2020 Eylül Ayında Netflix'te Neler Var? Eylül Ayında Çıkacak Olan 73 Yeni Dizi ve Film

Netflix her ay izleyicilerine yeni diziler ve filmler sunmaya devam ediyor. Uzun zamandır beklenen dizilerin yeni sezonları da Eylül ayında yayında olacak. İşte Netflix'in 2020 Eylül ayında yayınlayacağı bütün dizi, film, ve belgesellerin listesi...
2020 Eylül Ayında Netflix'te Neler Var? Eylül Ayında Çıkacak Olan 73 Yeni Dizi ve Film

Netflix 2020 Eylül Ayında Yayınlanacak Olan Yeni Diziler ve Filmler Listesi

Netflix online dizi ve film izleme platformu 2020 yılının Eylül ayında toplam 73 adet yeni içerik yayınlayacak. Netflix orijinal yapımı Atiye ve The Last World dizilerinin yeni sezonları ve yine orijinal yapım The Devil All The Time ve Enola Holmes filmleri Eylül ayında yayınlanacak. İşte gün gün Eylül Ayında Netflix izleyicisine sunulacak olan netflix filmleri ve netflix dizileri listesi…


1 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

1. Curse of Chucky (1 Eylül 2020)

1-eylül-1.foto.jpg

2013 yılında yayınlanan korku filmi Curse of Chucky son yıllların en çok izlenen filmlerinden biri olmuştur. Netflix dizi ve film platformu tarafından yayın hakları satın alınan Curse of Chucky 1 Eylül tarihi itibarı ile netflix izleyicisine sunulacak.


2. Los Angeles Felaketi (1 Eylül 2020)

Bilim kurgu türünde bir film olan Los Angeles Felaketi sismik olaylar sebebiyle savaş alanına dönen Los Angeles’i ve bu kaos ortamında hem ailesini bulmak hem de hayatının haberini yapmak isteyenm bir gazetecinin hikayesini anlatıyor.


3. Bir Rüya İçin Ağıt (1 Eylül 2020)

1-eylül-2.-foto.jpg

Sinema dünyasının en iyi filmlerinden biri olan Bir Rüya İçin Ağıt ünlü yönetmen Darren Aronofsky imzalı olup filmin başrolünde Jared Leto yer almaktadır. Filmde uyuşturucu bağımlısı bir genç ile televizyon bağımlısı annesinin arasında geçenler son derece trajik bir şekilde anlatılıyor.


4. Borgen (1 Eylül 2020)

Yönetmenliğini Adam Price’nin yapmış olduğu Borgen isimli internet dizisi Netflix’e taşındı. Danimarka’nın ilk kadın liderini anlatan Borgen dizisi 1 Eylül’de netflix izleyicisiyle buluşacak.


5. Cesetler Evi (1 Eylül 2020)

1-eylül-3.-foto.jpg

Sinema dünyasının en korkutucu filmlerinden biri olan Cesetler Evi bir grup çiftin yolculukları sırasında başlarına gelen esrarengiz olayları anlatıyor. Film 1 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak.


6. Black Lightning – Kara Şimşek (1 Eylül 2020)

2009 yılında yayınlanan fantastik filmlerden biri olan Kara Şimşek üniversiteli genç Dima’nın sahip olduğu doğa üstü güçlere sahip olan külüstür arabayı konu edinmektedir. Film yayınlandığı dönemde iyi bir izleyici kitlesi yakalamış. Kara Şimşek 1 Eylül’de Netflix’te.


7. Babadan Oğula (1 Eylül 2020)

1-eylül-4.-foto.jpg

En iyi aksiyon filmleri arasına giremese de film otoriterlerinin beğenisi kazanmayı başaran Babadan Oğula filmi bir banka soyguncusu ve çaylak bir polisin arasındaki kan davasını konu edinmektedir.


