Netflix Ağustos Ayında Çıkacak Olan Yeni Dizi ve Filmler

Netflix'in Ağustos ayında abonelerine sunacağı yeni dizi ve filmleri listeledik.
Netflix Ağustos Ayında Çıkacak Olan Yeni Dizi ve Filmler

Netflix'in 2020 Ağustos Ayında Çıkartacağı Yeni Dizi ve Film İçerikleri

Netflix Türkiye, 2020 yılının Ağustos ayında izleyicilerine sunacağı dizi ve filmleri açıkladı. Bu ay Netflix'te 62 tane yeni içerik yayınlanacak. Dizi ve film severlerin merakla beklediği Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra birçok sinema filmi de izleyiciye sunuluyor. Ağustos ayının en dikkat çekici içerikleri ise Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu, Baba Parası, Lucifer, The Rain ve Rita gibi izleyici kitlesi yüksek film ve diziler oldu. İşte Ağustos ayında netflix dizileri ve netflix filmleri arasına girecek olan birbirinden güzel dizi, film ve belgeseller...


2 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

1. Connected (2 Ağustos 2020)

2agustos.jpg

2 Ağustos 2020 tarihinde Netflix’te izleyicisiyle buluşacak olan Connected: Her Şeyin Ardındaki Bilim isimli belgesel ünlü bilim muhabiri Latif Nasser tarafından sunuluyor. Dünyadaki doğal dengeyi konu edinen bu izlenilesi belgesel Netflix’in orijinal yapım içeriklerinden biridir.


3 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

2. Immigration Nation (3 Ağustos 2020)

3agustos.jpg

ABD’deki büyük göç dalgalarını ve inanılmaz polisiye olayları konu edinen belgesel niteliğindeki mini dizi Göç Ulusu 3 Ağustos 20 tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Göçmenlerin zorlu ve dokunaklı yolculuklarını bu belgesel sayesinde izleyip öğrenebilirsiniz.


4 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

4-agusts-1.foto.jpg

3. Sam Jay: 3 In The Morning (4 Ağustos 2020)

Ünlü komedyen ve Saturday Night Live’nin yazarı olan Sam Jay’in hayatını konu edinen Netflix Originals yapımı bu belgeselde Sam Jay’e ait hayat yolculuğunu izleyeceğiz. Hayatı boyunca yaşadığı zorlukları, beyazlar tarafından uğradığı küstahlıkları ve daha birçok hikayesini paylaşan Sam Jay 1 saatlik bu programda izleyicilerine hayat hikayesini anlatıyor.


4. Malibu Rescue: Yeni Dalga (4 Ağustos 2020)

Başrolünde Richard Hurtado’nun yer aldığı gençlik filmi Malibu Rescue, Uluslararası Beach Master yarışmasına katılan ana karakterlerimizin komedi dolu hikayesini bizlere sunuyor. Malibu Rescue: Yeni Dalga Netflix’in eğlenceli ancak basit yapımlarından biri olarak değerlendirilebilir.


5. Mystery Lab (4 Ağustos 2020)

4-agustos-2.-foto.jpg

Netflix’te izleyebileceğiniz en ilginç ve en dikkat çekici belgesellerden biri olan Mystery Lab doğanın gizemini gözler önüne seriyor. Belgeselde bilim, tarih, gizemler ve mucizeler hakkında bilgiler sunucu Felipe Castanhari tarafından izleyiciye sunuluyor.


6. Go! Go! Cory Carson: Yaz Kampı (4 Ağustos 2020)

0 -7 yaş arası küçük çocuklar için eğlenceli bir çizgi film olan Go! Go! Cory Carson: Yaz Kampı 4 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak. Çizgi filmde Cory isimli ana karakterimiz en iyi arkadaşı Freddie ile birlikte bir yaz kampına katılıyor.


5 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

5agustos-1.foto.jpg
7. Dünyanın En Çok Aranan Suçluları (5 Ağustos 2020)

5 Ağustos 20 tarihinde ilk sezonu ile Netflix üzerinden yayınlanacak olan Dünyanın En Çok Aranan Suçluları isimli belgeselde günlerce haberlere konu olan unutulmaz cinayetlerin ve diğer suçların faillerini izleyeceğiz. Geniş çaplı aramalar, tahkikatlar ve küresel soruşturmalara rağmen bir türlü yakalanmayan suçluların inanılmaz kaçış hikayeleri Netflix orijinal yapımı bu belgesel ile gün yüzüne çıkıyor.


