimlerden oluşmaktadır; Allison Williams (Sara), Alexander Dreymon (Jackson), Keith David (Freddy Wyman), Pearl Mackie (Pescale), Jumayn Hunter (Samuel), Privilege Magezi (Solomon).

Horizon Line oyuncu kadrosu


4. 2021 yılında gösterime giren filmin odak noktası ise arkadaşlarının düğününe giden iki eski sevgilinin kendilerini tehlikelerle dolu bir maceranın içinde bulmasının etrafında dönüyor.

Horizon Line odak noktası


5. Filmin konusu ise Jack ve Sara bir arkadaşlarının adada gerçekleşecek olan düğününe katılmak için yola çıkarlar. Bindikleri tek motorlu uçak ile harika manzara eşliğinde adaya yolculuk ederlerken pilotun kalp krizi geçirmesi sonucu düşen uçaktan çıkmayı başarıp adaya doğru oldukça zorlu bir maceraya atılmalarına değiniyor.

Horizon Line konusu


6. Netflix’in en popüler filmler listesinde olan filmin yapımcılığını Kolay Para, Kolay Para 2, Kolay Para 3 filmlerinde kendini kanıtlamayı başarmış olan Fredrik Wikström üstleniyor. Filmi kaleme alan isimler Josh Campbell ve Matthew Stuecken olurken müzikleri Jon Ekstrand tarafından hazırlanıyor.

Horizon Line yapımcıları


7. Filmin yönetmen koltuğunda Mikael Marcimain otururken prodüksiyonun yapım şirketi ise SF Stüdyoları oluyor. STXfilms tarafından dağıtılan yapımın ilk yayın tarihi ise 6 Kasım 2020 İsveç.

Horizon Line yönetmeni


8. Film IMDb üzerinden 1465 kişinin verdiği oy ile 4,7 puan almış olsa bile biz NeOldu yazarları olarak izlediğimiz filmi oldukça beğendik.

Horizon Line ımdb puanı


Horizon Line Filmi Hakkındaki İzleyici Yorumları

👤 Bu filmle ilgili neden bu kadar çok kötü eleştirinin olduğunu anlamıyorum. Oldukça iyi olduğunu düşündüm. Basit ama izlemesi çok eğlenceli. Film boyunca beni eğlendirmeyi başardı. Genel olarak, sizi bir buçuk saat eğlendirecek çok fazla düşünmek zorunda bırakmayacak kaliteli anlaşılması kolay ve güzel bir film.


👤 Bu film sinema kariyerimde bitirmeden bıraktığım 2. filmdi. Hikaye başlangıçta zaten kötüydü film devam ettikçe daha kötü bir hal aldı, gerçekçilik sıfırdı ve gitgide yok oldu. Filmi nasıl bitirebilirim diye düşünüp yarıda bıraktım. Kötü olacağını tahmin ediyordum ve biraz eğleneyim kafasıyla açtım ancak bu kadar kötü olacağını beklemiyordum.


👤 Horizon Line inkar edilemez derecede saçma bir film, ancak yine de sizi koltuğunuzda tutmayı başarıyor. O kadar ağır eleştirilere maruz kalmasına üzüldüm. Baştan sonra büyüleyici bir aksiyon ve atmosfere sahip. 7/10


👤 Filmin açılış sahnesi inkar edilemez derecede zayıf, çünkü sonunda kendilerini binlerce fit havada hayatta kalmak için savaşırken bulacak olan iki karakter için duygusal bir arka plan oluşturmaya çalışmışlar.


👤 Bu beğenilmesi zor bir film. Tek cümlelik bir komplo ve başrol oyuncusu oldukça nefret dolu. Sonunda bir köpekbalığı onu okyanusun dibine sürüklemiş olsaydı, filmi sevebilirdim.


👤 Gülünç karakterler. Sadece kızın konuşmayı bırakmasını, ölmesini, manik, sarhoş bir ucube gibi bir sahneden diğerine uçup ölmesini istemiştim.


👤 Bazı garip anlar yaşadığını düşündüğüm filmi gerçekten beğendim. Alexander'ın performansından gerçekten keyif aldım. Adam muhteşem ve saçma bir vücuda sahip. Buna biraz daha odaklanmak güzel olurdu.


👤 Hikaye tamamen tahmin edilebilirdi ama eğlenceli bir filmdi. Diğer değerlendirme yapanların ne beklediğini anlamıyorum.


Horizon Line Filminin Oyuncuları ve Başrolü

Allison Williams – Sara

Amerikan kökenli aktris ve şarkıcıdır, kendini ilk olarak Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü’ne aday olarak çıktığı HBO’nun dram komedi dizisi Girls’de Marnie Michaels’i canlandırdığı rolü ile tanıtmıştır. Şu anda 32 yaşındadır ve bu zamana kadar aralarında Kapan, The Perfection ve Peter Pan Live! Filmlerininde bulunduğu 15’ten fazla yapımda rol almıştır.

Allison Williams – Sara


Alexander Dreymon – Jackson

Almanya kökenli 37 yaşındaki yakışıklı aktör kendini The Last Kingdom adlı televizyon dizisinde Uthred of Bebbanburg adlı karakteri oynaması ile tanıttı. Blood Ransom, Heartlock gibi yapımlarda rol alan oyuncu bu zamana kadar 10’dan fazla prodüksiyonda çalıştı.

Alexander Dreymon – Jackson


Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2021

Kategori: Gerilim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.