Musa Çam Kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi 1. Bölge İzmir Milletvekili olan Musa Çam, 1953 yılında İzmir'de doğmuştur. Babasının adı Şahismail, annesinin adı Hatayi'dir.
Musa Çam Kimdir

Musa Çam Biyografisi

Musa Çam’ın Eğitim ve Siyasi Hayatı

1979 yılında Buca Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi Bölümünden mezun oldu. İzmir Belediyesi ve Tariş'te işçi olarak çalıştı.  Siyasi yaşamına üniversite yıllarında CHP gençlik kollarında başladı. 1977 yılında DİSK’E bağlı Genel İş Sendikası’nın yönetim kuruluna seçilen Çam, 1979 yılında CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanlığına seçildi.. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel İş Şube Yöneticiliği, Ege Bölge Temsilciliği, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Ayrıca TÜSES Vakfı, Sosyal Demokrasi Derneği ve DİSK Emekli-Sen Üyesidir.

24. Dönem’de İzmir Milletvekili olarak görev yapan Musa Çam, 25.ve 26.  Dönem Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi 1. Bölge İzmir Milletvekili olarak yeniden meclise girmiştir.

Çam, 2 çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.