Mustafa Afşın Yazıcıoğlu Kimdir

25. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili olan Mustafa Afşın Yazıcıoğlu, 1978 yılında Sivas'ta doğmuştur.
Mustafa Afşın Yazıcıoğlu Kimdir

Mustafa Afşın Yazıcıoğlu Biyografisi

Mustafa Afşın Yazıcıoğlu’nun Eğitim ve Çalışma Hayatı

Erciyes Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra Selçuk Üniversitesi’nde Yönetim Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamladı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde ise Sosyal Politika alanında doktorasına halen devam etmektedir.

T.C. Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Borsa Uzmanı, BOTAŞ-BTC Projesi Saha Mühendisi, Beştepe Boru-Profil Fabrikası Teknik Müdür Yardımcılığı, Çukurova İnşaat Makineleri A.Ş Satış Mühendisi olarak farklı alanlarla çeşitli görevler üstlendi.   

25. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili olarak  meclise giren Mustafa Afşın Yazıcıoğlu, 26. Dönem seçimlerinde meclise girememiştir.  

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.