NEF Projeleri ve Daire Fiyatları

Bu içeriğimizde, emlak – konut sektörünün en büyük firmalarından bir tanesi olan Timur Gayrimenkul’un NEF projelerini sizler için derledik. İşte, Timur Gayrimenkul NEF Projeleri ve projelerin detayları…
NEF Projeleri ve Daire Fiyatları

İnşaat sektöründe yer alan büyük firmalardan bir tanesi olan Timur Gayrimenkul, NEF projeleri ile İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde başarılı şekilde projelerini hayata geçiriyor. Hayata geçirdiği projelerle markasını güçlendiren Timur Gayrimenku, hangi ilimizde hangi NEF projesini gerçekleştiriyor ve bu projelerin fiyatları neler? İşte, Timur Gayrimenkul NEF’in öncülük ettiği projeler ve fiyat listesi…

Timur Gayrimenkul NEF Çekmeköy Projesi ve Fiyat Listesi

Timur Gayrimenkul NEF Çekmeköy projesi, İstanbul, Çekmeköy’de yer alan bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire çeşitliliği yer almaktadır. Proje kapsamında yer alan daireler 330.000 TL’den başlayıp, 1,023.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

timur gayrimenkul nef çekmeköy projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Timur Gayrimenkul NEF Bahçelievler ve Fiyat Listesi Projesi ve Fiyat Listesi

Timur Gayrimenkul NEF Bahçelievler Projesi, İstanbul Bahçelievler’de yer alan bir projedir. Proje kapsamında 1+1’den 5+1’e kadar daire tipleri bulunmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 640.000 TL’den başlayıp 2,067,000’ye kadar yükselmektedir.

timur gayrimenkul nef bahçelievler projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Timur Gayrimenkul NEF Sancaktepe 19 Projesi ve Fiyat Listesi

Timur Gayrimenkul NEF Sancaktepe 19 Projesi, İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde yükselen bir projedir. Projede 1+1’den 3+1’e kadar daire tipleri yer almaktadır. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 390.000 TL’den başlayıp, 700.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

timur gayrimenkul nef sancaktepe 19 projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Timur Gayrimenkul NEF Basın Ekspres Projesi ve Fiyat Listesi

Timur Gayrimenkul NEF Basın Ekspres Projesi, İstanbul’un Bağcılar’da yer alan Güneşli mahallesinde meydana gelen bir projedir. Projede 1+1’den 3+1’e kadar daire tipleri yer almaktadır. Proje kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 395.000 TL’den başlayıp 840.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

timur gayrimenkul nef basın ekspress projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Timur Gayrimenkul NEF 14 Kağıthane Projesi Fiyat Listesi

Timur Gayrimenkul NEF 14 Kağıthane Projesi, İstanbul Kağıthane’de yükselen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Proje kapsamında 1+1 daire tipi yer almaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 411.000 TL’den başlayıp 419.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

timur gayrimenkul nef 14 kağıthane projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Timur Gayrimenkul Nef Çekmeköy Ormantepe Projesi ve Fiyat Listesi

Timur Gayrimenkul Nef Çekmeköy Ormantepe Projesi, İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde yükselen bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire çeşitliliği bulunmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 330.000 TL’den başlayıp 1,023.000 TL’ye kadar yükselmektedir.

timur gayrimenkul nef ormantepe projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Timur Gayrimenkul NEF Gölköy Projesi ve Fiyat Listesi

Timur Gayrimenkul Nef Gölköy Projesi, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yükselen bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır. Proje 89 adet lüks ve müstakil havuzlu villadan meydana gelecek. Projede yer alan dairelerin fiyatları henüz belirlenmedi.

timur gayrimenkul nef gölköy projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Timur Gayrimenkul İstanbul Nef Nakkaştepe Projesi ve Fiyat Listesi

Timur Gayrimenkul İstanbul Nef Nakkaştepe Projesi, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yükselen bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır. Proje’nin hangi daire tiplerinden oluşacağı ve fiyatlarının ne olacağı hakkında henüz sitemizde bir bilgi ye almamaktadır.

timur gayrimenkul nef nakkaştepe projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!


 

Timur Gayrimenkul Nef Kandilli Luxury Living Projesi ve Fiyat Listesi

Timur Gayrimenkul Nef Kandilli Luxury Living Projesi, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yükselen bir proje olarak karşımıza çıkmaktadır. Projede 2+1’den 5+1’e kadar daire çeşitliliği bulunmaktadır. Projede yer alan daireler henüz ön talep aşamasındadır.

timur gayrimenkul nef kandilli luxury livin projesi

Proje Hakkında Detaylı Bilgi İçin BURAYA TIKLAYIN!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.