8. Kader Maçı (1 Eylül 2020)

Hem futbolcular, hem taım antrenörü hem de kulüp için bir dönüm noktası olan dev bir amatör maçın hikayesinin anlatıldığı Kader Maçı etkileyici hikayesiyle 1 Eylül tarihinde Netflix’te yayınlanacak.


9. Keeping Up with the Kardashians (1 Eylül 2020)

1-eylül-5.-foto.jpg

Kardashian kardeşlerin dünya çapında ünlenerek bu günlere gelmelerini ve bu süreçte çektikleri zorlukları anlatan netflix dizisi 1 Eylülde 3. sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak.


10. Patron Bebek: Yakala Bebeği! (1 Eylül 2020)

Patron Bebek film serisinin yeni filmi olan Patron Bebek: Yakala Bebeği çocuklarınızın eğitimi için oldukça faydalı bir netflix içeriğidir. Oldukça ilginç bir yapım olan patron Bebek 1 Eylül’de yayınlanacak.


11. İlk Eşler Kulübü (1 Eylül 2020)

1-eylül-6.-fto.jpg

1996 yılının en etkileyici filmlerinden biri olan ve yönetmen Hugh Wilson imzalı filmde kocası tarafından aldatıldıktan sonra intihar eden bir kadının 3 arkadaşı bir araya gelerek kendilerini aldatan kocalarından intikam almaya çalışıyorlar.


12. The Honor List (1 Eylül 2020)

Gençlik filmi tadında güzel bir hikayeyi konu edinen The Honor List filmi eski en iyi arkadaşların bir yaz tatilinde bir araya gelerek ölmeden önce yapılması gerekenleri yapmaları anlatıyor. Film 1 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak.


13. Archer 10. Sezon (1 Eylül 2020)

1-eylül-7.-foto.jpg

Animasyon tarzı bir yapım olan Archer 7’den 70’e herkese hitap eden bir senaryoya sahip. Komedi dolu bir ajanlık hikayesini konu edinen Archer’ın uzun zamandır beklenen 10. Sezonu 1 Eylül’de yayınlanacak. 


14. Top Chef (1 Eylül 2020)

Netflix’te yayınlanan Reality şovlardan biri olan Top Chef’in 3. Sezonu 1 Eylül’de yayınlanacak. Emmy ödüllü bir şov olan Top Chef mükemmel yemekler yapabilmek için birbirleriyle yarışan şeflerin macerasını gözler önüne seriyor.


15. Hazır Ol Dudley (1 Eylül 2020)

1-eylül-8.-foto.jpg

1999 yılında yayınlanan komedi filmi Hazır Ol Dudley görevine bağlı bir atlı polis olan Dudley’in maceralarını konu edinmektedir. Film 1 Eylül’de yayınlanacak.


16. Rocky ve Bullwinkle’ın Maceraları (1 Eylül 2020)

7 yaş ve üzeri çocuklar için uygun içeriklerden biri olan Rocky ve Bullwinkle’ın Maceraları FBI’a yardımcı olan tatlı yaratıkların hikayesini anlatıyor. 2000 yılında yapılan film Eylül ayında Netflix’te yayınlanacak.


17. True: Arkadaşlık Günü (1 Eylül 2020)

1-eylül-9.-foto.jpg

23 dakikalık kısa bir çizgi film olan True: Arkadaşlık Günü bir yengeç ve küçük kızın arkadaşlık hikayesini konu ediniyor.


18. Felipe Esparza: Bad Decisions (1 Eylül 2020)

Dünyaca ünlü komedyen ve şarkıcı Felipe Esparzanın İngilizce ve İspanyolca olarak söylediği iki canlı performansın görüntülerini izleyicisine sunan film 1 Eylül’de yayınlanacak.