8. Anelka: Misunderstood (5 Ağustos 2020)

Bir dönem ülkemizde de forma giyen ünlü Fransız futbolcu Nicholas Anelka’nın hayat hikayesini konu edinen Anelka: Misunderstood belgeselinde başarılı futbolcunun kariyerindeki inişleri ve çıkışları izliyoruz. Muhteşem bir karaktere ve yeteneğe sahip olmasına rağmen siyasete kadar uzanan bazı sorunlar Nicholas Anelka’nın kariyerini olumsuz yönde bir hayli etkilemişti.


9.  Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Rahip’e Karşı (5 Ağustos 2020)

5-agustos2.foto.jpg

Harry Potter serisinin ünlü oyuncusu Daniel Radcliffe’nin rol aldığı Netflix Orijinal yapımı Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Rahip’e Karşı filminde Kimmy Schmidt isimli genç kızın evlenmek üzere çıktığı yolda önüne çıkan engellerden kurtulması gerekiyor. Eğlenceli ve çerezlik bir film olan Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Rahip’e Karşı 5 Ağustos tarihinde yayında olacak.


6 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

6agusts-foto.jpg

10. Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (6 Ağustos 2020)

Ütopik bir gelecekte yaşanan birtakım olayları anlatan Blade Runner filmi Netflix’in yayın haklarını satın almasıyla birlikte Netflix platformu üzerinden yayınlanacak. LAPC’de görev yapan Ajan K’nın zorlu görevini anlatan film aksiyon sahneleri ve gizemli olaylarıyla dikkat çekiyor.


11. The Rain 3. Sezon (6 Ağustos 2020)

Netflix’in bilim kurgu türündeki en iyi yapımlarından biri olan The Rain uzun bir bekleyişin ardından 3. sezonuyla izleyicisiyle buluşuyor. 6 Ağustos 20 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümlerde heyecan aksiyon ve gerilim eksiksiz bir şekilde devam ediyor.


7 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix  dizi ve filmleri;

7agustos1.foto.jpg

12. Seni Gidi Seni (7 Ağustos 2020)

2017 yılında yayınlanan Türk komedi filmi Seni Gidi Seni 7 Ağustos 20 tarihi itibarı ile Netflix abonelerine sunulacak. 1 saat 42 dakikalık bu macerada yakın arkadaşlarının dolandırıldığını öğrenen bir taksici ve döşemecinin çılgın maceraları anlatılıyor.


13. Nasha Natasha (7 Ağustos 2020)

Uruguay’ın en önemli sanatçılarından biri olan Natalia Oreiro’nun Rusya turnesinde yaşananları gözler önüne seren Nasha Natasha filmi 7 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak. 1 saatlik seyir zevki yüksek bir belgesel olan Nasha Natasha, Natalie Oreiro fanları için bulunmaz bir nimet.


14. Nailed it! Mexico 2. Sezon (7 Ağustos 2020)

7agusts2.fot.jpg

Mexica televizyonlarının en eğlenceli yarışma programlarından biri olan Nailed it! Mexico birbirinden amatör pastacıların para ödülü için amansızca yarışlarını izleyicisine sunuyor. Nailed it! Mexico’nun 2.sezonu 7 Ağustos 20 itibarı ile Netflix’te yayınlanmaya başladı.


15. Uzay Yolu (7 Ağustos 2020)

Ünlü yönetmen J.J Abrams’ın önderliğinde çekilen ve sinema dünyasının en çok izlenen bilim kurgu filmlerinden biri olan Star Trek Uzay Yolu Netflix’in yayın haklarını satın almasıyla birlikte Netflix abonelerine sunulacak. Film Kaptan Kirk ve mürettebatının uzay gemisi Atılgan ile birlikte gençlik yıllarındaki uzay yolu macerasını anlatıyor.


16. Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu (7 Ağustos 2020)

7agustos3.foto.jpg

Dünyanın en güçlü sporcusu Naim Süleymanoğlu’nun umuda yolculuğunu ve unutulmaz başarılı konu edinen sinema filmi Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu 7 Ağustos tarihi ile Netflix’te yayınlanacak. Çok küçük yaşlardan itibaren zorlukla mücadele etmeye başlayan Naim Süleymanoğlu ile ilgili yaşanmış hikayeleri anlatan bu biyografik filmi mutlaka izlemelisiniz.


