Muhammet Koçak Kimdir? & Hakkında Bilgi

1964 yılında Almanya'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı mezunudur. Bu içeriğimizde Muhammet Koçak hakkında merak edilenleri bir araya getirdik.
Muhammet Koçak Kimdir? & Hakkında Bilgi

Muhammet Koçak Biyografisi

MHP Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden olan Muhammet Koçak öğretim elemanlığı hayatına ek olarak aktif şekilde siyasi hayatta da varlığını sürdüren üyelerden bir tanesi olması ile dikkat çekmektedir. 1979 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir.


Muhammet Koçak Eğitim Hayatı

Ailesinin yurtdışında yaşamak ve çalışmak istemesinden dolayı Almanya'da dünyaya gelmiştir. Temel eğitimlerini burada tamamladıktan sonra üniversite eğitimi konusunda Türkiye'de eğitim almaya devam etmek yönünde karar almıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı alanında lisans eğitimini tamamlamıştır. Ardından akademik olarak kariyer hedefiyle yüksek lisans ve doktora eğitimlerine yönelmeye başlamıştır. Yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Almanca Öğretmenliği bölümünde tamamlarken, doktora eğitimini yine Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Almanca Öğretmenliği anabilim dalında bitirerek doktor unvanını almıştır.


Muhammet Koçak Çalışma Hayatı

Eğitimini tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi'nde akademik olarak eğitim vermek üzere işe başlamıştır. Alman Dili alanında ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış makaleleri, kitap bölümleri, editörlükleri, bilimsel toplantı ve kongrelerde çeşitli görevleri bulunmaktadır. Ayrıca yine ulusal ve uluslararası alanda bilimsel toplantılar da düzenlemektedir. Ek olarak yabancı diller eğitim bölümü başkan yardımcılığı da yapmıştır. Alman Dili Anabilim Dalı Başkanlığı da halen yapmakta olduğu görevlerden bir tanesidir. Sayısız tez yönetmiştir. Doçent unvanı almış olup halen görevini yapmaktadır.


Muhammet Koçak Siyasi Hayatı

Öğrencilik hayatından başlayan siyaset merakı her zaman hayatında var olmaya devam etmiştir. Partisinin verdiği görevleri gönüllü olarak da üstlenmiş, başarılı şekilde yürütmüştür. Son yapılan Merkez Yönetim Kurulu'ndan ise adı geçen sayılı kişilerden olmayı başarmıştır. Halen MYK'da görevine devam etmektedir. MHP kanadından adaylıkla alakalı bir takım olasılıkların oluşmasından dolayı adı tekrar anılmaya başlamış değerli bir siyasetçidir.

Önerilen içerik;
 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum