2019 Yılbaşı Programı Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa Mustafa Ceceli Konseri

2019 yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa ’de sahne alacak. İşte, Mustafa Ceceli’nin 2019 yılbaşı organizasyonun detayları…
2019 Yılbaşı Programı Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa Mustafa Ceceli Konseri

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019 girerken yılbaşında nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak Antakya’da herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında" Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa " yer aldı. Bu sene de Mustafa Ceceli’nin sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi eminiz ki yine çok eğlenceli anlara sahne olacak.

Mustafa Ceceli’nin 2019 Yılbaşı gecesinde Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa ’da sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı. İşte Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa yılbaşı programı hakkında detaylar…

Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa 2019 Yılbaşı Programı

Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Mustafa Ceceli’nin dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.

Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Akçaova Mahallesi, Güngör Uydu Kent, 31000 Antakya/Hatay

Telefon: (0326) 255 16 16

Mustafa Ceceli Antakya Ottoman Palace Thermal Resort & Spa Bilet Fiyatları

Organizasyonun fiyatları hakkında detaylı bilgiyi, Otel’in müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.


Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.