Netflix'ten Michelle Obama Filmi - Benim Hikayem Hakkında Bilgi ve Yorumlar

Netflix’in 2020 yılında yayınlanması beklenen ve en çok merak edilen yapımlardan biri olan Benim Hikayem sonunda izleyicisi ile buluştu. İşte Benim Hikayem filmi hakkında bilinmesi gerekenler ve izleyici yorumları…
Netflix'ten Michelle Obama Filmi - Benim Hikayem Hakkında Bilgi ve Yorumlar

Netflix Benim Hikayem Belgesel Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

ABD’nin eski First Lady’si Michelle Obama’nın kendi yazdığı Benim Hikayem adlı kitaptan senaryoya uyarlanan ve belgeselleştirilen yapım Netflix dizileri arasına girmeyi başardı. Belgeselde Michelle Obama’nın hayatına, umutlarına ve samimiyetine dair güzel bir film izliyoruz. İşte bu inceleme film içeriğimizde Netflix dizileri arasına katılan Benim Hikayem filmi hakkında izleyici yorumları ve bilinmesi gerekenleri sizlere sunuyoruz…


1. Küçük yaşlardan itibaren uzun yıllar boyunca hayatında ne olup ne bittiğini detaylıca anlatan Michelle Obama siyahi olmanın zorluklarından ve bu zorlukların üstesinden nasıl geldiğini anlatıyor.  

Netflix


2. Michelle Obama’nın hayatının her safhasına dair gerçek görüntülerle desteklenen belgeselde hiçbir zaman sözünü esirgemeyen ve korkusuz biri olduğu da gösteriliyor. Hayallerinin peşinden koşan Michelle hiçbir zaman vazgeçmemiş.

Netflix


3. En mahrem konuların dahi belgeselde yer aldığını hatta Michelle Obama’nın kocasının başkan olma kararından sonra ettikleri tartışma ve eleştirileri de izliyoruz.

Netflix


4. Eşinin siyasi hayatını ve beyaz sarayda geçirdikleri 8 yılı da değerlendiren Michelle Obama bu süreç içerisinde alçak gönüllüğü ve yardım severliği ile birçok etkinliği katılmış ve yardımlarda bulunmuş.

Netflix


5. Aile hayatında ve insanlara karşı mütevazi bir tavır takınan Michelle Obama yeri geldiğinde büyük bir ihtişamla karşımıza çıkabiliyor. Kısacası ne gerekiyorsa nasıl olması gerekiyorsa Michelle Obama konumunun gerektirdiği her şeyi en iyi şekilde yerine getirmiş.

Netflix


6. Michelle Obama’nın hayatını anlatan belgeselin başrolünde yine kendisi yer alıyor. Ana fikrinde Michelle Obama’nın nasıl bir insan olmak istediğine karar vermesiyle başlayan serüveni anlatan belgesel bizlere de hayat yolunda bir örnek sunuyor.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Benim Hikayem Belgeseli Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’te yayınlanan Michelle Obama’nın hikayesini konu edinen Benim Hikayem adlı belgesel hakkında izleyici yorumlarına içeriğimizde yer verdik. İşte Benim Hikayem ile ilgili izleyici yorumları…    

İzleyici 1:

Bu kadının bu kadar iyi biri olduğunu düşünmüyordum. Her zaman kesin bir şeyler karıştırıyor diyordum. Ancak siyahi olduğu gerçeğini unutmuşum gerçekten örnek bir hayat herkes izlemeli.

İzleyici 2:

 Michelle Obama’nın hayatını izlerseniz Amerikancı olmazsınız merak etmeyin. Ben izlerken keyif aldım güzel bir hayat hikayesiydi herşeyiyle 10 üzerinden 9 verilir.

İzleyici 3:

Son günlerde Netflix’te birçok belgesel ve biyografik film izliyorum. Uzun zamandır çıksın diye bekliyordum Benim Hikayem’i ve sonunda çıktığı gibi izledim. Güçlü bir kadın profili nasıl olmalı ve güçlü bir kadın nasıl yetiştirilir bunları çok iyi öğrendim.

İzleyici 4:

Defalarca fragmanını gördüğüm ve yaptığı konuşmalar sırasında neredeyse devlet başkanı kadar destek alan bu kadının belgeseli Benim Hikayem’i izlemek ve Michelle Obama’yı tanımak istedim. Kısacası Benim Hikayem’i izleyin izlettirin güzel bir yaşanmışlık öyküsü var.

İzleyici 5:

 Netflix’in 2020 yılında yaptığı en iyi iş bence. Sıradan biri olarak görmeyin bir siyahinin ABD’ye başkan olması ve bu süreçte onun arkasındaki en büyük gücü yani Michelle Obama’yı anlatan bir belgesel “Benim Hikayem” ders alınacak bir hayat.

Önerilen İçerik: Workin'Moms Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum