Mülk Yapı Tekirdağ Mülk Diamond Projesi ve Fiyat Listesi

Mülk Diamond, Mülk Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Mülk Yapı Tekirdağ Mülk Diamond Projesi ve Fiyat Listesi

" Mülk Yapı "nın Tekirdağ’da inşa ettiği " Mülk Diamond " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

6 bin 220 metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Mülk Diamond projesinde 100 daire bulunuyor. çık yüzme havuzundan çocuk yüzme havuzuna, fitness merkezinden sauna ve duşlara kadar birçok sosyal alan bulunan projede havuz başında yer alacak cafe ve restoranlar ile keyifli dakikalar geçirilebilecek.

Akıllı ev sisteminin standart olarak yer alacağı dairelerde ev yönetimi konut sakinlerinin parmaklarının ucunda olacak. 7/24 güvenlik hizmetinin yanında kapalı otapark hizmetinin de verileceği Mülk Diamond projesinde hizet konusunda büyün incelikler düşünülmüş durumda. Değerli bir lokasyonda bulunan Mülk Diamond projesinin yüksek yatırım getirisine sahip olması öngörülüyor. Mülk Diamond projesinin Haziran 2019'da konut sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Mülk Diamond Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Mülk Diamond projesinde " 2+1 ve 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor. 

2+1 Daireler; " 120 ve 126 metrekare " seçeneklerinden oluşan dairelerin " en düşük satış fiyatı 350.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 151 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 450.000 TL " olarak belirlenmiş.


Mülk Diamond Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Mülk Diamond projesinde yüzde 50 peşinat verip kalan kısmı teslimde ödeme fırsatı sunuluyor.


Mülk Diamond Nerede? (Konum ve Adres)

Cumhuriyet Mahallesi, 59530 Çerkezköy/Tekirdağ

Telefon: 0282 726 18 08


Mülk Diamond Örnek Daire Fotoğrafları

Mülk Diamond Örnek Daire FotoğraflarıMülk Diamond Örnek Daire FotoğraflarıMülk Diamond Örnek Daire FotoğraflarıMülk Diamond Örnek Daire Fotoğrafları

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.