Mustafa Şahin Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili olan Mustafa Şahin, 1956 yılında Malatya Battalgazi Boran-Toygar Köyünde doğmuştur. Babasının adı Faik Annesinin adı Besime’dir.
Mustafa Şahin Kimdir

Mustafa Şahin Biyografisi

Mustafa Şahin’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

İnönü Üniversitesi Fen –Edebiyat Fakültesi  Fizik Bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında Milli Türk Talebe Birliği( MTTB) bünyesinde Üniversite temsilcisi oldu.  Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD), İlim yayma Cemiyeti ve çeşitli STK’ların kurucu üyeliği ve yönetimlerinde  yer aldı.

 

Mustafa Şahin’in Siyasi Hayatı

Ak Parti’nin Kuruluş çalışmalarından itibaren çalışan Şahin, 2003-2008 yılına kadar Malatya Ak Parti Yerel Yönetimler ve Teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcılıkları görevlerini üstlendi. 2008 ile 2011 yılalrı arasında İl Başkanlığı görevinde bulundu. 12 Haziran 2011 tarihinde Malatya’dan 24. dönem Ak Parti Milletvekili olarak Parlamento’ya girdi.

Mustafa Şahin,  25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili olarak yeniden meclise girmiştir.

Şahin, evli ve 5 çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.