Netflix Orijinal Yapımı Absürt Gezegen Belgeseli Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in belgesel türünde abonelerine sunduğu başarılı eserlerden biri olan Absürt Gezegen isimli belgeseli inceledik. İşte izlerken muhteşem bir doğa yolculuğuna çıkacağınız Absürt Gezegen belgeseli hakkında bilgiler ve izleyici yorumları…
Netflix Orijinal Yapımı Absürt Gezegen Belgeseli Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix’te Yayınlanan Absürt Gezegen Belgeseli Hakkında Bilinmesi Gerekenler

2020 yılında Netflix’te yayınlanan birçok film ve dizi arasından sıyrılan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Absürt Gezegen belgeseli hakkında bilgileri araştırdık. Belgesel hakkında bilinmeyenleri, neden izlenmesi gerektiğini, ne anlattığını ve diğer tüm detayları sizlere bu inceleme dizi içeriğimizde sunuyoruz. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız Absürt Gezegen Belgeseli incelemesi ve izleyici yorumları…


1. Netflix’in 2020 yılında yayınlanan doğa ve hayvan belgeseli olan Absürt Gezegen eğlenceli bir anlatımla izleyicilere sunuluyor. Türkçe altyazı seçeneğiyle izleyebileceğiniz belgeselde hayvanlar ve doğa ile ilgili bilgiler İngilizce olarak aktarılıyor.

Netflix


2. 12 bölümlük ilk sezonuyla izleyicilere sunulan ve yeni sezonlarının geleceği bilinen Absürt Gezegen belgeselinin en dikkat çekici özelliği ise 7’den 70’e her kesime hitap etmesidir. Öyle ki belgeselde anlatım dili oldukça sade ve anlatıcı Tabiat Ana’nın ta kendisidir.

Netflix


3. Absürt Gezegen belgeselinin her bölümünde gezegenimizde yaşayan birbirinden özelliklere sahip absürt hayvanlar konu ediniliyor. Şimdiye kadar Netflix’te izlediğimiz belgesellerden bir hayli farklı olan Absürt Gezegen doğayı daha da yaşanılası bir yer kılmak için bizlere doğal güzellikleri gösteriyor.

Netflix


4. Absürt Gezegen belgeselinde anlatıcının olaylar üzerinden ara ara yapmaya çalıştığı espriler ve şakalar bir hayli saçma gelse de bu garip yaratıkları küçük çocuklara sevdirmek için bir yol olarak düşünülmüş olabilir.

Netflix


5. Geniş bir belgesel çeşitliliğine sahip olan Netflix’te izlerken eğlenmek ve aynı zamanda bir şeyler öğrenmek istiyorsanız kesinlikle Absürt Gezegen aradığınız içeriktir. Bu belgesel kısa zamanda en ok izlenen Netflix dizileri arasına girmeyi başardı.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Absürt Gezegen Belgeseli Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in geçtiğimiz günlerde yayınladığı ve gezegenimizde yaşayan absürt hayvanların anlatıldığı Absürt Gezegen isimli belgesel hakkında izleyici yorumlarını içeriğimizde sizlere sunuyoruz.

İzleyici 1:

Şuan Netflixte izlemeye başladığım belgesel. Hayvanlarla ilgili belgeselleri izlemeyi sevdiğim için kaçırmadım. Doğa ana olarak bir kadın tarafından seslendirilmesi yapılmış.   


İzleyici 2:

Farklı bir belgesel tarzı. Gerek kurgusu gerek seslendirmesiyle bana, çocuklara yönelik yapılan belgeselleri de anımsatmadı değil. Ama genel olarak farklı tarzıyla, içerisindeki komedi unsurlarıyla kendini izletiyor.


İzleyici 3:

Gezegen zaten yeterince absürt. Absürt hayvanları anlatmaya çalışırken yapmaya çalıştıkları komiklikler izlenebilirliği azaltıyor.


İzleyici 4:

Hiç bir şey öğrenemediğiniz bir Netflix belgeseli. Bu kadar kötüsüne hiç denk gelmemiştim. Konular kopuk şekilde atlıyor, hayvanların komik bir iki detayına takılıp bilgi vermiyor. Seslendirme de komik olmaya çalışmak utanç duygusu uyandırıyor.


İzleyici 5:

Anlatım tarzını çok beğendim daha çok çocuklara yönelik gibi. Ben çok beğendim dünyada ne kadar farklı tür ve ne değişik hayvanlar olduğunu gördüm. Hayvanların vahşi yaşamına şahit olmak kadar mükemmel bir şey yok.

Önerilen İçerik: İnternet Kullanıcılarının Mutlaka İzlemesi Gereken Netflix Belgeseli The Great Hack İncelemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.