Murat Baybatur Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa Milletvekili olan Murat Baybatur, 1978 yılında Almanya'da doğmuştur. Murat Baybatur hakkında daha fazla bilgiye bu içeriğimizde ulaşabilirsiniz.
Murat Baybatur Kimdir? & Hakkında Bilgi

Murat Baybatur Biyografisi

1 Nisan 1978 de Almanya da dünyaya gelen Murat Baybatur, babasının adı Şaban ve annesinin adı da Sevil'dir. Bir çok dalga başarıya sahip olan Murat Baybatur, başarılı bir Türk Siyasetçi olarak tanınmaktadır. Aynı zaman evli 2 çocuk babasıdır.

Murat Baybatur Biyografisi


Murat Baybatur'un Eğitim Hayatı

Murat Baybatur, liseyi Manisa İmam Hatip Lisesi’nde okuduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. AK PARTİ Manisa Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi, Ak Parti Manisa Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yaptı.

Murat Baybatur'un Eğitim Hayatı


Murat Baybatur Çalışma ve Siyasi Hayatı

Murat Baybatur, siyasi hayatına Refah Partisi’nde başladı. Ardından Fazilet Partisi Gençlik Kolları’nda ve Milli Gençlik Vakfında çeşitli kademelerde yer aldı. Daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kurulmasıyla AKP Manisa kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği, AK Parti Manisa kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı, Tanıtım ve medya Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı, Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı gibi farklı görevlerde bulundu. Murat Baybatur, 26. Dönemde ​Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa Milletvekili olarak meclise girdi.

Murat Baybatur Çalışma ve Siyasi Hayatı

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.