2 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

19. Anormal Kahramanlar (2 Eylül 2020)

2.-eylül-1.-foto.jpg

Fantastik türde bir film olan Anormal Kahramanlar insanlar tarafından arka plana düşürülmüş bir aşçının özel güçlerini keşfetmesiyle yaşadığı maceraları konu edinmektedir. Film 2 Eylül’de yayınlanacak.


20. Chef’s Table BBQ (2 Eylül 2020)

Birden çok serisi ile yemek dünyasının altını üstüne getiren Chef’s Table dizisi bu bölümlerinde ABD, Avustralya ve Meksika’da tanınan şeflerin barbekü konusundaki ustalığını izleyeceğiz.


3 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

21. Aşk Garanti (3 Eylül 2020)

3-eylül-1.-foto.jpg

Muhteşem bir hikayeye sahip olan bu aşk filmi tam sevgili ile birlikte izlenilecek filmlerden biri. Filmde genç bir adam aşkı bulma garantisi veren bir arkadaşlık sitesine dava açıyor ve güçlü bir avukat tutuyor. Ancak bir süre sonra ikili arasında alevlenen aşk her şeyi değiştiriyor.


22. Young Wallender (3 Eylül 2020)  

Netflix’in yeni dizilerinden biri olan Young Wallender kısa sürede polis dedektifliğine kadar ulşan çaylak polis Kurt Wallender’in maceralarını anlatıyor. Dizinin ilk sezonu 3 Eylül tarihinde yayınlanacak.


23. Was It Love? (3 Eylül 2020)

3-eylül-2.-fto.jpg

Güney Kore yapımı aşk dizilerinden biri olan Was It Love? 4 yıldır kimse ile aşk yaşamayan bir annenin birbirinden farklı karakterlere sahip 4 erkeğin hayatına girmesiyle değişen günlerini anlatmaktadır. Netflix’in yeni dizisi 3 Eylül’de yayınlanacak.


24. Afonso Padilha: Alma de Pobre (3 Eylül 2020)

Brezilya’nın en ünlü komedyenlerinden biri olan Afonso Padilha’nın hikayesini anlatan belgesel filmde  Padilha’nın çocukluk dönemleri ele alınıyor. Eğlenceli hikayelerle dolu bu benzersiz filmi izlemenizi tavsiye ediyoruz.


4 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

25. Away (4 Eylül 2020)

4-eylül-1.-foto.jpg

Başrolünde Hilary Swank’ın yer aldığı bilim kurgu filmi Away 4 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak. Filmde komutan Emma Green’in tehlikelerle dolu 3 yıllık mars görevi ve bu süreçte yaşanılanlar aktarılıyor.


26. Repo Men (4 Eylül 2020)

Netflix’in Eylül ayında yayınlayacağı ve bu senenin en heyecanla beklenen filmi Repo Men yapay organların krediyle alınıp satıldığı bir geleceği konu edinmektedir. Filmde bir organ hacizcisi satın aldığı yeni kalbinin kredilerini ödeyemeyince kamaya başlıyor.


27. Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum (4 Eylül 2020)

4-eylül-2.-foto.jpg

Netflix’in dram dolu yeni filmi Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum yeni sevgilisi ile bazı sorunları olan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediniyor. Genç kadın sevgilisi hakkında bazı şüphelere sahip olsa da onunla birlikte ıssız bir çiftlikte yaşayan anne ve babasını görmeye gider. Ancak bu yolculuk hiçte düşündüğü gibi değildir.


28. Kefaret (4 Eylül 2020)

Oyuncu kadrosunda James McAvoy, Keira Knightley ve Saoirse Ronan’ın yer aldığı unutulmaz film Kefaret uzun bir bekleyişin ardından Netflix izleyicisine sunulacak. Film 4 Eylül’de yayında olacak.


29. The Strangers (4 Eylül 2020)

4-eylül-3.-foto.jpg

2008 yapımı aksiyon ve korku türündeki bu filmde genç bir çift yaz tatilleri için gözden uzakta bir çiftlik evini seçiyorlar. Ancak maskeli 3 hırsız bu fikrin ne kadar tehlikeli olduğunu onlara gösterecektir.


