Murat Tavlı Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Farklı Desenler isimli dizi ile geçen Murat Tavlı, 23 Haziran 1987'de İstanbul'da dünyaya geldi.
Murat Tavlı Kimdir

Murat Tavlı Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Murat Tavlı, lise eğitiminden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro üzerine eğitim aldı. Lise öğretmeninin zorlamasıyla başladığı tiyatroya günümüzde hala devam eden Murat Tavlı, kamera karşısına ilk kez Farklı Desenler isimli dizi ile geçti. Günümüzde Yeşil Deniz isimli dizide Tugay karakterini canlandıran Murat Tavlı, aynı zamanda Hanfendi Bi' Bakar Mısınız isimli bir kitap yazmıştır. 

murat2.jpg

Genç oyuncu Farklı Desenler isimli dizide Tugay karakterini canlandırdı. Dizi, ailesinin bir arada tutmaya çalışan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Şahika Koldemir, Burak Demir, Fatih Dönmez, Hakan Güner, Zeki Yıldırım ve Kamil Adıgüzel yer aldı. Ardından Yahşi Cazibe isimli dizide yer aldı. Dizi, Türkiye'de yaşamak için sahte bir evlilik yapan bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Aslıhan Gürbüz, Hakan Yılmaz, Hande Katiopğlu ve Gökçe Özyol yer aldı. 

2014'te Hıyanet Sarmalı isimli dizide Tarık karakterini canlandırdı. Dizi, hırsları nedeniyle bir ailenin dağılmasına neden olan bir adamın yaşadıklarını ve dağılan ailenin bir araya gelmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ali Başar, Yağmur Ün, Cem Uçan, Emre Taşkıran ve Aleyna Yıldız yer aldı. Genç oyuncu daha sonra ise Yeşil Deniz isimli dizide Tugay karakterini canlandırdı. Küçük bir sahil kasabasında yaşanılanları anlatan Dizinin başrollerinde Burak Serdar Şenal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Zeynep Gülmez ve Mert Turak yer aldı.  

 Murat Tavlı, Başrollerini Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk'un paylaştığı NO 309 adlı televizyon dizisinde Samet karakterini canlandırıyor.

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2010-Farklı Desenler
  • 2011-Yahşi Cazibe
  • 2013-Küçük Kıyamet
  • 2014-Hıyanet Sarmalı
  • 2014-Yeşil Deniz
  • 2016- NO 309

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.