17. Ufak Canlılar (7 Ağustos 2020)

Dünyanın en ufak canlılarını konu edinen Netflix Orijinal yapımı bu belgeselde bu canlıların gizli yaşamlarını ve hayatta kalma mücadelelerini izliyoruz.


18. Büyücüler: Arcadia Hikayeleri (7 Ağustos 2020)

7agustos4.foto.jpg

Netflix Orijinal yapımı animasyonlardan biri olan Büyücüler: Arcadia Hikayeleri’nde Merlin’in çırağının insanlar, troller ve sihirli dünyalar arasındaki macerası anlatılıyor.


19. Work It (7 Ağustos 2020)

Netflix’in yeni gençlik filmi Work It; zeki ancak bir o kadar da uyumsuz bir lise öğrencisinin hayalindeki üniversiteyi kazanmak için çıktığı eğlenceli yolu konu ediniyor. Filmde ana karakterimiz kendi gibi uyumsuz bir grup kurarak katıldığı dans yarışmasında şampiyon olup istediği üniversiteye gitmeye çalışıyor.


20. Sihirli Okul Otobüsü Yeniden Yollarda: Çocuklar Uzayda (7 Ağustos 2020)

7agustos-5.foto.jpg

Çocuklar için uygun bir Netflix içeriği olan Sihirli Okul Otobüsü Yeniden Yollarda: Çocuklar Uzayda animasyon türünde çok izlenen eserlerden biridir. Bu çizgi filmde okul otobüsüyle uzaya çıkan çocukların maceralarını izliyoruz.


8 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

21. Berlin Berlin: Lolle on the Run (8 Ağustos 2020)

8agustos.jpg

Netflix Orijinali Alman yapımı bu unutulmaz filmde Sven ile yaşadıklarını arkasında bırakarak evlenme kararı alan Lolle’nin maceralarını izliyoruz. Hart ile evlenmek üzere olan Lolle bir anda karşısında Sven’i görünce işler değişiyor. 8 Ağustos 20 tarihinde Netflix’te yayınlanan Berlin Berlin: Lole on the Run son derece eğlenceli bir yapım.


10 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

22. Game On: A Comedy Crossover Event (10 Ağustos 2020)     

10agusts.jpg

İlk sezonuyla izleyici karşısına çıkan Game On: A Comedy Crossover Event dizisinde farklı komedi dizilerinden tanınan aktörlerin neşeli rekabetlerini ve sohbetlerini izleyeceğiz. Dizi 10 Ağustos 20 tarihinde Netflix’te yayınlandı.


11 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

23. Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids (11 Ağustos 2020)

11agusts.jpg

Saturday Night Live’nin unutulmaz sunucularından biri olan Rob Schneider bu eşsiz stand-up gösterisiyle geri dönüyor. Netflix orijinal yapımı olan Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids komedi dolu sahneleriyle sizleri bekliyor.


12 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

12agusts1.foto.jpg

24. Gunjan Saxena: The Kargil Girl (12 Ağustos 2020)

Hindistan’ın savaşan ilk kadın pilotu olan Gunjan Saxena’nın hayat hikayesini anlatan başarılı film 12 Ağustos 20 tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Kargil savaşında çarpışan kadın savaş pilotunun muazzam hikayesi son derece etkileyici bir senaryo ile anlatılmış.


25. Alfa ve Omega: Eve Dönüş Macerası (12 Ağustos 2020)

Netflix’in animasyon türündeki yeni filmi Alfa ve Omega: Eve Dönüş Macerası bir alfa kurt ve bir omega kurt’un evlerinden uzak bir yere götürülmeleri ve sonrasında ise eve dönüş maceraları konu ediniliyor. Film 12 Ağustos 20 tarihinde Netflix’te yayınlanacak.


26. Un Well (12 Ağustos 2020)

12agusts2.foto.jpg

Netflix’te yayınlanacak olan sağlık konulu belgesel dizide şifa sektörünün perde arkasında gerçekleşen olaylar anlatılıyor. İlaçların nasıl yapıldığı, ilaç ticareti ve daha fazlası Un Well isimli belgesel dizide anlatılıyor.


27. Green Leaf 5. Sezon(12 Ağustos 2020)

Greenleaf ailesinin açgözlülük, zina ve diğer büyük günahlar içerisinde geçen günlerini anlatan başarılı dizi Greenleaf 5. Sezonuyla birlikte Netflix’te. 12 Ağustos’ta yayınlanacak olan dizinin yeni bölümlerinde yine harika bölümler bizleri bekliyor.