30. The Theory of Everything – Her Şeyin Teorisi (4 Eylül 2020)

Fizik dünyasının kaderini değiştiren Stephen Hawking’in ALS hastalığının pençesine düşmesiyle başlayan zorlu hayatı bu belgesel filmin konusu olmuştur. Filmde en çok değinilen noktalardan biri de her şeye rağmen Stephen Hawking’in yanında olan karısıdır.


31. Zor Biraderler (4 Eylül 2020)

4-eylül-4.-foto.jpg

Eğlenceli bir polisiye filmi olan Zor Biraderler filminde emekli olmak üzere olan bir polis memuru ve teşkilata yeni giren kayınbiraderinin birlikte çıktıkları devriyeyi konu ediniyor. İlk olarak 2014 yılında yayınlanan bu film 4 Eylül’de Netflix izleyicisine sunulacak.


32. A Million Ways To Die In The West (4 Eylül 2020)

Türkçeye Yeniden Başlayanlar İçin Vahşi Batı olarak geçen 2014 yapımı filmde bir düellodan kaçarak kız arkadaşını kaybeden genç bir adamın tekrar dirilişini anlatıyor. Filmin yönetmenliğini yapan Seth Macfarlane aynı zamanda başrolde de oynuyor.


33. Hard Target – Zor Hedef (4 Eylül 2020)

4-eylül-5.-foto.jpg

Başrolünde aksiyon filmlerinin vazgeçilmez aktörü Jean Claude Van Damme’nin yer aldığı Hard Target filmi 4 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak. Filmde insan avcısı azgın çetelere karşı tek başına savaşan bir gencin hikayesi anlatılıyor.


34. Vegas’ta Korku ve Nefret (4 Eylül 2020)

Johnny Deep, Benicio Del Toro ve Tobey Maguire’nin başrolünde yer aldığı unutulmaz film efsanevi senaryosuyla izleyenlerinin aklına kazınmıştı. Vegas’ta Korku ve Nefret 4 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak.


35. My Brother’s Keeper (4 Eylül 2020)

4-eylül-son-foto.jpg

Ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalan ikiz kardeşine yardım etmeye çalışan Bob ve her durumda mutlu olmayı başaran Tom’un hikayesinin anlatıldığı 1995 yapımı unutulmaz film 4 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak.


5 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

37. The Lovers (5 Eylül 2020)

5-eylül.jpg

Orta yaşlarda evli bir çiftin yaşadıkları sorunlar sebebiyle başka insanlara yönelmelerini ve farklı ilişkiler içerisine girmesini konu edinen The Lovers filmi ana fikrinde gerçek aşkın ve sadakatin anlaşılması yatıyor.


6 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

38. Grinç (6 Eylül 2020)

6-eylül-1.-foto.jpg

Benedict Cumberbatch’in seslendirmesiyle hayli zevkli bir hal alan animasyon filmi Grinç 7 yaş ve üzeri için oldukça uygun bir Netflix içeriğidir. 1 saat25 dakikalık animasyon filmi 6 Eylül’de yayınlanacak.


39. Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim (6 Eylül 2020)

2018 yapımı overrated filmlerden biri olan Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim bir arkadaş tavsiyesi sayesinde kariyer basamaklarını hızlıca çıkan ana karakterimizin ilginç hikayesini anlatıyor.


40. Spirit Özgürce Koşuyor: Binicilik Okulu (6 Eylül 2020)

6-eylül-2.-foto.jpg

Çocuklar için eğitici ve öğretici animasyon dizilerinden biri olan Spirit Özgürce Koşuyor: Binicilik Okulu 2. sezonuyla 6 Eylül tarihinde tekrar izleyicisi ile buluşacak.


