Masmavi Koyları İnci Gibi Plajlarıyla 20 En İyi Muğla Oteli

Hem yerli hem de yabancı turistlerin tatilde ilk tercihi olan Muğla'da konaklayabileceğiniz en iyi ve en lüks otelleri liste haline getirdik.
Masmavi Koyları İnci Gibi Plajlarıyla 20 En İyi Muğla Oteli

Türkiye'nin en önemli turistik şehirlerinden bir tanesi Muğla'da konaklayabileceğiniz ve sınırsız hizmetlerden faydalanabileceğiniz birçok otel yer alıyor. Peki, Muğla'da yer alan en güzel oteller hangileridir? Muğla'nın en iyi otelleri nerelerde bulunmaktadır? gibi sorularınıza cevap alabileceğiniz bu içeriğimiz rehber niteliği taşıyor.

Eğer sizde Muğla tatilinizde hangi otelde konaklayacağınıza karar veremediyseniz listemizi inceleyebilirsiniz.

En İyi Muğla Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Kempinski Hotel Barbaros BayBodrum10/10
2Sirene Luxury HotelBodrum10/10
3Liberty Hotels LykiaFethiye10/9.9
4Rixos PremiumBodrum10/10
5Crystal Green Bay Resort & SPAMilas10/9.9
6Vogue Hotel Supreme Bodrum10/9.9
7Labranda Mares Marmaris HotelMarmaris10/9.9
8Be Premium BodrumBodrum10/9.9
9Martı Resort DeluxeMarmaris10/9.9
10Titanic Deluxe BodrumBodrum10/9.9
11Hilton Dalaman Sarigerme Resort & SpaOrtaca10/9.9
12Amanruya BodrumBodrum10/9.9
13TUI BLUE Grand AzurMarmaris10/9.9
14The Bodrum EDITIONBodrum10/9.8
15Hillside Beach ClubFethiye10/9.9
16Sianji Well BeingBodrum10/9.9
17Club & Hotel LetooniaFethiye10/9.9
18Grand Yazıcı Club Marmaris PalaceMarmaris10/9.8
19Lujo Hotel BodrumBodrum10/9.9
20Xanadu IslandBodrum10/9.9

20 En İyi Muğla Oteli Tavsiyesi

İşte Muğla'da konaklayabileceğiniz en iyi oteller...

1. Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
SPA Hizmeti
Konfor

Muğla'nın en iyi otelleri arasında bulunan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, konforlu ve hijyenik odalarıyla eşsiz bir tatil sunuyor. Barboros kayalıklarında yer alan bu otel, denize bakan odalarıyla da huzur veriyor. Denize karşı havuz keyfi sunan bu otel, SPA hizmetiyle de beğeni topluyor. Ayrıca su sporlarını yapabilmeniz için birçok imkan sunan otel, Dünya mutfağına sahip restoranlarıyla da gurme lezzetler sunuyor.

Telefon(0252) 311 03 03
AdresKızılağaç Mahallesi, Hacıgiden Cd No: 33/1, 48400 Bodrum/Muğla

Müşteri Yorumları

? Koca bir senenin yorgunluğunu bir haftada attıran bir otel. Tek kelimeyle her şey mükemmeldi. Otel personelinin güler yüzü, restoranların leziz yemekleri, ve eşsiz plajı bizi mest etti. Seneye tekrar görüşebilmek ümidiyle :)

? Otele yıldönümümüz için bir haftasonu gidip kalmıştık. Çıkarken hiç çıkmak istemedik, restoranlarından servise, plajından havuzuna her şey 10 numaraydı.

2. Sirene Luxury Hotel

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Villa Sunması
Hizmet Kalitesi

Bodrum'da yer alan Sirene Luxury Hotel, Muğla'nın en lüks otelleri arasında yer alıyor. Konforlu odaları, kendisine özel plajı ve yeşillikler içindeki konumuyla bütün misafirlerinden tam not alan bu otel, balayı çiftleri içinde özel imkanlar tanıyor. Ayrıca odada kalmak istemeyenler için lüks villalarda sunan bu otel, her villada yer alan havuzuyla adeta ev konforu sunuyor.