13 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

13agustos.jpg

28. An Easy Girl (13 Ağustos 2020)

13 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix orijinal içeriği An Easy Girl filmi yaz aylarını Cannes’te geçiren genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor. Filmde ana karakterimizin kuzeniyle arasındaki ilişki ve kendini bulma çabaları anlatılıyor.


29. Marshall (13 Ağustos 2020)

ABD yüksek mahkemesinin ilk siyahi üyesi olan Thurgood Marshall’ın hayat hikayesinin anlatıldığı Netflix filmi Marshall 13 Ağustos’ta yayınlanacak. Filmin ana merkezinde ise Marshall’ın NAACP avukatı olarak katıldığı ilk sansasyonel mahkeme anlatılıyor.


14 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

14agustos1.foto.jpg

30. Dirty John: The Betty Broderick Story (14 Ağustos 2020)

Debra Newell ve Betty Broderick’in gerçek yaşam öykülerini anlatan bu dizi de aşk hikayeleri ve gerçek suçlar anlatılıyor. Dizide canlandırma görüntüler ve gerçek kahramanların röportajları yer alıyor. Netflix’in dikkat çekici yeni dizi Dirty John 14 Ağustos 20 tarihinde izleyicisiyle buluşacak.


31. Proje (14 Ağustos 2020)

Başrolünde Jamie Fox ve Joseph Gordon-Levitt’in yer aldığı Netflix Orijinal yapımı Proje filminde kullanıcısına süper güçler veren bir hap ve bu hapın tehlikeli güçlerin eline geçmesini engellemek isteyen 3 kişinin maceraları anlatılıyor. Eski bir asker, genç bir kız ve bir polisin yollarını kesiştiren Proje filminde aksiyon ve heyecanı dolu dolu yaşayacaksınız. Film 14 Ağustos 20 tarihinde Netflix’te yayınlanacak.


32. Baba Parası (14 Ağustos 2020)

14agustos2.foto.jpg

Hayatları boyunca birbirlerinden uzakta ve farklı yaşayan kardeşlerin aile mirası için tekrar bir araya gelmelerini konu edinen Türk komedi filmi Baba Parası Netflix’in yayın haklarını satın almasıyla birlikte 14 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak.


33. Fearless (14 Ağustos 2020)

14 Ağustos tarihinde Netflix’te yayınlanacak olan yeni mini dizi Fearless ekstrem sporları konu ediniyor. Dizide Brezilya’dan Las Vegas’taki şampiyonaya uzanan profesyonel boğa binicisi grubunun hikayesi anlatılıyor. 


34. %3 4. Sezon (14 Ağustos 2020)

14agusts4.foto.jpg

Netflix’in en sevilen ve en dikkat çekici orijinal dizilerinden biri olan %3’ün 4.sezonu 14 Ağustos tarihinde yayınlanacak.  Dizi ütopik bir gelecekte sefaletten kurtulmaya çalışan %3’lük bir insan grubunun yaşama çabaları anlatılıyor.


35. The Great Heist (14 Ağustos 2020)

1994 yılında yaşanan gerçek bir banka soygunundan esinlenerek senaryolaştırılan The Great Heist mini dizisi 14 Ağustos tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Dizide Kolombiya’daki merkez bankasını soymak isteyen bir grup hırsızın yaşadıkları anlatılıyor.


36. Zaman Kapanı (14 Ağustos 2020)

14agustoos-son-foto.jpg

Netflix orijinal yapımı Zaman Kapanı filminde kaybolan arkeoloji profesörlerini arayan bir grup öğrencinin zamanın günümüzden farklı bir şekilde aktığı bir yer altı mağarası keşfetmelerini ve burada yaşadıkları maceraları konu ediniyor. Bilim kurgu türündeki film 14 Ağustos tarihinde yayınlanacak.


15 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

15agustos.jpg

37. Erkekler Ne İster (15 Ağustos 2020)

Başrolünde Taraji P.Henson, Tracy Morgan ve Max Greenfield’in yer aldığı komedi türündeki Netflix yapımı 15 Ağustos’ta yayınlanacak. Filmde hakkı olan terfiyi alamayan bir kadının, erkeklerin düşüncelerini okuma becerisi kazanmasıyla başlayan komedi dolu olayları izleyeceğiz.