7 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

41. Ahtapottan Öğrendiklerim (7 Eylül 2020)

7-eylül.jpg

Netflix’e özel olarak hazırlanan bu belgesel de denizin derinliklerinde yaşayan bir ahtapot ile ona dost olmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediniyor. Bu etkileyici macera 7 Eylül’de yayınlanacak.


8 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

42. Alive (8 Eylül 2020)

8-eylül-1.-foto.jpg

Netflix’in Güney Kore yapımı yeni filmi Alive korkunç bir virüs salgını sonrasında evine tıkılıp kalan bir adamın hayata tutunma mücadelesi anlatılıyor. Film 8 Eylül’de yayınlanacak.


43. Cargo (8 Eylül 2020)

Şimdiye kadar gördüğümüz filmlerden ayrı bir hikayeye sahip olan Cargo filminde ölülerin ruhlarının reenkarnasyon için hazırlandığı bir uzay gemisinde çalışan, tek düze bir hayata sahip olan astronot ile gemiye yeni gelen acemi ancak bir o kadar da eğlenceli bir kişiliğe sahip olan yeni astronotla aralarında geçenler anlatılıyor.


44. Yıldız Kız (8 Eylül 2020)

8-eylül-2.-foto.jpg

2. sezonu 8 Eylül’de yayınlanacak olan Yıldız Kız isimli animasyon filminde kötü adamlara karşı süper güçlerini kullanarak kötülüğü önleyen küçük bir kızın hikayesi anlatılıyor.


9 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

45. La Linea: La sombra del narco (9 Eylül 2020)

9-eylül-1-foto.jpg

Belgesel niteliğindeki bu Netflix mini dizisi Avrupa’nın uyuşturucu ticaretinin merkezi olan küçük bir kasabada yaşananları konu ediniyor. Dizide kasabadaki polislerin nefes kesen mücadelesini heyecanlı bir şekilde izleyeceğinize eminiz.


46. Sosyal İkilem (9 Eylül 2020)

Netflix’in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu en ilginç içeriklerden biri olan Sosyal İkilem sosyal ağların insanlar üzerindeki etkilerini ana merkezinde anlatıyor. Teknolojik gelişmeler ışığında ilerleyen film 9 Eylül’de yayınlanacak.


47. Corazon Loco (9 Eylül 2020)

9-eylül-2.-foto.jpg

Ailesine bağlı ve tam anlamıyla aile babası olan Fernando isimli ana kahramanımızın başından geçen olayları konu edinen film komedi dolu sahnleriyle dikkat çekiyor. Film 9 Eylül’de yayınlanacak.


48.  Get Organized with The Home Edit (9 Eylül 2020)

Eğlenceli bir program olan Get Organized with The Home Edit ev düzenleme uzmanlarının maceralarını konu ediniyor. Ünlü insanların evlerini ve işyerlerini düzenleyen ikili ortaya muhteşem görüntüler çıkartırken aynı zamanda kahkaha dolu bir program sunuyorlar.


10 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

49. Atiye 2.sezon (10 Eylül 2020)

10-eylül-1.-foto.jpg

Netflix’in Türk yapımı orijinal içeriklerinden biri olan Atiye’nin 2.sezonu 10 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak. Başrolünde Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı dizi esrarengiz olayları aşk ve ilişkilerle harmanlayarak bizlere sunuyor.


50. Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe (10 Eylül 2020)

Netflix’in gençlik türü filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Eğlenceli bir o kadar da korkutucu hikayesiyle dikkat çeken Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe 10 Eylül’de yayınlanacak.


51. Idhun Günlükleri (10 Eylül 2020)

10-eylül-2.-fto.jpg

Eğlenceli bir hikayeyi konu edinen Netflix yapımı animasyon filmde tehlikelerle ve mucizelerle dolu bir macera konu ediliyor. 16 yaşından büyükler için uygun içeriklerden biri olan Idhun Günlükleri 10 Eylül’de yayınlanacak.


