NeOldu.com Artık Gather’da!

Güncel haber ve sosyal içerik platformu NeOldu.com bundan böyle profesyonelce içerik üreten haber ve içerik uygulaması Gather üzerinden okuyucularına hizmet edecek.
NeOldu.com Artık Gather’da!

NeOldu.com Artık Gather’da!

2014 yılından itibaren yayın hayatına devam eden sosyal içerik ve haber platformumuz NeOldu.com ile, okuyucularımızın birçok kategoride aradığı habere ve sosyal içeriklere bir tıkla ulaşmasına ön ayak oluyoruz. Yapılan iş birliği sayesinde okuyucularımız artık, Türkiye'den ve dünyadan çok sayıda haberi ve radyoyu kullanıcılarına sunan Gather üzerinden de içeriklerimize ulaşma imkanı elde edebilecek. 

Kullanıcı dostu Gather sayesinde kullanıcılar, Türkiye’den ve dünyadan oldukça fazla sayıda habere ve radyoya dilediği kategoride en doğru ve en kolay şekilde ulaşma imkanı yakalıyor. NeOldu.com’un bünyesinde bulundurduğu milyonlarca içerik ve habere de Gather üzerinden artık kolayca ulaşabileceksiniz. Özellikle güncel haber, sağlık, sinema veya seyahat üzerine incelikli olarak hazırladığımız içeriklerimizi bundan böyle daha fazla kullanıcıya ulaştırmak adına Gather gibi başarılı bir uygulamaya dahil etmiş bulunmaktayız. 

gather.jpg

Günümüzde profesyonelce tasarlanmış uygulamaların, sayfa akışına düşen haberlerin ve sürekli güncel tutulmuş kaynakların önem kazandığı bu dünyada Gather, kullanıcılarına en iyi deneyimi yaşatmak için Türkiye’den ve dünyadan en popüler haber kaynaklarını tek bir uygulamada kolayca okuyucularına sunuyor. NeOldu.com’un içeriklerinin de yer aldığı bu uygulamada bundan sonra içeriklerimize kolayca ulaşabilir ve tüm kategorilerimizdeki içeriklerimizi bir tık ile inceleyebilirsiniz. 

neoldu.com-.jpg

Gelişmiş arama özelliği sayesinde bu uygulama ile, kullanıcılarımızın sadece denk geldiği içeriğe ulaşmasını amaçlamıyor, sürekli üretmeye devam ettiğimiz milyonlarca içeriğimiz arasında da gezinme imkanı sağlıyoruz. Ayrıca kullanıcılarının beğenilerini ve favorilerini toplayıp duygularını paylaşma imkanı sunan Gather üzerinden dilediğiniz haberi paylaşıp çevrenizdekilerin de haberdar olmasını sağlayabiliyorsunuz. İstediğiniz içeriği favorilerinize kaydedip daha sonradan okuyabilme imkanı da sunan Gather, NeOldu.com’un zamansız içerikleriyle de size keyifli bir bilgi akışı sunacak. 

Gather uygulamasını akıllı telefonlarınıza Google Play Store ve App Store üzerinden rahatlıkla indirebilirsiniz. Kişiselleştirilmiş bir haber / içerik uygulamasına ücretsiz bir şekilde sahip olmak ve NeOldu.com’u daha rahat ve kolay takip edebilmek adına siz değerli okuyucularımızı da Gather uygulamasına davet ediyoruz…

neoldu.com-gather.jpg

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.