Telefon(0252) 311 25 25
AdresYalıkavak, Geriş Mahallesi, Erdemil Cd. No:80/A-1, 48990 Bodrum/Muğla

Müşteri Yorumları

? Mayıs ayında konakladığımız çok tatlı lüks bi otel. Denizin çok rüzgar alması dışında herşey çok güzeldi. Sahili mükemmel ve çalışanların ilgisi çok hoştu.

? Gerçekten bir çok otelde konakladım bu kadar başarılı bir kadro görmedim herkesin eline sağlık özellikle Oteldeki kuaför arkadaşlar çok başarılı gerçekten işlerini çok iyi ve özenerek yapıyorlar yeni saçlarımla çok mutluyum teşekkürler .

3. Liberty Hotels Lykia

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Havuz Çeşidi
Aktiviteler
Hizmet Kalitesi

Birçok ödüle sahip olan Liberty Hotels Lykia, çam ormanlarından gelen bol oksijenle harika bir tatil sunuyor. 16 adet havuza sahip olan bu otel, 750 metre sahiliyle de dikkat çekiyor. Özel çocuk alanlarıyla çocuklu aileleri memnun eden bu otel, spor tutkunları içinde yamaç paraşütü gibi farklı deneyimler sunuyor. Standart oda, suit ve balayı suitleriyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan bu otel, SPA ve masaj hizmetiyle de yenilenme sunuyor.

Telefon(0252) 617 02 00
AdresUzunyurt, Kidrak Sokak No:6, 48300 Fethiye/Muğla

Müşteri Yorumları

? Biri 10 diğeri 7 yaşında 2 oğlum ile birlikte kaldığım harika bir tatilden yeni döndüm.5 gece 6 gün rüya gibi geçti.

? Tatilimiz harika geçti bir hafta boyunca çok keyifli vakit geçirdik. Fotoğraflardan çok daha güzel ve geniş bir çocuk cenneti var bir sürü havuzu geniş bir sahil şeridi var çocuk plajı bile ayrı.

4. Rixos Premium Bodrum

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Restoranlar
Çocuk Aktiviteleri
Ödüllü Olması

Dünya'nın en lüks oteli ödülüne sahip olan Rixos Premium, Muğla'nın en dikkat çeken otellerinden biri. Mavi bayrağa sahip plajı, açık ve kapalı havuzları, SPA hizmeti gibi daha birçok imkan sunan bu otel, hem oda hem villa konseptiyle hizmet veriyor. Tüm yılın stresini atmanız için elinden geleni yapan bu otel, özel çocuk kulüpleri ve aqua parklarla çocuklu aileler tarafından da beğeniliyor. Büyükler içinde sörf, su kayağı, dalış okulu, plaj voleybolu ve fitness gibi daha birçok aktivite sunan bu otel, 6 farklı mutfağa sahip restoranıyla da gurme lezzetler sunuyor.

Telefon(0252) 337 11 22
AdresZeytinlikahve Mevki, 48400 Rixos Premium/Bodrum/Muğla

Müşteri Yorumları

? Eşimle her sene olduğu gibi bu sene de Rixos Premium Bodrum’u seçtik ve tabii ki mükemmel hizmeti ve kalitesiyle bizleri yine şaşırtmadı. Girdiğimiz ilk andan itibaren otel tek kelime ile harikaydı.

? Muhteşem ve rüya gibi bir tatil geçirdik. Mükemmel bir hizmet anlayışı, olağanüstü lezzetli yemekleri vardı.

