Necdet Takva Kimdir? & Hakkında Bilgi

1969 Yılında Van da dünyaya gelen Necdet Takva, uzun yıllar Ak Partiye hizmetlerde bulunmuştur. Türk siyasetçi kimliği ile ön plana çıkan Necdet Takva hakkında bilgiyi bu içeriğimizde bulabilirsiniz.
Necdet Takva Kimdir? & Hakkında Bilgi

Necdet Takva Biyografisi

1969 senesinde Van'da dünyaya gelen Necdet Takva, ilkokul öğretimi ile ortaokul öğretimini burada tamamlamasının ardından Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olarak lisans eğitimini de tamamlamıştır. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yönetim Bilimleri Ana Dalı üzerinden yüksek lisans derecesi alan Takva, Ak Parti teşkilatı içerisindeki başarılı siyasetçilerden bir tanesi olarak bilinmektedir.

Necdet Takva


Necdet Takva Dernek Üyelikleri

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda genel sekreterlik görevini ifa etmekte olan Necdet Takva, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi ile beraber Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanlığı görevini de ifa etmekte olan Takva, Van bölgesindeki bilinen isimlerden biri olarak yöre halkı tarafından tanınır.

Necdet Takva Dernek Üyelikleri


Necdet Takva Siyasi Yaşamı

Ak Parti teşkilatı içerisinde yer alarak parti bünyesinde çeşitli çalışmalarda bulunan Necdet Takva, özellikle Van şehrindeki parti teşkilatı içerisindeki en aktif kişilerden biridir. TOBB Fuarlar Komitesi Üyeliği ile beraber Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliği görevlerini de ifa etmekte olan Takva, Ak Parti bünyesinde yapılmakta olan etkinliklerde rol alan, başarılı bir siyasetçi ve iş adamı olarak bilinir.

Necdet Takva Siyasi Yaşamı


Necdet Takva Belediye Başkan Adaylığı

Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak çıkarılan ve 81 ilde bütün adayların açıklandığı açıklamalar halen gelmektedir. Yeni gelen açıklama doğrultusunda Van Belediye Başkan Adaylığı'na Necdet Takva seçilmiştir. Van şehrindeki ticari birlikler ve halk tarafından bilinen bir isim olan Takva, 2019 yerel seçimlerinde rakipleri ile mücadele edecektir. Necdet Takva'nın Van Belediye Başkan Adaylığı'nın açıklanması ile beraber başarılı siyasetçi Ak Parti bünyesindeki belediye başkan adayları listesi içerisinde yer almış bulunmaktadır.

Necdet Takva Belediye Başkan Adaylığı

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.