Netflix Orijinal Yapımı Control Z Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

2020 yılının en merak edilen içeriklerinden biri olan Control Z isimli dizisi sonunda yayınlandı. Netflix Üzerinden izleyebileceğiniz diziyi sizler için inceledik. İşte Netflix Orijinal yapımı Control Z hakkında bilgiler ve izleyici Yorumları
Netflix Orijinal Yapımı Control Z Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Control Z Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Dizi İncelemesi

Online dizi ve film platformu Netflix’in lise ve gençlik türü dizilerinden biri olan Control Z yayınlandı! İlk sezonuyla diziseverlere komedi dolu saatler sunan Control Z dizisi Meksika yapımı olup gençlik türünde bir yapımdır. Ana merkezinde lise öğrencilerinin hareketli hayatlarını anlatan Control Z dizisini inceledik. NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Control Z dizisi hakkında bilinmesi gerekenlere yer verdik. İşte en çok izlenen netflix dizileri arasına girmeyi başaran Control Z dizisi hakkında izleyici yorumları, oyuncu kadrosu ve dizi eleştirisi…


1. Netflix’in son zamanlarda ortaya koyduğu başarılı gençlik dizileri hem yapımcıların hem de izleyicilerin yüzünü güldürdü. Meksika yapımı Control Z dizisi de hem konusuyla hem de gençlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Netflix


2. Control Z dizisinin konusu ise bir öğrencinin arkadaşlarının sırlarını ifşa etmesiyle birlikte lisenin karışmasına sebep olmasını ve ana karakterimizin bu hacker’ı bulma çabaları anlatılıyor.

Netflix


3. Asosyal biri olarak görülen Sofia okuduğu lisede iyi gözlem yeteneği sayesinde kimin neler yaptığını bilmektedir. Her şeyden haberdar olan Sofia arkadaşlık konusunda ise bir hayli geride kalmıştır. Bu sırada bilinmeyen biri tarafından öğrencilerin sırlarının tüm okula duyurulması adeta skandala sebep olur.

Netflix


4. Öğrencilerin sırlarının ifşa olması ile sosyal düzen bir anda altüst olur. Öyle ki popüler öğrenciler biranda yere yıkılırken uyumsuz öğrenciler daha da statü kazanır. Bu sırada Sofia ise öğrencilerin sırlarını ifşa edeni bulamadığı için çıldırmak üzeredir.

Netflix


5. Hemen araştırmalara başlayan Sofia adeta zamanla yarışırken bu bilmece içerisinde yeni arkadaşlıklar, yeni dostluklar ve hatta aşkı bile yaşar.

Netflix


6. Lise dizileri arasında eğlenceli ve keyif verici bir dizi olduğunu söyleyebileceğimiz Control Z dizisi senaryosunda dram ve gizem gibi unsurları da barındırıyor. Başarılı yönetmen Miguel Garcia Moreno imzalı dizinin oyuncu kadrosunda ise Xabiani, Ponce de Leon, Ariana Saavedra ve Lidia San jose gibi gelecek vadeden genç aktörler yer almıştır.

Netflix


7. IMDb’de açılışı 7.2’lik iyi bir puanla yapan Netflix orijinal yapımı Control Z dizisi belki Aşk 101 ve Sex Education kadar başarılı ve popüler olamasa da en az onlar kadar başarılı bir yapımdır.

Netflix


Netflix’in Yeni Dizisi Control Z Hakkında İzleyici Yorumları

Gençlik dizisi Control Z hakkında bilgilere yer verdiğimiz bu içeriğimizde dizi ile ilgili izleyici yorumlarını da bulacaksınız…

İzleyici 1:

Netflix’in yeni gençlik dizisiymiş. Valla bu alanda iyiler bir hayli, Elite, Sex Education derken birde Control Z’yi izleyeyim dedim ve bu da en az onlar kadar başarılı olmuş. İzleyin izlettirin…


İzleyici 2:

Ana karakter ne kadar da tatlı ancak bir o kadar da klişe olmuş ya asosyal olur yada çalışkan olur böyle dizilerde.  Ancak güzel bir senaryo var dizide en azından ben beğendim ilerleyen bölümlerde ne olacak göreceğiz.


İzleyici 3:

Nedir bu Control Z diye merak edip baktım ilk bölümüne ve bunca gençlik dizisi varken arasından parlayıp çıkması çok zor ancak şunu belirteyim başroldeki kızı beğendim iyi oyuncu.


İzleyici 4:

Fragmanı gördüğümde izlerken bir hayli heyecanlanmıştım. Konu oldukça ilgi çekici geldi bana izlenir. Bakalım birkaç bölüm sonra iyice belli olur.


İzleyici 5:

Netflix’in tüm gençlik dizileri gibi Control Z’de efsane olmuş. Bırakamadım izlemeyi konusunu beğenip açmıştım ve durmadan izlemeye devam ediyorum diziyi çok sevdim…     


Önerilen İçerik: Netflix'in Hayatta Kalma Konulu Yeni Dizisi Snowpiercer Hakkında Bilinmesi Gerekenler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum