Mutluyken Dinleyeceğiniz 10 Şarkı

Müzikler daima inanların hayatında büyük ölçüde yer almaktadır. Kişiler ruh haline göre şarkı tercihleri yapmaktadırlar. Sizler için derlediğimiz bu şarkı listesini sadece mutluyken dinlemenizi öneririz. İşte mutluyken dinlenicek şarkılar.
Mutluyken Dinleyeceğiniz 10 Şarkı

Mutluyken Dinleyeceğiniz 10 Şarkı

Şarkılar pek çok zaman insanların ruh hallerini yansıttıkları ya da ruh hallerine yönelik birtakım ayrıntıları eşsiz söz öbekleri ile ifade ettikleri için tercih edilirler. Hal böyle olunca da dinlenen şarkılar da ruh haline göre değişkenlik arz edecektir. Listemizde Brianna Lost İn İstanbul'dan Vega Ankara'ya kadar harika şarkılar bulunmaktadır. İşte mutluyken dinleyeceğiniz 10 şarkı;

mutluyken dinlenecek şarkılar


1. Troye Sivan - Dance To This

Sanatçının Ariana Grande ile birlikte seslendirdiği bu muhteşem şarkı keyifli zamanlarda dinlenmek için bestelenmiş gibi. Aynı zamanda içerdiği cümleler ile de mutlu olmak için çok da fazla sebebe lüzum olmadığını ifade ediyor. Seslerin uyumu ise takdire şayan.

Troye Sivan


2. Vega - Ankara

Aslında ilk dinleyişte bu şarkıdaki melodi bir miktar da olsa hüzünlü gelebilir. Ancak şarkının içeriğine bakıldığı zaman esasında son derece huzur verici olduğu anlaşılacaktır. Çok sevilen bir kimse ile mutlu olmanın aslında çok basit şeyler ile de mümkün olabileceğini anlatan bir şarkı olarak dinlenmesi gerekir.

Vega


3. Nil Karaibrahimgil - Kek

Pek çok insanın dalga geçtiği bu şarkıda da aslında çok derin anlamlar yüklüdür. Bir kadın aldatılmış olmasına karşın sevgisine karşı koyamaz ve bunu şarkısında anlatır. Bu nedenle çok seven ve sevdiğinden vazgeçemeyenlerin dinleyebileceği türdendir.

Nil Karaibrahimgil


4. Brianna - Lost in İstanbul

Bu hareketli şarkı da aslında İstanbul'un büyüsünü anlatmaktadır. Aynı zamanda melodileri de İstanbul'a duyulan aşkın sözler ile birleşmesi sonucunda fazlasıyla anlamlı gelmektedir. Rumen şarkıcı gerçekten gurur verici bir performans sergilemiştir.

brianna lost in istanbul


5. Yüksek Sadakat - Aşk Durdukça

Yüksek Sadakat'ın her zamanki kaliteli işlerinden bir tanesi olan bu şarkı da gezgin bir kimsenin aşkını anlatır gibidir. "Belki sana yazarım, uğradığım bir şehirden; renkli bir kart atarım Mekke ya da Kudüs'ten" sözleri ise bunun en bariz kanıtıdır.

Yüksek Sadakat


6. Kargo - Kehribar

Bu şarkının da melodisi bir miktar hüzünlü gelebilir. Halbuki şarkının içeriği tamamen farklıdır. Bu şarkıda hesapta olmayan bir aşk anlatılır ve şarkıda sevilen insana "kehribar" lakabı takılmıştır. Buradan da sarışın bir hanımefendiye duyulan aşk olduğu anlaşılmaktadır.

kargo


7. Bülent Ortaçgil - Eylül Akşamı

Bu şarkı da birbirinin farkında dahi olmadan seneler sonra birbirini bulmuş olan bir çiftin hikayesini anlatır. Sözleri o kadar anlamlıdır ki defalarca dinlenmesine rağmen sırlar açığa çıkmaya devam eder.

Bülent Ortaçgil


8. Camila - Havana

Bu şarkıda Küba'nın başkenti olan Havana'ya duyulan sevgi anlatılmaktadır. Aynı zamanda melodileri ve şarkının nakaratı son derece etkileyicidir.

Camila


9. Şebnem Ferah - Günaydın Sevgilim

Güzel bir sabaha başlamak adına son derece ideal bir şarkı olan Günaydın Sevgilim, hareketli bir şarkı olması sayesinde de mutlu etmektedir.

Şebnem Ferah


10. Sertab Erener - Everyway That I Can

Türkiye'ye Eurovision şarkı yarışmasında birincilik getiren bu şarkı da dinledikçe mutluluk verecek türden bir eserdir.

Sertab Erener

Önerilen İçerik;

 Türkiye'nin Güzel 10 Kadını!

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.