38. Rita 5.Sezon (15 Ağustos 2020)

Danimarka yapımı Netflix dizisi Rita 15 Ağustos tarihinde 5.sezonuyla birlikte Netflix izleyicisiyle buluşuyor. Dizide son derece açık sözlü ve öğrencileri tarafından sevilen öğretmen Rita’nın hikayesi anlatılıyor.


16 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri

39. It’s Okay Not Be Okay (16 Ağustos 2020)

16agustos.jpg

Netflix Kore dizileri arasına yeni katılacak olan It’s Okay Not Be Okay dizisi asosyal bir çocuk kitabı yazarı ile psikiyatri koğuşunda çalışan bir bakıcının arasında geçen olayları anlatıyor.


19 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

19agustos.jpg

40. High Score (19 Ağustos 2020)

Yetişkin Netflix abonelerini çocukluklarına götürecek olan bu mini dizide efsaneleşen video oyunları konu ediniliyor. Oyunların nasıl yapıldığı ve amaçlarına dair bilgileri bir belgesel formatında anlatan High Score 19 Ağustos’ta yayınlanacak.


41. First Man (19 Ağustos 2020)

Ay’a ayak basan ilk insan olan Neil Armstrong’un bu efsanevi serüvende yaptıklarını anlatan Fırst Man filmi 19 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak. Filmin başrolünde Ryan Gosling rol alıyor.


42. DE Marcus Family Rules (19 Ağustos 2020)

19 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak olan DE Marcus Family Rules, Jay DeMarcus ve eski güzellik kraliçesi Allison DeMarcus’un yer aldığı harika bir Reality Show. 


20 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

20agustos1.foto.jpg

43. Unfriended: Dark Web (20 Ağustos 2020)               

İnternetin karanlık yüzünde hiç bilmedikleri bir maceraya atılan 20’li yaşlardaki birkaç gencin hikayesini konu edinen gerilim dolu film 20 Ağustos’ta yayınlanacak. Netflix orijinal yapımı olan Unfriended: Dark Web izleyenlere korku ve gerilim dolu sahneler sunacak.


44. Great Pretender (20 Ağustos 2020)

Netflix’te yayınlanan Japon animeler arasına yeni katılan Great Pretender Japonya'nın en büyük düzenbazını dolandırmaya çalışan Makoto Edamura’nın hikayesini anlatıyor.


45. John: Uzaylılarla Temas Kurmaya Çalışıyordu (20 Ağustos 2020)

20agustos2.foto.jpg

20 Ağustos tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak olan John: Uzaylılarla Temas Kurmaya Çalışıyordu belgesel türünde etkileyici bir yapım. Bu filmde radyo sinyalleri sayesinde uzaylılarla iletişime geçmeye çalışan John’un dünyada çok daha farklı ve önemli temaslara geçmesi anlatılıyor.


46. Biohackers 1. Sezon (20 Ağustos 2020)

Netflix orijinal yapımı yeni dizi Biohackers senaryosunda bir tıp öğrencisi ile bir pröfesör arasında geçen aile trajedisini konu ediniyor. Bilim kurgu türündeki bu dizinin 1.sezonu 20 Ağustos’ta yayınlanacak.


21 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

21agustos1.foto.jpg

47. Hoops (21 Ağustos 2020)

Animasyon türündeki Netflix yeni dizisi Hoops, küfürbaz bir basketbol koçunun lise basketbol takımını adam etme çabalarını konu ediniyor. Komedi dolu bu hikaye 21 Ağustos’ta izleyicisi ile buluşacak.


48. Alien TV (21 Ağustos 2020)

Netflix’in çocuklara yönelik yeni içeriklerinden biri olan Alien TV dünayı keşfe gelen 3 küçük uzaylıların maceralarını konu ediniyor. Komedi dolu bu hikaye 21 Ağustos’ta yayınlanacak.


49. Siyah Ateş (21 Ağustos 2020)

21agustos2.foto.jpg

Meksika yapımı Siyah Ateş filmi kız kardeşini köhne bir otel içerisinde arayan suçlu bir adamın başında geçen olayları anlatıyor. Filmde aşk, duygusallık, aksiyon ve daha birçok unsur yer alıyor.


50. Lucifer 5. Sezon (21 Ağustos 2020)

Netflix orijinal yapımı sevilen dizi Lucifer 21 Ağustos tarihinde 5.sezonu ile birlikte tekrar izleyicisiyle buluşuyor. Hayal ettiğiniz şeytandan çok daha farklı bir karakter olan Lucifer’ın maceraları 5.sezonda da hız kesmeden devam edecek.


