Murda Kimdir? Murda Kaç Yaşında ve Nereli?

2021 yılının Mayıs ayında yeni doğan bebeğini kaybettiğini duyuran kendisini severlerini üzüntüye boğdu. Bu yazımızda ise Murda hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte Murda kimdir? Murda Nereli? gibi soruların cevabı.
Murda Kimdir? Murda Kaç Yaşında ve Nereli?

Hollanda asıllı Türk rapçi Murda geçtiğimiz Mayıs ayında Dua Ayla ismini verdiği kızının vefat ettiğini açıkladı. Bu haber sonrası birçok kişi Murda'nın kim olduğunu araştırmaya başladı. İşte Murda Kimdir? ve Murda hakkında bilgiler.


Murda Kimdir?

Murda Kimdir

30 Ocak 1984 tarihinde Hollanda’da dünyaya gelen Murda’nın gerçek ismi Önder Doğan’dır. Bir süre sonra İspanya’nın Madrid şehrine taşınan Murda, kısa zaman içerisinde yeniden Hollanda’ya dönmüştür. Ardından burada müziğe karşı daha çok ilgi duyan Önder Doğan, ilk kısa albümünü 2008 yılında piyasaya sürmüştür.

Aynı zamanda Murda, Bizzey, Kraantje Pappie ve Ronnie Flex gibi Hollanda’nın önde gelen ünlü sanatçılarıyla birlikte birçok kez müzik işine girmiştir. Bir diğer Türk rapçi olan Ezhel ile Youtube platformu sayesinde tanışarak müzik kariyerini Türkiye’de devam ettirmesinde önemli rol oynamıştır.

Bu ikili ilk olarak “Aya” isimli şarkılarını çıkardıktan sonra 140 milyon kez dinlenmişlerdir. Büyük bir çoğunluk bu ikilinin şarkı yapmasını fazlasıyla isteyince “Bi Sonraki Hayatımda Gel” ve son olarak “Made In Turkey” şarkılarını çıkartmışlardır.


Murda Kaç Yaşında?

Murda Kaç Yaşında

1984 yılında Hollanda’da doğup büyüyen Türk kökenli Murda, 37 yaşındadır. 20 Nisan 2021 tarihinde hayatını kaybeden Dua bebeğin haberi birçok kişiyi derinden etkiledi. Murda’nın 2 yaşında bir kız çocuğu daha bulunmaktadır.


Murda Nereli?

Murda Nereli

37 yaşındaki başarılı şarkıcı Murda, Hollanda’nın Amsterdam şehrinde doğup büyümüştür. Murda’nın sadece Ezhel değil Zeynep Bastık ve Mero gibi ünlü isimlerle şarkıları bulunmaktadır. Murda, eşi hakkında pek bilgi vermemesinden dolayı eşinin şimdilik kim olduğunu bilmiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.