Münir Özkul'un Son Hali! Sağlık Durumu Nasıl?

Hababam Sınıfı'nın Kel Mahmut'u olarak tanınan usta oyuncu Münir Özkul'un son fotoğrafını kızı Güner Özkul paylaştı. İşte, Münir Özkul'un son fotoğrafı;
Münir Özkul'un Son Hali! Sağlık Durumu Nasıl?

Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hocası olarak gönüllere taht kuran usta oyuncu Münir Özkul, 92 yaşında. Yeşilçam filmlerinde 'Mahmut Hoca' ve 'Yaşar Usta' gibi rollerle akıllarda yer edinen ünlü oyuncunun sağlık durumu oldukça merak ediliyor.

Uzun süredir hasta olan ve bugüne kadar hakkında pek çok 'öldü' şeklinde asılsız haberler çıkartılan Hababam Sınıfı'nın tatlı ve sert hocası Münir Özkul, önümüzdeki Ağustos ayında 92 yaşına adım atacak. Facebook ve Twitter gibi dünyanın en çok talep edilen sosyal paylaşım sitelerinde uydurulan 'Münir Özkul öldü'' gibi yalan haberler kendi sayfalarına daha çok takipçi çekmek isteyenlerin başvurmuş olduğu bir yöntemdir. Malum bu yönde birçok ünlünün ölüm haberi yapılmıştır. Bu tür haberlerin yapılması doğal olarak Münir Özkul'un ailesinin isyan etmesine neden oluyor.

münir özkul

KIZI HAYATTA OLDUĞUNUN BİLGİSİNİ VERMİŞTİ

Halen yaşamda olan Münir Özkul'a Demans teşhisi konulmuştu. Özkul'un öldü haberlerine tepki gösteren kızı Güner Özkul, babasının son fotoğrafını paylaştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum