Lost Bullet Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in yeni filmlerinden biri olan Lost Bullet hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? Bu yazımızda sizlere Lost Bullet filmi hakkında bilinmesi gerekenler, Lost Bullet konusu ve gelen izleyici yorumlarını araştırdık.
Lost Bullet Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in Yeni Aksiyon Filmi Lost Bullet İncelemesi, Konusu ve İzleyici Yorumları

Netflix’in en dikkat çekici yeni yapımlarından biri olan Lost Bullet en çok izlenen Netflix yapımlarından biridir. Son yıllarda Netflix yaptığı filmlerle de izleyiciyi kendine çekmeye başlamıştır. Bunun somut örneği olan Lost Bullet filmi hakkında bilinmesi gerekenleri sizin için araştırdık. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Lost Bullet filmi hakkında bilgileri, film eleştirisini, filmin konusunu, izleyici yorumlarını ve oyuncu kadrosunu derledik.


1. 19 Haziran günü Netflix filmleri arasında yerini alan Lost Bullet aksiyon ve gerilim türünde bir yapımdır. Film usta araba tamircisi ve üzerinde bir cinayet suçlaması olan eski hükümlünün kayıp bir arabayı aramasını anlatmaktadır. Eski hükümlü masumiyetinin delili olan içinde tek bir merminin olduğu arabayı bulması gerekmektedir.

Lost Bullet


2. Başarılı yönetmen Guillaume Pierret’in yönettiği filmin senaristliğini yine Guillaume Pierret yapmıştır. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle izleyicilerden tam not alan filmin oyuncu kadrosunda ise Alban Lenoir, Stéfi Celma, Nicolas Duvauchelle, Ramzy Bedia, Arthur Aspaturian, Sébastien Lalanne gibi aktörler yer almıştır.

Lost Bullet


3. Güzel bir kurguya sahip olan Lost Bullet filminde arabaları soygun için dönüştüren bir usta ve hiç durmayan aksiyon sahneleri sayesinde izlemesi zevkli bir film olduğunu göstermiştir. Kısacası filmi 1 saat 33 dakika boyunca hiç sıkılmadan izleyebilirsiniz.

Lost Bullet hakkında bilgiler


4. Lost Bullet filminin konusu araba ustası olan Lino’nun güçlendirdiği Clio 2 modeli bir arabayla duvar yıkıp mücevher dükkanını soyacakken yakalanır. Organize suçlar birimi baş komiseri olan Charas Lino’ya bizim himayemiz altına gir, polis araçlarını güçlendir ve çeteyle takılan kardeşini kurtaralım teklifini sunar.

Lost Bullet


5. Areski adında yozlaşmış bir polis çeteyle iş yapıp bu çetelerden pay almaktadır. Areski aynı zamanda Charas’ın lideri olduğu organize suçlar biriminin de başına geçmek istemektedir. Lino’nun Charas’la beraber kardeşini kurtarmak için gittiği yerde Areski’de bulunmaktadır. Areski çete bölgesinde çıkan arbededen sonra Charas’ı tek mermiyle öldürmektedir ve bütün suçu Lino’nun üzerine atmaktadır.

Lost Bullet


6. Suç ve aksiyon dolu sahneleriyle kısa bir zamanda popüler olmayı başaran Lost Bullet filmi Netflix’in Top 10 sıralamasına da girmeyi başarmıştır.

Lost Bullet


7. Netflix üzerinden izleyebileceğiniz Lost Bullet filmi IMDb’de 6,2 puan almıştır. Ortalama bir puan alarak izlenebilir filmler listemizde yer almayı başarmıştır.

Lost Bullet


Suç ve Aksiyon Filmi Lost Bullet Hakkında İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

Film soygun amacıyla otomobilleri dönüştüren, yakalandıktan sonra benzer suçlara karışmış çetelerin yakalanması için polis araçlarını dönüştüren bir araba ustası etrafında dönmektedir. Kırmızı, klasik ve çıtır boyalı Renault 21 arabası ise benim en çok sevdiğim arabadır.

İzleyici 2:

İşten doğru eve giderken bir Adana dürüm alıp Netflix’i açmayı düşünüyordum. Öyle de yaptım ana menüde bu filmi görünce fragmanını izledim ve coşku içerisinde filmi izlemeye başladım.

İzleyici 3:

Film tamamen bir kötü polis üzerinde yoğunlaşmış. Girişteki araba ustası olan hükümlü ise kötü (!) becerileriyle iyi polislere yardımcı oluyor ama finali ise beklediğim gibi gerçekleşmiyor.

İzleyici 4:

Lost Bullet Netflix'teki sadece kırmızı bir araba kapısının gözüktüğü posterinde kapı kolundan tanıyıp "renault 21 bu" diyerek açtığım ve pişman olmadığım ve yıllar sonra Taxi Vibe etkisi bırakan güzel bir Fransız filmidir. Her sahnesinde ayrı bir mantık hatası var ama rahatsız etmiyor, gayet sürükleyici bir film olmuş. Fransızların klasik kendi polisiyle dalga geçme ve bol bol polis arabası parçalama sahneleri beklentimi fazlasıyla karşıladı.

İzleyici 5:

Kilit yuvası Renault 21, anahtarı bir adet kullanılmış mermi, çilingiri belalı bir araba ustası/soyguncu olan filmdir. Olay örgüsü büyük oranda tahmin edilebilirdir. Bana Fransız usulü Hızlı ve Öfkeli serisi yolda diye düşündürdü. Devam filminin ne zaman geleceği ise şimdilik belirsizdir.


Lost Bullet Filmi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Geçtiğimiz günlerde erişime açılan Lost Bullet adlı macera ve aksiyon dolu filmin başrolünde bulunan karakterleri inceledik. İşte Lost Bullet oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Alban Lenoir - Lino

2002 yılında sinema kariyerini başlatan Alban Lenoir 2015 yılında rol aldığı French Blood filmindeki başrolü sayesinde Lumières Ödülü'ne aday gösterildi. Lost Bullet filminde ise Lino karakteriyle kaliteli bir oyunculuk sergileyip izleyicilerin güzel bir film izlemesine katkı sağlamıştır. Lino karakteri bir araba ustasıdır ve fiziksel olarak güçlendirdiği bir araçla mücevher mağazası soymak istemektedir.

Alban Lenoir - Lino


Ramzy Bedia - Charas

Kariyerine 1994 yılında Eric Judor’la buluşmasından sonra onun ikilisi olup Eric et Ramzy lakabını alıp komedyen olarak başlamıştır. Filmde Charas karakterine hayat veren Ramzy Bedia gösterdiği oyunculuğuyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Charas karakteri organize suçlar biriminin baş komiseridir ve bölgenin huzura kavuşmasını istemektedir.

Ramzy Bedia


Nicolas Devauchelle - Areski

En başarılı rolü Parlez-moi de Vous yapımıdır. 1999 yılında oyunculuğa adım atan Nicolas Duvauchelle Lost Bullet filminde Areski karakterine hayat vermiştir. Rol aldığı sahnelerde gösterdiği performansıyla izleyicilerin takdirini kazanmıştır. Areski karakteri rüşvet yiyen bir polistir. Ayrıca organize suçlar biriminin başına geçmek istemektedir.

Nicolas Devauchelle - Areski

Önerilen İçerik: Stranger Things Dizisine Dair Bilmeniz Gereken 10 Bilgi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.