5. Crystal Green Bay Resort & SPA

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Rehber Sunması
Çalışan İlgisi
Özel Plaj

Muhteşem doğası ve denizi ile beraber Muğla’nın en iyi otelleri arasında yer alan Crystal Green Bay Resort & Spa yaz tatilinde tüm turistlerin tercih ettiği otellerin başında geliyor. Hizmet ve kalite anlamında herkesin beğenisini kazanan bu güzel ve büyük otel, kendine ait plajıyla da çok beğeniliyor. Ayrıca rehber sunan bu otel, Muğla'nın gezilecek yerlerini ve tarihini rehber eşliğinde keşfetmeyi sağlıyor.

Telefon(0252) 345 01 15
AdresMeşelik Mahallesi Kuyucak Mevkii, Meşelik Köyü-Bodrum/Milas Muğla TR, D:82, 48000

Müşteri Yorumları

? Bugün oteldeki son günümüz, standart beklentilerle geldiğimiz bu otelde çocuklu iki aile olarak oldukça memnun ayrılıyoruz.

? Otel fotoğraflardan görüldüğü gibi fazlası var eksiği yok.Yemek anlamında günün her saati her dakıka birşeyler yiyyebilirsiniz,açık büfesi hergun yapılan ızgaraları,gün boyu devam eden geniş sıcak büfesi, gözleme dondurma, waffle vs. bir sürü şey var.

6. Vogue Hotel Supreme Bodrum

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Aktiviteler
Villa Sunması
Havuz Çeşidi

Muğla'nın en iyi otelleri arasında yer alan Vogue Hotel, ünlülerin de tercihi oluyor. 4 farklı restoranda Dünya mutfağından gurme lezzetler sunan bu otel, manzarasıyla da beğeni topluyor. Açık/ kapalı ve dalgalı havuz seçeneği sunan bu otel, mavi bayraklı özel plajıyla da tüm gün yüzme keyfi sunuyor. Ayrıca sadece oda konaklaması değil villa konaklamasıyla da dikkat çeken bu otel, her yaş grubu için aktivite sunuyor.

Telefon(0252) 311 18 18
AdresTorba, Usuluk Koyu No:10, 48400 Bodrum/Muğla

Müşteri Yorumları

? Bu otele bayıldık. Girdiğimiz ilk günden beri dikkatimizi çeken şey temizlik. Çok özverili ve özenli yapılıyor. Yollar dahil temizleniyor.

? Bu seneki tatilimizi bodrumda geçirmek istedik.Bol eğlenceli, temiz güvenilir , lezzetli yemeklerin olduğu bir otel arıyorduk. Tavsiye üzerine Amerikadan bu otele geldik. Çok uzun bir yolculuğun ardından kapıda Güler yüzlü personel ile karşılandık

7. Labranda Mares Marmaris Hotel

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Aktiviteler
Özel Plaj
Restoran Çeşidi

Marmaris'te yer alan Labranda Mares, konforlu odaları ve yeşillikler içinde olmasıyla beğeni topluyor. Oldukça büyük bir alana sahip olan bu otel, çocuk kulüplerinden dans partilerine kadar birçok aktivite sunuyor. Uzak Doğu restoranlarından meyhane konseptine kadar 5 farklı restoran sunan bu otel, berrak plajıyla da beğeni topluyor.

Telefon(0252) 455 22 00
Adresİçmeler, Atatürk Cd. No:64, 48700 Marmaris/Muğla

Müşteri Yorumları

? Tam bir fiyat performans oteli. Harika doğa, harika hizmet, harika personel. Çok memnun kaldım ve her zaman gelirim

? Otelden çok memnun kaldık. Ana binada konaklıyoruz. Yemekler ve mezeler güzel. Deniz harika. Pek çok şezlong ve denize giriş seçeneği mevcut.

8. Be Premium Bodrum

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Restoranlar
Aktiviteler

Muğla'nın ve Bodrum'un en lüks otelleri arasında yer alan Be Premium, Rusça, Türkçe, İngilizce, Almanca ve Arapça dilleriyle hizmet sunuluyor. Bu sayede hangi ülkeden olursa olsun misafirlerine kaliteli hizmet sunan bu otel, lüks odalarıyla da memnuniyet yaratıyor. 8 farklı restoranla Michellin yıldızlı şefleri tarafından Dünya'nın birçok mutfağını sunan bu otel, birbirinden farklı barlarıyla da akşamları eğlence sunuyor. Çocuklar içinde birçok aktivite sunan bu otel, hamamdan SPA'ya kadar birçok hizmet sunuyor.