51. Countdown (21 Ağustos 2020)

21agustos3.foto.jpg

Ağustos 2020’nin en çok beklenen filmlerinden biri olan Countdown eşsiz senaryosuyla dikkat çekiyor. Filmde 3 gün sonra öleceğini öğrenen bir hemşirenin hikayesi anlatılıyor.


52. Crimenes De Familia (21 Ağustos 2020)        

Arjantin yapımı dikkat çekici filmlerden biri olan Crimenes De Familia’da aile içi sosyal suçlardan dolayı başlatılan bir mahkeme süreci konu ediliyor.


53. Rust Valley Restorers 3. Sezon (21 Ağustos 2020)

21agustos4.foto.jpg

Klasik araç severlerin ve otomobil tamiratı izlemeyi sevenlerin amansızca takip ettiği Netflix yapımı Rust Valley Restorers’ın 3.sezonu 21 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak.


54. Sürprizli Gece (21 Ağustos 2020)

Ebeveynleri bir grup hırsız tarafından kaçırılan çocukların casusluk aletlerini kuşanarak ailelerini kurtarma maceraları konu edinen komedi dolu Sürprizli Gece filmi 21 Ağustos’ta yayınlanacak.


55. Class of ’83 (21 Ağustos 2020)

21agustos-son-foto.jpg

Kitaptan uyarlama Hint yapımı bir film olan Class of ’83 bir iftira ile rütbesi elinden alınan bir polis memurunun intikam planını anlatıyor. Filmde ana karakterimiz olan polis memuru, 5 öğrencisini suikastçı olarak yetiştirip intikam almaya çalışıyor.


22 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

56. Damsel – Küçük Hanım (22 Ağustos 2020)    

22agustos.jpg           

22 Ağustos tarihinde Netflix’te yayınlanacak olan Damsel filmi Western türünde olup izleyicilerine kara mizah sunuyor. Filmin başrollerinde Robert Pattison ve Mia Wasikowska yer alıyor.


25 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

57. Trinkets 2. Sezon (25 Ağustos 2020)

25agustos.jpg

Netflix gençlik dizilerinden biri olan Trinkets lise çağlarındaki genç bir kızın hikayesini konu ediniyor. Dizinin ikinci sezonu 25 Ağustos tarihinde yayınlanacak.


26 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

58. Halloween (26 Ağustos 2020)

26agustos.jpg

Netflix’in korku filmi türündeki yeni filmi Halloween, 40 yıl önce bir cadılar bayramı zamanında seri cinayetler işleyen ve sonrasında hapse düşen katili konu ediyor. 40 yılın üzerine hapisten çıkan seri katil tekrar elinden kurtulan kurbanının peşine düşüyor.


28 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

28agustos.jpg

59. My Spy (28 Ağustos 2020)            

Başrolünde Dave Bautista’nın yer aldığı aksiyon filmi My Spy zorlu bir göreve atana CIA ajanının hikayesini anlatıyor. Aksiyon ve macera dolu bu film 28 Ağustos tarihinde Netflix’te yayınlanacak.


60. All Together Now (28 Ağustos 2020)

Kitaptan uyarlama bir gençlik filmi olan All Together Now yetenekli ve güzel bir genç kızın hikayesini konu ediniyor. Son derece duygusal bir hikayeye sahip olan All Together Now 28 Ağustos’ta yayınlanacak.


29 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

61. Tek Yumurta Üçüzleri (29 Ağustos 2020)

29agustos.jpg

Belgesel türünde bir yapım olan Tek Yumurta Üçüzleri tesadüfen karşılaşan ve tek yumurta üçüzleri olduklarını öğrenen 3 gencin hikayesini konu ediniyor. Bu dikkat çekici yapım 29 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak.


31 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanacak olan Netflix dizi ve filmleri;

62. Wild Things – Vahşi Şeyler (31 Ağustos 2020)

31agusts.jpg

Ağustos ayının son filmi olan Vahşi Şeyler filminde yakınlaşma çabalarını reddettiği sosyetik bir kız tarafından iftira ile suçlanan bir öğretmenin hikayesini konu ediniyor. Senaryosuyla dikkat çeken film Matt Dillon, Kevin Bacon ve Neve Campbell rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.