Netflix Orijinal Yapımı Airplane Mode Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Sosyal medya ve telefonuyla adeta yatıp kalkan genç bir kızın gerçek hayata dönüşü ile ilgili muhteşem bir film olan Airplane Mode filmi hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık. İşte uçak Modu filmiyle ilgili detaylar…
Netflix Orijinal Yapımı Airplane Mode Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Airplane Mode Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in komedi ve romantizm dolu 2020 yapımı yeni filmi Airplane Mode’yi NeOldu.com okurları için bu inceleme film içeriğimizde detaylıca ele aldık. Bir sosyal medya fenomeninin telefonsuz geçirdiği günleri ve gerçek hayatın tadına varmasını anlatan Uçak Modu filmi izleyici yorumları ve hakkında bilinmesi gerekenleri sizlere sunuyoruz. İşte en iyi Netflix filmleri arasında izleyebileceğiniz en tatlı ve öğretici filmlerden biri olan Uçak Modu filmi incelemesi….


1. Başrolünde Larissa Manoela’nın rol aldığı Brezilya yapımı eğlenceli bir film olan Airplane Mode’de sosyal medya bağımlısı olan Ana’nın hikayesi anlatılıyor. Güne uyandığı gibi telefonunu eline alan ve yaptığı her şeyi paylaşan genç kız gerçek hayattan bir hayli uzak yaşıyor.

Netflix


2. Öyle ki telefona bakmaktan dolayı defalarca trafik kazasına karışıyor. Ailesiyle de gerçek bağlar kurmakta zorlanan Ana aynı zamanda bir moda markası için sosyal medya yüzü olarak çalışıyor.

Netflix


3. Hayatından bir hayli memnun olan Ana geçirdiği son trafik kazasında ise neredeyse hayatını kaybedecek duruma geliyor. Erkek arakadaşının onu bir canlı yayında terk etmesiyle gelişen bu olay sonucu anne ve babası Ana’yı telefonun bile çekmediği ücra bir kasabaya büyük babasının yanına gönderiyor.

Netflix


4. İlk defa tanıştığı ve görünüşte soğuk bir adam olan büyük babasıyla kalmaya başlayan Ana bu süreçte sosyal medyadan uzak kalıyor ve artık gerçek hayatın zorluklarını tadıyor. Ancak bir süre sonra sahte yaşanmışlıklar yerine gerçek aşkı ve arkadaşlıkları bulan Ana sosyal medyadan uzak olmanın tadına varıyor.

Netflix


5. Filmin hikayesi tahmin edilebilir olsa da güzel kurgu ve oyunculuklarla keyifli bir hal alıyor. Ayrıca telefona bağımlı olan gençlerimize dışarıda da son derece keyifli bir hayatın onları beklediğini gösteriyor.

Netflix


6. Netflix’in orijinal filmlerinden biri olan Airplane Mode kesinlikle bir başyapıt olmayıp çerezlik olarak nitelendirdiğimiz filmlerden. Ancak işlediği konu ve başarılı senaryosu gereğince mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğüm bir film. Airplane Mode filminin IMDb puanı ise 5.0’lık düşük bir puan ama puana takılıp bu 1 buçuk saatlik komediyi izlememezlik yapmayın.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Uçak Modu Filmi hakkında İzleyici Yorumları

Netflix üzerinden film izlemek isteyenler öneri niteliğinde hazırladığımız bu içeriğimizde Uçak Modu filmi ile ilgili izleyici yorumlarına da yer verdik…

İzleyici 1:

Netflix’in çerezlik filmlerinden biri olup izlerken keyif aldığı söyleyebileceğim bir yapım. Açıkcası bende de biraz bağımlılık var. İhtiyacım olan tek şey ise bir süre telefondan uzak kalmak.


İzleyici 2:

Bana telefonsuz günleri hatırlatan zevkli bir film olmuş. Oyunculuktur senaryodur açıkçası pek takılmadan izledim ve hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Gayette keyifliydi bence.


İzleyici 3:

Bu konuyu işleyen ilk film olması sebebiyle dikkatimi çekti ve örneği olmadığı içinde kötü yorum yapamıcam. Netflix’te izleyebileceğiniz keyifli yapımlardan biri olduğunu da söylemeliyim.


İzleyici 4:

Başroldeki kız çok tanıdık geliyor bana sanki başka dizi ve filmlerde gördüm. Neyse uçak modu filmine gelelim son yıllarda herkese lazım olduğunu düşündüğüm bir olayı ele almış film. Şu telefonları bırakıp artık gerçek hayata dönmeliyiz.


İzleyici 5:

Filmde sosyal medyasız bir yaşantı içerisinde hayattan zevk alınabileceğini ve daha sağlam dostluklar kurulabileceğini gördüm. Beğenirsiniz beğenmezsiniz orası size kalmış ancak yine de senariste teşekkür etmek gerek iyi bir konu seçmiş.

Önerilen İçerik: Harlan Coben'in Gizemli Romanından Uyarlanan Yeni Netflix Dizisi The Woods Hakkında Bilgiler 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.