Telefon(0252) 530 00 21
AdresZeytinlikahve Mevkii, Herodot Bulvarı, 48400 Bodrum/Muğla

Müşteri Yorumları

? Otel hizmet olarak çok iyi, her yer temiz. Yemekleri çeşitli ve lezzetli. Çalışanlar gayet güler yüzlü, ilgili alakalı. Problemlerimize çözüm odaklı tavır sergilendi.

? Bu otel lüksü sevenler avangard tarzdan hoşlananlar için harika bir otel. Kocaman bir alana kurulmuş otelde temizlik, düzen had safhada. Yemekler 10 numara lezzetli ve özenli.

9. Martı Resort Deluxe

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Özel Plaj
Aktivite

Deniz manzaralı odalardan dağ manzaralı odalara kadar hem lüks hem de konforlu hizmet sunan Martı Resort Deluxe, birçok ödüle sahip. SPA, yamaç paraşütü, rafting, yelken ve oyun salonları gibi birçok eğlenceli aktivite imkanı sunan otel, 115 metre uzunluğunda olan mavi bayraklı plajıyla da memnun ediyor.

Telefon(0252) 455 34 40
AdresCumhuriyet Mahallesi, MARTI Resort Hotel, 48720 Marmaris/Muğla

Müşteri Yorumları

? Tam bir aile oteli. Havuzların çok olması havuzda kalabalığın oluşmasını engelliyor. Çocuklar için yeterince aktivite yapılmakta. Sahili küçük çakıl taşlarından oluşuyor ve yakın.

? Harika otel. Herşey ile mükemmel. Sıcak soğuk yemekler çok çeşitli ve yeterli. Fitnees, hamam, masaj, köpük banyosu harika. Kaldığımız oda normal. Klima yeterli, oda temizliği iyi.

10. Titanic Deluxe Bodrum

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Aktiviteler
Villa Sunması

Muğla Bodrum'da tatil yapmak isteyenler için en iyi oteller arasında yer alan Titanic Deluxe, villa konaklama seçeneği de sunuyor. 350 metre uzunluğunda olan plajıyla da beğenilen otel, su bisikleti, tenis kortu, futbol sahası, fitness, SPA, hamam ve daha birçok aktivite seçenekleriyle lüks ve eğlenceli bir tatil sunuyor. Akşamları DJ performanslarının olduğu partilerle beğeni toplayan otel, Dünya mutfağı sunan otelleriyle de dikkat çekiyor.

Telefon(0252) 311 52 52
AdresMeşelik Mah. Çomça Mevkii Sok. No:8, 48200 Muğla

Müşteri Yorumları

? Girişte başlayan, ince düşünülmüş karşılama ve kayıt süreci ile özel olduğunuzu hissettiren hizmet , tüm tatiliniz boyunca , otelin tüm alanlarında, aynı kusursuzlukta devam ederek, mutlu , huzurlu, eğlenceli tatil yapmanızı sağlıyor.

? Çok ülke gezdim ve otellerde konakladım ama bukadar müşterisine değer verenini görmedim.

11. Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Bakım Odaları
Özel Plaj
Hizmet Kalitesi

Yerli ve yabancı turistlerin yaz tatilinde uğrak noktası olan Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa, Bodrum’un en iyileri arasında bulunuyor. 5 yıldızlı oteller arasında oldukça önemli bir yere sahip olan Hilton, ailenizle veya arkadaşlarınızla harika vakitler geçirebilmenizi sağlıyor. Denize sıfır olması da otelin tercih edilmesinde büyük etkenler arasında yer alan bu otel, 16 farklı bakım odası, VİP hamamı, saunası ve dinlenme havuzuyla bedenen ve ruhen rahatlama sunuyor.

Telefon(0252) 444 19 81
AdresSarıgerme, Tourism Center, 48610 Ortaca/Muğla

Müşteri Yorumları

? 5 gece 6 gün balayı için ziyaret ettiğimiz Hilton Dalaman Otelinde muazzam bir hafta geçirdik.

? Hala otelde konaklamaktayız, daha önce benzer bir çok otelde kaldık, buraya ilk gelişimiz ve beklentimizin çok üzerinde bir hizmet ile karşılaştık.

12. Amanruya Bodrum

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Doğayla İç İçe
Konfor
Özel Havuz

36 adet taş villadan oluşan Amanruya, konforu ve lüksü bir arada sunuyor. Sakin ve huzur dolu tatil yapmak isteyenlerin tercihi olan bu otel, her odaya ayrı bir havuz sunuyor. Yoga stüdyosu, tenis korku, bisiklet ve daha birçok aktivite sunan bu otel, doğayla iç içe tatil yapma imkanı sunuyor.

Telefon(0252) 311 12 12
AdresGöltürkbükü, Demir Mevkii, Bülent Ecevit Cd., 48483 Bodrum/Muğla

Müşteri Yorumları

? Muhteşem bir yer. Kendinizi ortaçağ esintilerinin arasında bulacağınız doğayla içiçe tatil yapabileceğiniz belkide Türkiyenin en kaliteli ve lüks oteli.

? Doğa ile tamamen bütünleşmiş, ama aynı zamanda konforda en üst sırada, harika bir deneyim.

13. TUI BLUE Grand Azur

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hijyen
Çocuk Alanları

Muğla'nın en iyi 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan TUI BLUE Grand Azur, her şey dahil konseptiyle hizmet veriyor. Çocuk havuzundan aquparka, açık havuzdan kapalı havuza kadar birçok seçenek sunan bu otel, vegan ve glütensiz beslenen misafirlerine de farklı yemekler çıkartmasıyla da beğeni topluyor.

Telefon(0252) 241 17 77
AdresSiteler, Cumhuriyet Blv. No:17, 48700 Marmaris/Muğla

Müşteri Yorumları

? Marmaris'in en güzel ve kaliteli oteli olarak nitelendirilebilir. Denizi, konumu, yemekleri, personelin ilgisi gerçekten üst düzeyde. Eşimle beraber üst üste 3. kez otelinizi seçiyoruz ve tanıdıklarımıza da devamlı tavsiye ediyoruz.

? Konumu merkeze yakın odalar temiz geniş. Çalışanların hizmeti ve ilgisi beni çok mutlu etti. Yemek çeşidi oldukça fazla ve lezzetli.

14. The Bodrum EDITION

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
SPA Hizmeti
Villa Sunması

Hem süit oda hem de villa tarzında hizmet veren The Bodrum EDITION, manzarasıyla misafirlerinin beğenisini kazanıyor. Sonsuzluk havuzuna sahip olan bu otel, özel kum plajıyla da tercih ediliyor. Oldukça kapsamlı bir SPA merkezi sunan bu otel, 8 masaj odası, hamamı ve saunasıyla ruhen ve bedenen dinlendiriyor. Sade ve konforlu tasarımıyla memnun eden bu otel, bünyesinde barındırdığı disko ve restoranlarla da keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor.

Telefon(0252) 311 31 31
AdresDirmil Mahallesi, Balyek Cd. No 5A, 48400 Bodrum/Muğla

Müşteri Yorumları

? Bodrum’un en iyi otellerinden. Özelikle konaklamaya dahil olan kahvaltı çok güzel. Otelin içinde restoranlar efsane. Personel ilgili 5 yıldızlı hizmet.

? Özellikle oda servisi hizmeti harikaydı. Fırat ve Yunus beylerin bu başarıda payı büyük. Müthiş bir organizasyon becerisi ile… seri ve kaliteli . Çok güzeldi.

