Neslihan Önder Kimdir

2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ İşte Benim Stilim ‘’ isimli programa katılan Neslihan Önder, 3 Ocak 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu.
Neslihan Önder Kimdir

Neslihan Önder’in Biyografisi

Türkiye’de modellik yaparak ismini duyurmayı başaran Neslihan Önder, 2006 yılında Best model of Turkey yarışmasında birinci seçildi. Aynı yıl katıldığı Best Model of the World yarışmasında ise ikinci oldu. Bu başarılarının ardından Çin’e gitti ve burada başta 3’ü reklam olmak üzere, 40’dan fazla katalog çekimlerinde yer aldı.

Çin’den döndükten sonra evlendi ve 4 yıl boyunca evli kaldıktan sonra boşandı. Bu süre içerisinde modelliğe ara verirken, 2011 yılında “Feshion week” sayesinde mesleğine geri döndü.

Neslihan Önder, 2011 yılında Karagümrük Çetesi Operasyonu sebebiyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

2013 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” isimli yarışma programına katıldı.

2015 yılında Acun Ilıcalı’nın yeni sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan “Durma Dans Et” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

2016 yılında ise yine TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katılırken, programını sunuculunu ise Öykü Serter yapmaktadır. Jüri koltuğunda ise İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez oturmaktadır.

Ünlü modacı Uğurkan Erez ile çalışmaya başlayan Neslihan Önder, 2016 yılı itibarıyla aynı şekilde modacı Erez ile çalışmaya devam etmektedir.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum