'NASA' ve 'Harmonic' TV Kanalı Kuruyor!

NASA be Harmonic Şirketi ortaklığıyla 'Ultra HD' formatında televizyon kanalı kuruluyor. NASA TV Ultra HD kanalı izleyicilerine 4K içerik sunacak.
'NASA' ve 'Harmonic' TV Kanalı Kuruyor!

ABD Uzay Dairesi (NASA) ve Harmonic Şirketi Ultra HD formatında yayınlanacak TV kanalının faaliyete geçirilmesi ile ilgili planlarını açıkladı. 'NASA TV UHD' telekanalı çeşitli platformlarda yayın için 4K içerik sunacak.

nasa-televizyonu.jpg

Kanalın programlarının hazırlanmasında Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ve NASA'nın daha önceden hazırlanmış olan yüksek kaliteli görüntülerin kullanılması öngörülüyor. Ayrıca, önceki görüntülerde uzayın güzelliklerini aksettiren çekimlerden alınmış hisseler de izleyicilere sunulmaya hazırlanıyor.
 
'NASA TV' Ultra HD kanalının programlarını yayacak olan şirketlerin adı açıklanmasa da, Harmonic Şirketi'nin kanaldan uydunun yanı sıra kablo ve optik ağlarda kullanımı için ücretli televizyon platformalarının sağlayıcıları ile görüşmeler yaptığı bilinmektedir. Bu da NASA TV UHD'nin büyük bir izleyici kitlesine ulaştırılmak amacında olduğunu gösteriyor. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.