15. Hillside Beach Club

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Özel Plaj
Aktiviteler

Fethiye Kalemya Koyu'nda yer alan Hillside Beach Club, Muğla'da 5 yıldızlı oteller arasında yer alıyor. Mavi bayraklı ve sessiz sakin plajı, spor yapma imkanları ve konforlu odaları ile rahat edeceğiniz oteller arasında yerini alan Hillside Beach Club, isterseniz tek başınıza isterseniz de arkadaş ya da ailenize güzel vakitler geçirebilmenizi sağlıyor.

Telefon(0252) 614 83 60
AdresBelen Cad. No:132 Kalemya Koyu, 48300 Fethiye/Muğla

Müşteri Yorumları

? Çalışan kadrosu ülkenin en iyilerinden oluşan muhteşem tatil yeri. Sizi evinizin, dostlarınızın samimiyetinde hissettirebilmek için herkes olağanüstü çaba sarfediyor.

? Denizi mükemmel. Ben sabahtan akşama kadar denize girerim diyorsanız gayet güzel ama fiyatı biraz tuzlu. Odaların temizliği de bence gayet iyiydi.

16. Sianji Well Being

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Aktivite

Muğla'da denize yakın oteller arasında en çok tercih edilen otellerden biri olan Sianji Well Being, kişiye özel detoks programları sunarak tatilde zayıflamaya yardımcı oluyor. Kat kat olan dekorasyonu, havuzu ve konforuyla dikkat çeken bu otel, birçok aktivitesiyle de dolu dolu tatil yaşamanızı sağlıyor.

Telefon(0252) 382 03 00
AdresPeksimet Mah. Kadıkalesi Mevki, 48400 Bodrum/Muğla

Müşteri Yorumları

? Otele girdiğimiz ilk andan itibaren kalite kokuyordu. Biz çok memnun kaldık. Özellikle temizlik yemekler mükemmeldi.

? 3 gece 4 gün gittik ve çok memnun kaldık. Otel yemekleri bol çeşit değil ama çok lezzetli. Garsonlar ilgili ve güler yüzlü, garson müdürleri hizmeti sürekli takip ediyor. Havuz ve plaj kalabalık değil.

17. Club & Hotel Letoonia

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Konfor
Aktivite

Her şey dahil konseptine sahip olan Club & Hotel Letoonia, 5 yıldızlı otel ve tatil köyü olmasıyla Muğla'da dikkat çekiyor. Son derece konforlu odalarıyla beğenilen bu otel, 3 açık havuz, 3 çocuk havuzu, hem çocuklara hem de yetişkinlere 4 farklı su kaydırağı ve kapalı havuz sunuyor. Doğayla baş başa bir tatil sunan bu otel, yogadan boksa kadar birçok aktiviteyle dikkat çekiyor.

Telefon(0252) 614 49 66
AdresKaragözler, Fevzi Çakmak Cd. No:82, 48300 Fethiye/Muğla

Müşteri Yorumları

? Geçen sene Ağustos ayında balayı için gitmiştik. O kadar beğendik ki bu sene yazı beklemeden tekrar geldik.

? Ailemle tatile Gaziantep'ten geldik Fethiye'de bulabileceğiniz en iyi otellerden biri. Hem temizliğe çok önem veriyorlar hem personelleri çok nazik ve iyi, özellikle animation team .

18. Grand Yazıcı Club Marmaris Palace

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Doğayla İç İçe
hizmet Kalitesi
Aktivite

Muğla’da birçok turist tarafından tercih edilen Grand Yazıcı Club Marmaris Palace, 5 yıldızlı otelleri arasında yer alıyor. Doğası ve denizi ile Marmaris’te harika bir tatil geçirmenizi sağlayan bu otel, denize sıfır olması ve özel plajıyla da beğeniliyor. Yeşillikler içinde bulunan bahçesiyle huzur veren bu otel, çocuk kulüpleri ve diskolarla eğlenceli günler geçirmenizi sağlıyor.