52. Julie and the Phantoms (10 Eylül 2020)

10 Eylül’de yayınlanacak olan Netflix yeni filmi genç bir kızın annesinin ölümğyle yıkılan umutlarının yeniden yeşermesini anlatıyor. Bu acılı günden sonra müziğe olan ilgisini kaybeden genç kızımız bir süre sonra karşısına çıkan 3 hayaletin telkinleriyle müzik dünyasına geri döner.


11 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

53. Dehşetin Yüzü (11 Eylül 2020)

11-eylül-1.foto.jpg

Katolik dünyasındaki çalkalanmaları konu edinen 2018 yapımı filmde genç bir rahibenin kötü ruhlara karşı olan savaşını izliyoruz. Film 11 Eylül’de yayınlanacak.


54. The Duchess (11 Eylül 2020)

Karışık bir aşk filmi olan The Duchess orta yaşlarda bekar bir anne olan Katherine’nin maceralarını konu ediniyor. Katherine bu süreçte hem ergen kızını kontrol altına almaya çalışırken hem de erkek arkadaşıyla uğraşıyor.


55. Small Foot (11 Eylül 2020)

11-eylül-2.-foto.jpg

Çocuklar için uygun içeriklerden biri olan Small Foot filmi beğenilen karakter yeti Migo’nun maceralarını anlatıyor. Bu animasyon filmi 11 Eylül’de yayında olacak.


56. Baba Aranıyor (11 Eylül 2020)

Eğlenceli hikayesiyle Netflix’in merakla beklenen yeni filmlerinden biri olan Baba Aranıyor bir genç kızın hayallerine ulaşmak için kendisine bir baba bulması konu ediniliyor.


57. Buddi (11 Eylül 2020)

11-eylül-3.-foto.jpg

Netflix’te yayınlanan çizgi filmlerden biri olan Buddi sevilen ilk sezonunun ardından 11 Eylül tarihinde 2. Sezonuyla izleyici karşısına çıkacak.


13 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

58. A Star Is Born – Bir Yıldız Doğuyor (13 Eylül 2020)

13-eylül.jpg

Netflix’te yayınlanan klasik aşk filmlerinden biri olan A Star Is Born umut vadeden bir şarkıcı ile yeni tanıştığı müzisyen arasında geçen hikayeyi konu ediniyor. Genç kız kariyerinde hızla yükselirken müzisyen ise hayatının en zor günlerini yaşıyor.


14 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

59. 12 Strong (14 Eylül 2020)

14-eylül.jpg

Savaş filmleri arasında en iyilerden biri olan 12 Güçlü Adam filmi ilk vizyona girdiği tarihte oldukça iyi bir izlenme sayısına ulaşmıştı.  Gerçek olaylardan esinlenerek senaryolaştırılan filmin başrolünde Chris Hemsworth yer alıyor.


60. Unbroken Path To Redemption (14 Eylül 2020)

Olimpiyat yıldızı Louis Zamperini’nin 2. Dünya savaşı sıralarında esir düşmesini ve çektiği acıları konu edinen Unbroken filminin devamı olan Unbroken Path To Redemption filminde Louis’in evine döndükten sonra çektiği ruhsal bunalımlar konu edilmiştir.


15 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

61. Kriyoniks: İkinci Yaşam Umudu (15 Eylül 2020)

15-eylül.jpg

Tayland yapımı fantastik filmde bir ailenin genlerini dondurarak yeniden diriltme umuduyla yapılan deneyler anlatılıyor. Film 15 Eylül’de yayınlanacak.


62. Taco Günlükleri (15 Eylül 2020)

Yemek programlarından biri olan Taco Günlükleri eğlence dolu ilk sezonuyla Netflix izleyicisinden tam puan almıştı. Serüvenin ikinci sezonu 15 Eylül’de yayında olacak.


