Murat Güneştekin Kimdir? & Hakkında Bilgi

1971 yılında Siirt de dünyaya gelen Murat Güneştekin, Ak Parti Batman Belediye bakanlığına aday olarak gösterilmektedir. Murat Güneştekin hakkında ayrıntılı bilgi bu içeriğimizde bulabilirsiniz.
Murat Güneştekin Kimdir? & Hakkında Bilgi

Murat Güneştekin Biyografisi

25.11.2018 Tarihinde Cumhur Başkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı Ak Parti adaylarından Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin 01.01.1971 yılında Siirt'in Kurtalan ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Batman ilinde tamamlayan Güneştekin Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümü ve Azerbaycan İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezundur.

Murat Güneştekin Biyografisi


Murat Güneştekin AK Partide Aktif Rolleri

Ak Parti kuruluş dönemi olan 2002 yılında üyelik ile başladığı siyasi yolculuğuna Batman parti teşkilatında Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve sonrasında Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcılığı görevlerinde yer aldı. 2011 yılında Batman İl Başkanı olarak devam etti. Son milletvekili seçimlerinde milletvekili olmak için İl Başkanlığı görevinden 2015 yılında istifa eden Murat Güneştekin, 2017 yılında Batman İl Başkanlığı görevine yeniden getirildi. 2015 seçimlerinde aday olduğu Ak Parti milletvekilliğini kaza 27. Dönem Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Murat Güneştekin'in adaylığı resmen açıklandı. Siyasi faaliyetlerde partisi adına aktif rol oynayan Murat Güneştekin Belediye Başkanlığı seçimlerini başarıyla kazanacak siyasi birikime sahiptir.

Murat Güneştekin AK Partide Aktif Rolleri


Murat Güneştekin Sivil Toplum Kuruluşlarına Desteği

Murat Güneştekin Batman ilinde tanınan çalışkan ve özverili hizmetlerde bulunan kişiliğinin yanı sıra Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON),İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfı (İHH), Askon'un kapatılarak yerine açılan Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) ve İHH sivil toplum kuruluşlarında kurul üyelikleri yapmıştır. Batman İnşaat Mühendisleri Odası üyeliği bulunmaktadır.

Murat Güneştekin Sivil Toplum Kuruluşlarına Desteği


Murat Güneştekin Medeni Hali

Murat Güneştekin evli ve 3 çocuk sahibidir. Halen Batmanda yaşayan Murat Güneştekin ticaret ile uğraşmaktadır. Sosyal medya hesapları aktif olan Murat Güneştekin Twitter, Instagram ve Facebook kullanır.

Murat Güneştekin Medeni Hali

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.