Mustafa Baloğlu Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili olan Mustafa Baloğlu, 1 Ocak 1967 de Konya Akşehir'de doğmuştur. Annesinin adı Nuran, Babasının adı Kemal'dir
Mustafa Baloğlu Kimdir

Mustafa Baloğlu’nun Eğitim ve Çalışma Hayatı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdikten sonra İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde genel cerrahi alanında uzmanlığını yaptı. Daha sonra Kütahya E-tipi cezaevi, Akşehir devlet hastanesi acil tabibi olarak görev yaptı. Etimesgut devlet hastanesi ve Akşehir devlet hastanesinde genel cerrahi uzmanı olarak çalıştı. Baştabib yardımcılığı ve Baştabiblik görevlerinde bulundu.

Mustafa Baloğlu’nun Siyasi Hayatı

2004 ve 2009 yerel seçimlerinde Akşehir belediye başkanı seçildi. 2011 Genel seçimlerinde Konya Milletvekili seçildi. Plan bütçe komisyon üyeliği yaptı. Genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısı olarak çalıştı.

Mustafa Baloğlu, 25.ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili olarak yeniden meclise girmiştir

Baloğlu, evli ve 2  çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.