Need for Speed Underground 2 Para ve Tüm Arabaların Hilesi

Need for Speed Underground 2 en efsane yarış oyunlarından birisidir. Çıktığı günden bu yana oyun piyasasına bomba gibi düşen oyunun hilelerini araştırdık.
Need for Speed Underground 2 Para ve Tüm Arabaların Hilesi

Need for Speed Underground 2, Electronic Arts tarafından 2004 yılında yayınlanmış bir oyundur. Need for Speed serisinin bir oyunu olan Need for Speed Underground 2, PlayStation 2, Xbox, Nintendo ve Microsoft Windows platformlarında oynanabilmektedir. Çıkışının üzerinden yıllar geçmesine rağmen günümüzde hala daha oynanan başarılı oyun zamanında piyasayı kasıp kavurmuştur. En iyi yarış oyunlarından birisi olarak kabul edilir.

Zamanında en çok oynanan yarış oyunlarından olmayı başarmış Need for Speed Underground 2, en az GTA’nın o dönemde çıkmış Vice City oyunu kadar ünlüydü. Oyun severlerin bir kez olsun denediği efsane oyun Need for Speed Underground 2, çılgın arabalar yapmamıza izin veriyordu. Aynı zamanda araçları olabildiğince özelleştirmemizi sağlayarak oyundan daha fazla zevk almamızı sağlıyordu.

Yılların eskitemediği efsane yarış oyunu Need for Speed Underground 2, hilelerle oldukça eğlenceli bir hale gelmektedir. Yapacağınız hileler sayesinde yarışları kolayca geçebilir, istediğiniz tüm arabalara anında erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda eski günleri yaşayarak nostalji keyfini sonuna kadar hissedebilirsiniz.

Need for Speed Underground 2 Hile Nasıl Yapılır?

Need for Speed Underground 2 oyununda hile yapmak için oyuna giriş yapın. Daha sonrasında kayıtlı oyununuza girin. Ardından klavyenizdeki “Enter” tuşuna basın ve karşınıza çıkan panele aşağıda yer alan hilelerden istediğinizi yazarak hileli oyunun keyfini çıkartın.

Aşağıdaki Need for Speed Underground 2 hileleri listesinden herhangi bir hileyi yazdıktan sonra tekrar “Enter” tuşuna basarak hileyi aktif hale getirin. Karşınıza hilenin başarıyla gerçekleştirdiğini anlatan bir simge gelecektir.

Need for Speed Underground 2 Hileleri

Efsaneleşmiş oyunlardan birisi olan Need for Speed Underground 2’de eski günleri yaad etmek ve nostalji hissini yaşamak isteyenlere özel yapılabilecek tüm hileleri derledik. Bu hileler sayesinde oyunda daha eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. İşte Need for Speed Underground 2 hileleri;

tunejapantuning: Japantuning araba

shinestreetbright: ShinestStreet araba

needperformance1: Düzey 1 performans yükseltmelerini açar

gotmycingular: Cingular kaplama

needperformance2: Düzey 2 performans yükseltmelerini açar

goforoldspice: Old Spice kaplama

opendoors: Tüm oyun yerlerini açar

regmebaby: Kariyer modunda $20,000 verir

gimmevisual1: Seviye 1 görsel yükseltmelerini açar

davidchoeart: David Choe sponsorlu araba

gimmevisual2: Seviye 2 görsel yükseltmelerini açar

ordermebaby: Tüm araçların kilidini açar

gottahavebk: Burger King kaplama

regmybank: Kariyer modunda $200 verir

yodogg: Snoop Dogg sponsorlu araba

needmybestbuy: Best Buy kaplama

wannacapone: Capone sponsorlu araba

wantmyd3: D3 sponsorlu araba

gottaedge: Kenar kaplama

gimmechingy: Chingy sponsorlu araba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.