Muhterem Nur: Cinsel Saldırıya Uğradım

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, küçükken uğradığı cinsel saldırı skandalını anlattı.
Muhterem Nur: Cinsel Saldırıya Uğradım

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur “Ömrümce Ağladım” isimli kitabında hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

Hürriyette yer alan habere göre, kitapta yaşadıklarını anlatan Nur, 12 yaşındayken uğradığı cinsel saldırıdan da bahsetti. 12 yaşında arkadaşlarıyla saklambaç oynarken başına gelen üzücü olayı anlatan Nur, “Çocuktuk, mahallede saklambaç oynuyorduk. Ben "1-2-3…" diye saydım. Bir sessizlik oldu. Yavaşça arkama döndüm. Karşımda dev gibi bir adam gördüm. Tam bağıracakken, yüzüme sert bir tokat indirdi. Elleriyle ağzımı kapattı. Ne kadar çırpınsam da fayda etmedi. Henüz 12 yaşındaydım ve cinsel saldırıya uğradım. Balat Hastanesi'nde gözümü açtım. Beni gecekonduları için toprak almaya gelen kadınlar bulmuş. Bir bakıyorlar, iki tane ayak, belden aşağı bir çocuk. Bayılmışım, herhalde kafamı taşa vurmuşum. Kendime geldiğimde çok utandım. Okula gidemedim.” ifadelerini kullandı.

“ENİŞTEMİN TACİZİNE UĞRADIM”

Yaşadığı iğrenç olaydan sonra bütün erkeklerden nefret ettiğini ifade eden Muhterem Nur, “Sürekli teyzem gittikten sonra eniştem bana edep yerini gösteriyordu. Cinsel saldırıya kalkıştı ama annem yakaladı ve onu dışarı attı.” dedi.

“MÜSLÜM’DEN ŞİDDET GÖRDÜM”

Yaşadığı bunca olaydan sonra “Müslüm Gürses’ten şiddet gördünüz mü?” sorusuna “İçtiğinde evet.” şeklinde cevap veren Muhterem Nur şöyle devam etti; “Kaburgalarımı kırıyor, saçlarımı eline doluyor ama sonra kendine gelince çok üzülüyordu. 'Elim kırılsaydı yapmasaydım' diyordu. O, 'Elim kırılsın' dediğinde benim içim sızlıyordu. 'Olsun' diyordum, 'Kafamı gözümü de kırsa ben bunu düzelteceğim!' Öfkesini, o acı şarkılar eşliğinde içtiği içkinin nedenini anlıyordum. Müslüm'ün hikâyesi dramatikti. Ben onu bırakmayacaktım.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.