Muhammed Bayır Kimdir

Muhammed Bayır, 5 Şubat 1989’da Ankara’da dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında defansif pozisyonda görev alan futbolcudur.
Muhammed Bayır Kimdir

Muhammed Bayır Biyografisi

Muhammed Bayır’ın Kulüp Kariyeri

Muhammed Bayır, genç yaşlarda ilgilendiği futbola profesyonel anlamda ilk olarak Ego Spor takımının alt yapısında başladı ve kısa süre burada mücadele verdikten sonra as takıma davet edildi. 2000-2002 yılları arasında burada oynadı. Ardından geçen yıllarda belli takımlarda forma giyse de 2007 yılında ikinci lig ekiplerinden Bugsaşspor’a transfer oldu. 3 sene de Bugsaşspor’da forma giyen futbolcu, toplamda 82 maçta yer aldı.

2010-2011 sezonunda Çorumspor’a kiralık olarak gönderilen Muhammed Bayır, bir sonraki sezon ise Bozüyükspor’a kiralık gitti. Burada oynadığı futbol ile hem kendisini geliştiren hem de ismini duyuran Muhammed Bayır, 2013-2014 sezonunda Ankaraspor’a transfer oldu. Bir sezon Ankaraspor’da forma giyen tecrübeli futbolcu, 19 maça çıktı.

muhammed bayır osmanlıspor trabzonspor

Bir sonraki sezon isim değişikliğine giden takım Osmanlıspor Futbol Kulübü adını aldı ve Muhammed Bayır’da burada forma giyemeye devam etti. İlk sezonunda PTT 1. Lig’de mücadele eden takımı ile 30 maçta sahne aldı ve sezon sonunda Türkiye Süper Ligi’ne yükseldi. Muhammed Bayır, 2015-2016 sezonuna da Osmanlıspor forması altında giriş yaptı.

Muhammed Bayır’ın Başarıları

Osmanlıspor

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası: 2015

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.