Telefon(0252) 455 55 14
Adresİçmeler mah., Atatürk Cad. No:62, 48700 Marmaris/Pamucak Mevkii/Marmaris/Muğla

Müşteri Yorumları

? Bir aile tatili için gidilebilecek en iyi otellerden. Otel temiz, personel ilgili, güleryüzlü, yemekler lezzetli. Otopark sorunu yok. Çocuklar için farklı büyüklükte havuzlar mevcut

? Otele yıllar önce arkadaşlarımızla gitmiştik ve mükemmel anılar biriktirmiştik ve yıllar sonra gene kendimizi eşimle bu otelde bulduk. Yeşil ile maviyi içe içe yaşayacağınız ağaçların arasında şahane bi otel.

19. Lujo Hotel Bodrum

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Aktivite

Havaalanına 15 dakikalık bir mesafede bulunan Lujo Hotel, lüks oteller arasında yer alıyor. Büyük aileler için özel havuzlu villa sunarken odada kalmak isteyenler içinde deniz manzaralı oda sunuyor. her yaş grubunun eğlenebilmesi için elinden geleni yapan bu otel, Dünya mutfağının sunulduğu restoranlarıyla da memnun ediyor.

Telefon(0252) 311 55 55
AdresMeşelik Mah. Çomça Mevkii Sok. No:10, 48200 Bodrum/Muğla

Müşteri Yorumları

? Lujo Hotel şimdiye kadar gittiğim en güzel, en konforlu ve en doğa dostu otel. Balayımız için gittiğimiz otelden 100% memnuniyetle ayrıldık.

? Efsane ....Bence tüm oteller hizmet anlayışı için Lujo dan eğitim almali. Gözü kapalı kendinizi keyifli bir tatil için emanet edeceğiniz tek otel...

20. Xanadu Island

Muğla'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Hizmet Kalitesi
Eğlence Merkezleri

Muğla'nın hem konforlu hem de eğlenceli otelleri arasında yer alan Xanadu Island, 222 odayla hizmet veriyor. Deniz gören konforlu odalarıyla beğeni toplayan bu otel, akşamları eğlence için sunduğu diskoları sayesinde dışarıda mekan aramayı unutturuyor. Villa tipi konaklama da sunan bu otel, özel hissetmek isteyenlerin tercihi oluyor.

Telefon(0252) 311 11 11
AdresAkyarlar Akyarlar Burnu Mevkii / Turgutreis Bodrum Muğla TR, 48960

Müşteri Yorumları

? Ailecek gidilecek en güzel otellerden birisi. Yarımada üzerinde olduğu için harika bir manzarası var. Yemekler temizlik ve otelin konumu çok güzel. Su sporları ve beachde çocuklarla çok eğlendik.

? Gerçekten harika bir tatil deneyimi oldu. A'dan Z'ye ailece memnun kaldık. Personeller her zaman guleryuzlu ve yardımsever.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Muğla'nın Meşhur LezzetleriMuğla'da Gezilecek Yerler

Muğla'nın en iyi otelleri hangisi?

Muğla'nın en iyi otelleri arasında; Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Sirene Luxury Hotel Bodrum, Liberty Hotels Lykia, Rixos Premium Bodrum, Crystal Green Bay Resort & SPA, Vogue Hotel Supreme Bodrum, Labranda Mares Marmaris Hotel, Be Premium Bodrum, Martı Resort Deluxe, Titanic Deluxe Bodrum, Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa, Amanruya Bodrum, TUI BLUE Grand Azur, The Bodrum EDITION, Hillside Beach Club, Sianji Well Being, Club & Hotel Letoonia, Grand Yazıcı Club Marmaris Palace, Lujo Hotel Bodrum ve Xanadu Island Muğla'da konaklayacağınız en iyi otellerdir.

Muğla'da nerede tatil yapılır?

Muğla'da tatil yapabileceğiniz yerler arasında; Bodrum, Marmaris, Fethiye, Milas, Datça gibi ilçeler yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.