Murat Kotra Kimdir? & Hakkında Bilgi

1969 yılında doğan, MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve MHP Tuzla İlçe Başkanlığı'nda İlçe Sekreterliği görevlerinde bulunan Murat Kotra'nın biyografisini bu içeriğimizde sizler için derledik.
Murat Kotra Kimdir? & Hakkında Bilgi

Murat Kotra Biyografisi

1969 senesinde dünyaya gelen Murat Kotra, demir çelik ticareti yapmakta olan bir ailenin tek varisi olarak şirket yöneticiliği için kendisini bütün yaşamı boyunca hazırlamıştır. İlkokul ve ortaokul öğrenimini doğduğu yerde aldıktan sonra lise eğitimi ile üniversite eğitimi şehir dışında gerçekleştiren Kotra, uzun bir dönem aile şirketinde yöneticilik yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.


Dernek Hayatı

Turan Araştırmaları Derneği Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu üyeliği, İstanbul Zonguldaklılar Derneği üyeliği, ZONSİAD Zonguldak Sanayici İş Adamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu üyeliği, ZONDEF Zonguldak Dernekler Federasyonu Siyaset Komisyonu Dayanışma Kurulu üyeliği gibi görevleri ifa etmekte olan Murat Kotra, dernekçilik ve dernek içerisinde yapılan çalışmaları yakından takip etmektedir. Doğup büyüdüğü Zonguldak bölgesinde aktif bir şekilde çalışmalar yapmaktadır.


Siyasi Yaşamı

MHP teşkilatı içerisinde yer alan Murat Kotra, MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve MHP Tuzla İlçe Başkanlığı'nda İlçe Sekreterliği görevlerinde bulunarak ilk siyasi görevlerini gerçekleştirmiştir. Daha sonrasında ise MHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve MHP İstanbul İl Sekreterliği ile Milliyetçi Hareket Partisi 10 - 11 - 12'inci Büyük Kurultaylarında Genel Merkez Delegesi olarak görev aladan Kotra, MHP içerisindeki bilinen isimlerdendir.


Aktif Görevi

18 Mart 2018 tarihinde itibari ile gerçekleştirilmiş olan MHP 12. Olağan Büyük Kurultay'da Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği ile görevlendirilen Murat Kotra halen bu görevini ifa etmektedir. Şu anda da MHP içerisinde aktif bir şekilde rol alan siyasetçinin MHP teşkilatına katılım sağladığı yıllardan beri pek çok ilerlemede görev aldığı görülmektedir. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde de Cumhur İttifakı konusunda gerekli olan özverili çalışmayı kendi partisi adına gerçekleştirmiş ve seçim çalışmalarını tamamlamıştır. 

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.