Netflix Gece Saldırısı (Breaking In) Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Aksiyon ve heyecan dolu senaryosuyla 2018 yılının en iyi filmleri arasına giren Gece Saldırısı (Breaking In) filmi Netflix’te yayınlandı. İşte Gece Saldırısı filmi hakkında bilgiler, izleyici yorumları, konusu ve oyuncu kadrosu…
Netflix Gece Saldırısı (Breaking In) Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix Aksiyon Filmi Gece Saldırısı Hakkında Bilgiler

Netflix’te yayınlanan ve 2018 yılında vizyona giren aksiyon filmi Gece Saldırısı, V For Vendetta’nın yönetmeni James Mcteigue imzalı olup çocuklarını korumaya çalışan bir kadının hikayesi anlatılmaktadır. Son yılların en çok izlenen filmleri arasına giren Gece Saldırısı filmini inceledik. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde son çıkan Netflix filmleri arasında yerini alan Gece Saldırısı filmi hakkında bilinmesi gerekenler ve izleyici yorumları…


1. Netflix’in yayın haklarını satın aldığı ve abonelerine sunduğu Gece Saldırısı filmi eşsiz senaryosuyla dikkat çekiyor. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle heyecan dolu anlar yaşatan filmin başrolünde Gabrielle Union, Billy Burke ve Richard Cabral rol alıyor.

Netflix


2. Gece Saldırısı filminin konusu ise iki çocuğuyla birlikte babasından kalma yüksek güvenlikli çiftlik evine tatil yapmaya giden bir annenin başına gelen olayları anlatıyor. Eve yerleştikleri günün akşamında hırsızlar tarafından saldırıya uğrayan aile büyük bir şoka uğrar.

Netflix


3. Çiftlik evini soymak için gelen cani hırsızlar Shaun Russell’in kızını ve küçük oğlunu esir alırlar. Genç kadın ise o sıra da bahçede saldırıya uğrar ancak kurtulmayı başarır. İlk başta saldırganlardan kurtulmayı başaran genç kadın annelik iç güdüsü ve yetenekleriyle çocuklarını kurtarmaya çalışır.

Netflix


4. Bir çok tuzak ve düşman olmasına rağmen çocuklarını kurtarmaya yemin eden Shaun Russell her ne pahasına olursa olsun savaşmaya başlar.

Netflix


5. Aksiyon severlerin keyifle izleyeceğini düşündüğüm filmde bazı sahnler abartılı olsa da genel olarak senaryo güzel bir şekilde işlenmiş. Ayrıca filmde gerilim unsurları da bolca verilmiş.

Netflix


6. IMDb’de 5.4’lük düşük bir puan alan Gece Saldırısı filmini puanına aldanmadan izlemenizi öneriyoruz.

Netflix


Netflix Gece Saldırısı Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in abonelerine sunduğu Gece Saldırısı filmi hakkında izleyici yorumlarına bu içeriğimizde yer verdik. İşte Gece Saldırısı filmi izleyici yorumları…

İzleyici 1:

İlk çıktığı zaman izlemiştim bu filmi beğenmiştim de bir hayli. Ancak sonrasında çok iyi filmler çıktı bu filmde geride kaldı. Bana sorarsanız Netflix’le biraz popüler olacaktır. Bir daha izleyeceğim en kısa zamanda…


İzleyici 2:

Aksiyon ve gerilim yönünden bir hayli iyi ama öyle büyük bir filmde olduğu söylenemez. Yine de izlenir. Şimdide Netflixe gelecekmiş zaten klasik Netflix ayarında bir film.


İzleyici 3:

Netflix’in işe yaramaz aksiyon filmlerine benzer o kalitede bir film olduğu söylenebilir. Ancak çok boş kaldıysanız izleyin derim.


İzleyici 4:

İyi bir aaksiyon filmi olmuş ancak keşke başrolde başka biri oynasaydı. Başroldeki oyuncuyu pek sevemedim nedense. Neyse film güzel arkadaşlar.


İzleyici 5:

İki yıl öncede izlemiştim şimdi yine Netflix’te izleyeceğim uzun zamandır bu filmi arıyordum unutmuştum ismini başarılı bir aksiyon filmi olduğunu düşünülüyor ve bence izleyin.


Netflix Gece Saldırısı Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Netflix’te yayınlanan Gece Saldırısı filmi oyuncularını inceledik. İşte Gece Saldırısı filminin başrolünde rol alan oyuncular hakkında bilgiler…

Gabrielle Union – Shaun Russell

Netflix

Çılgın İkili, Gençlik Ateşi ve Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi gibi yerli sinemada adından söz ettiren filmlerde boy gösteren Gabrielle Union Gece Saldırısı filminin başrolünde rol almıştır. Filmde Shaun Russell karakterine hayat veren Gabrielle aksiyon sahnelerinde bir hayli başarılı performans gösteriyor.


Billy Burke – Eddie

Netflix

Alacakaranlık serisinde Charlie Swan karakterine hayat veren başarılı aktör Billy Burke Gece Saldırısı filminin ana karakterlerinden biri olup filmde Eddie karakterine hayat vermiştir. Eddie ise hırsızlık yapmak için eve saldıran çetenin lideri konumundaki kişidir.

Önerilen İçerik: El Camino: Bir Breaking Bad Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.