Mzansi Eperience ile Bedava Güney Afrika Turu

Güney Afrika'nın vahşi doğası ve insan eli değmemiş topraklarında gezmeye ne dersiniz? Üstelik ücretsiz... Google'ın kullanıcılarına sunduğu yeni hizmeti Mzansi Eperience ile Güney Afrika turu parmağınızın ucunda...
Mzansi Eperience ile Bedava Güney Afrika Turu

Güney Afrika, birçoğumuzun gitmek isteyip de gidemediği en baş yerlerden biridir. Bu topraklar vahşi doğası, insan eli değmemiş bitki örtüsü ile hemen her insanı cezbediyor. Ancak o toprakları görmek hem zaman açısından hem de maddi açıdan hiçte kolay değil. Bunun farkına varan Google Güney Afrika turu için düğmeye bastı.

sanal-tur.jpg

Şu ana kadar sanal gezi turu ile dünyanın dört bir yanını evimize getirmeyi başaran Google, bu serilerine Güney Afrika’yı da ekledi. Street View özelliğini kullanan Google, internet kullanıcılarına ücretsiz Güney Afrika turu imkanı sağlıyor. Sanal ortamda gerçekleşecek olan Güney Afrika turu için Google, Mzansi Eperience uygulamasını kullanıcılarına duyurdu.

guney-afrika-003.jpg

Mzansi Eperience uygulaması, Güney Afrika’nın tehlikeli bölgelerini dilediğiniz gibi gezebileceğiniz sanal turistik bir gezi olanağı imkanı sunuyor. Muhteşem görüş açılarına sahip olan bu uygulama ile sevdiğiniz vahşi hayvanları canlı canlı takip edebileceksiniz. Güney Afrika’nın vahşi doğasına ışık tutacak olan bu uygulama izleyeceğiniz belgesellerden daha gerçekçi olacak. Üstelik Google, bu Güney Afrika turunu kullanıcıları için ücretsiz yapacak.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.