16 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

63. The Devil All The Time (16 Eylül 2020)

16-eylül.jpg

Netflix’in 2020 yılında izleyicisine sunacağı en büyük filmlerden biri olan The Devil All The Time efsane oyuncu kadrosuyla şaşırtıyor. Filmin başrolünde genç aktör Tom Holland yer alıyor. Filmin konusu ise savaş sonrasında evine dönene genç bir adamın ailesini koruma çabaları anlatılıyor.


64. Baby (16 Eylül 2020)

Netflix’in sevilen dizilerinden biri olan Baby’nin final sezonu 16 Eylül’de yayınlanacak. Zengin ailelerden gelen iki genç kızın yaşadıkları hayatlardan sıkılarak yer altı dünyasına bulaşmaları ve iki farklı hayat yaşamaları bu dizinin konusudur.


17 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

65. Dragon’s Dogma (17 Eylül 2020)

17-eylül.jpg

Ejderhaya karşı savaşan genç bir asker olan Ethan’ın maceralarının anlatıldığı animasyon filmi Dragon’s Dogma 17 Eylül’de yayında olacak.


18 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

66. Ratched (18 Eylül 2020)

18-eylül.jpg

Evan Romansky’nin yaratıcılığında oluşturulan Ratched filmi gizemli senaryosuyla dikkat çekiyor. Hastane koridorlarında geçen bu esrarengiz film 18 Eylül’de yayında olacak.


21 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

67. Assassination Natıon – Suikastçı Topluluğu (21 Eylül 2020)

21-eylül.jpg

Gerçek suikast hikayelerinin konu edildiği aksiyon dolu film Netflix’in Eylül 20’de yayınlayacağı yapımlardan birisidir.


23 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

68. Enola Holmes (23 Eylül 2020)

23-eylül.jpg

Sherlock Holmes efsanesinin devamı niteliğinde olan Enola Holmes filmi olağan üstü zekanın nesilden nesile geçtiğini bizlere gösteren bir yapım. 2 saat 3 dakikalık aksiyon dolu film 23 Eylül’de yayında olacak.


25 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

69. Country-Ish (25 Eylül 2020)

25-eylül.jpg

Coffey Anderson ve hip-hop dansçısı Criscilla ile olan evliliği ve aile hayatını konu edinen dizi 25 Eylül’de yayınlanacak.


70. The School Nurse Files (25 Eylül 2020)

Güney Kore yapımı eğlenceli bir o kadar da öğretici yeni dizi The School Nurse Files 25 Eylül’de yayınlanacak. Fantastik güçlere sahip bir hemşirenin okuldaki öğrencileri gizemli yaratıklardan kurtardığını izliyoruz.


27 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

71. Ölümcül Makineler (27 Eylül 2020)

27-eylül.jpg

2018 yılında büyük umutlarla sinema perdesine çıkan ancak beklenen izleyici kitlesine ulaşamayan Ölümcül Makineler filmi şimdi de Netflix’te yayınlanacak. Filmde genç bir kadın ve asi arkadaşları savaş sonrası mobil bir kent haline gelen Londra’nın yoluna çıkan her şeyi yıkmasını engellemeye çalışıyorlar.


28 Eylül 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

72. The Little Stranger (28 Eylül 2020)

28-eylül.jpg

Durgun ve yavaş ilerleyen senaryosuyla klasik Netflix dizilerinden de daha kötü bir film olan The Little Stranger 28 Eylül’de yayınlanacak. Film fantastik bir olayı konu ediniyor.


73. Night School (28 Eylül 2020)

Komedi dolu bu macera filminde lise diploması almaya çalışan bir adamın akşam lisesindeki öğretmeni ve müdürüyle arasında geçen komedi dolu olayları konu ediniyor. Başrolünde Kevin Hart’ın rol aldığı film 28 Eylül’de yayında olacak.

Önerilen İçerik: Netflix’te Yayınlanan En İyi Gençlik Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.