Murat Boz ve Aslı Enver'in Barışma Nedeni...

Aslı Enver’in Murat Boz’u affettiği söyleniliyor. Çiftin barışmasında, Boz’un Aslı'ya doğum günü için hazırladığı özür videosunun etkili olduğu iddialar arasında. İşte, Murat Boz ve Aslı Enver'in barışmasının perde arkası...
Murat Boz ve Aslı Enver'in Barışma Nedeni...

Ayrıldıktan sonra birlikte görüntülenen ve arkadaş olduklarını belirten Murat Boz ile Aslı Enver barıştı mı? Arkadaşlarının kendisi için yaptığı ve "Murat'ı affet" diye seslendiği özel videonun son kısmında Murat Boz'un kendisi için bestelediği şarkıyı dinleyen Aslı Enver'in barışma kararı aldığı iddia ediliyor.

Murat Boz’la sürpriz bir şekilde başlayan aşkını yine sürpriz bir şekilde sona erdiren Aslı Enver, anlaşılan o ki bu ayrılığa daha fazla dayanamadı.

Magazin kulislerinde Aslı Enver’in Murat Boz ile barıştığı söyleniyor. Çifti tekrardan bir araya getiren durumun ise, Boz’un sevgilisi Aslı Enver’in doğum günü nedeniyle hazırladığı özür videosu olduğu öne sürülüyor.

murat boz

İkili, 1.5 yıllık ilişkilerini kısa süre önce bitirmiş, Boz'un Eser Yenenler'in villasında kaçamak yaptığı iddiası gündemde şimşek etkisi yaratmıştı.

Geçen hafta sürpriz bir gelişme yaşandı, eski sevgili Boz ve Enver Suadiye'de tekrardan bir araya geldi.

O buluşmanın bilinmeyenleri de ortaya çıktı. Öne sürülen iddialara göre Boz, güzel oyuncunun doğum gününe özel bir video hazırladı.

aslı enver

Arkadaşlarının Enver'e “Murat'ı affet” diye seslendiği videonun son kısmında bir sürpriz gizliydi; ünlü şarkıcı Boz'un Enver için bestelediği şarkı.

Şarkıyı dinlerken duygularına hakim olamayan Enver, Boz'un buluşma teklifini kabul etti ve o görüşmede barışma kararı verildi.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum