MSI GF76 Kullananların Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Bu yazımızda MSI markasının Katana GF76 adlı modelini tüm ayrıntısına kadar detaylı inceledik, ürünle ilgili en çok sorulan sorulara cevap verdik.
MSI GF76 Kullananların Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Gaming laptop denilince akla gelen ilk markalardan birisi şüphesiz MSI'dır. Yıllardır kaliteli ürünlerini piyasaya süren başarılı markanın Katana GF76 adlı modelini yazımızda en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğiz. Hem oyun oynayıp hem de işlerini halletmek isteyen kullanıcılar için uygun bir bilgisayar olan MSI Katana GF76'nın detaylı özellikleri için aşağıdaki makalemizi okuyabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

MSI Katana GF76 Teknik Özellikler

İşlemci: Intel® Core™ i7-11800H
İşletim Sistemi:Windows® 11 Home
Ekran:17.3 inç FHD (1920*1080), 144Hz
Chipset:Intel HM470
Ekran Kartı:RTX3060, GDDR6 6GB
Hafıza: DDR 4 16GB (8GB*2, 3200MHz)
Hafıza yuvası:2 Slot
Maksimum Hafıza:Max 64GB
HDD:1TB NVMe PCIe Gen3x4 SSD
Depolama Kapasitesi:2 x M.2 SSD (PCIe Gen3)
Ön Kamera:HD (30fps@720p)
Pil:3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr
Güç Adaptörü: 180W adaptör
Boyutlar:398 x 273 x 25.2 mm
Ağırlık:2.3kg
Amazon
Fiyatını Gör
MSI Gaming
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

MSI Katana GF76 

MSI KATANA GF76

ARTILAREKSİLER
Yüksek Ekran KartıRGB Işık Olmaması
Optimal Performans
Kaliteli Ekran
144 Hz
Hafiflik

MSI KATANA GF76 İncelemesi

Oldukça ince ve hafif bir yapıya sahip olan MSI KATANA GF76 laptop RTX 30 serisi ekran kartına sahiptir. Oyun sırasında efsane bir performans sunan ürün oyunlarda maksimum FPS'i alabilmek üzerine optimize edilmiştir. En yeni i7 11. nesil işlemcisiyle eski nesillere göre %50'ye varan performans artışı sunan laptop 8 çekirdekle birlikte çalışabilir. Bu 8 çekirdek oyunda hiçbir şekilde donma, kasma gibi problem yaşamamanızı sağlar. Aynı zamanda bilgisayarınızı zorlayacak, video düzenleme ve fotoğraf üzerinde oynama programları sorun yaşanmadan çalışır.

MSI Katana GF76

Yüksek Ram kapasitesine sahip olan üründe birçok program aynı anda açılsa dahi hiçbir sorun yaşanmaz. Fiyatına göre alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisi olan MSI KATANA GF76 laptop pil ömrü bakımından da oldukça iyidir. Hiç şarja takmadan 3 saate kadar oyun oynayabilmenizi sağlar. Ayrıca şarja taktığınızda oyundayken pil yüzdesinde düşüş gibi sorunlar görülmez. Alışılmışın aksine yüksek yenileme hızına sahip ekran kullanarak oyunlarda daha akıcı bir deneyim elde etmenizi sağlayan MSI KATANA GF76, renkleri gerçeğe en yakın şekilde gösterir.

Kendi klasmanındaki ürünlere göre çok daha şık bir dizayna sahiptir. Oldukça hafif olan MSI KATANA GF76 rahatça taşınabilir. Ürünün performansı oyun ayarlarına göre değişiklik göstermektedir. En yükseğe aldığınızda fanlar aktif edilir, oyunu akıcı bir şekilde oynatır. Aynı zamanda oyuncu laptoplarına göre ekranı çok daha büyüktür. Eğer görünüşü şık, modern, ekranı büyük, yenileme hızı yüksek, ram kapasitesi büyük, ekran kartı ve işlemcisi yeni nesil bir bilgisayar istiyorsanız ilk tercihlerinizden birisi kesinlikle MSI KATANA GF76 olmalıdır.

MSI KATANA GF76 FPS Değerleri

OyunlarFPS
GTA V Online65 FPS
The Wither III: Wild Hunt130 FPS
Cities Skylines40 FPS
Euro Truck Simulator 2146 FPS
Call of Duty: Warzone96 FPS
Red Dead Redemption 283 FPS
Fortnite132 FPS

Yukarıdaki tüm oyunların FPS değerlerini ölçerken doğru sonuç alabilmek için ayarların hepsi en yükseğe getirilmiştir. Ayrıca bu FPS değerleri ortalama baz alınarak yapılmıştır.

MSI KATANA GF76 Alınır mı?

MSI Katana GF76

Isınma problemi yaşatmayan, ekranı büyük, ekran kartı ve işlemcisi yeni nesil olan, hem oyun oynayabileceğiniz hem de işlerinizi halledebileceğiniz bir bilgisayar arıyorsanız MSI KATANA GF76 tam size göre. Muadil ürünlerine baktığınızda MSI markasının fiyatı diğerlerine göre biraz fazla olabilir fakat büyük ekran, yüksek ram kapasitesi, anında turbo özelliği ile soğutmada üstün performans sunması nedeniyle sizi asla üzmeyecek bir bilgisayardır. Ekran yenileme hızı da yüksek olduğu için size eşsiz bir deneyim yaşatır.

MSI KATANA GF76 Kullananlar

MSI KATANA GF76 modelini satın almış kullanıcılar bu ürün hakkında bazı yorumlar yapmıştır. Bu yorumlara bakarak ürünü satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz. Biz sizler için ürünün hem iyi hem de kötü yorumlarını daha detaylı bilgi sahibi olabilmeniz amacıyla derledik.

Amazon
Fiyatını Gör
MSI Oyuncu
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

İşte MSI Katana GF76 ile ilgili kullanıcı yorumları:

MSI KATANA GF76 Kullananların Olumlu Yorumları

👤 *** ***: Ben de herkes gibi bütçem ve fiyat ve de performans noktasında kararsız kaldım. Uzun bir bekleyişin ardından bir indirim fırsatıyla bu bilgisayarı aldım. Bilgisayarı aldıktan sonra verdiğim paranın hakkını hayli verdiğini düşünüyorum. Ekran kalitesini çok beğendim. oyun oynarken ya da film izlerken geniş ekran ve iyi bir görüntü sunmasını istiyordum, ekranın geniş olması bu işimi gördü. Neden başka ürünü tercih etmedim çünkü bu ürün muadillerine göre fiyat olarak çok iyi bir indirimdeydi ve bu yüzden tercihimi bu yönde kullandım eğer bu bilgisayarı aldığım parayla herhangi bir bilgisayar alsam parama yazık olurdu. Ürün ihtiyaçlarımı karşılıyor mu ? Evet kesinlikle.

👤 *** ***: İşlemci hızı, ekran parlaklığı ve görüntü kalitesi gerçekten üst düzeyde. Şu ana kadar oynadığım oyunlarda ısınma problemi yaşamadım. Fanı turboya alınca çok sesli çalışıyor ama cpu sıcaklığı çok hızlı düşüyor.

👤 *** ***: Kesinlikle mükemmel bir canavar. Şu olsaydı ya da olmasaydı güzel olurdu dediğim bir şey bulamadım.

👤 *** ***: Önceki laptopum da MSI'dı 5 senenin ardından vadesini doldurunca bu modeli tercih ettim.MSI yine marka kalitesine gözüm kapalı güvenirim. Alacak olanlar 1 dakika bile düşünmeden alabilir.

👤 *** ***:  Çok iyi bir bilgisayar en yüksek ayarlarda bile ufak bir kasılma bile olmuyor. Tek kelimeyle muhteşem.

👤 *** ***:  Görüntü kalitesi hakkında olumsuz olarak beyaz renkleri sarı gösteriyor gibi yorumlar okumuştum fakat öyle bir şey yok gayet bembeyaz 144hz olmasının faydasını da oyunlarda görüyorsunuz.

👤 *** ***:  Mimarlık okuduğumdan bölümüm içerisinde beni 3 yıl boyunca rahatça götürebilecek bir bilgisayar istediğimden bu bilgisayarı tercih ettim. Fiyatı diğer ürünlere göre çok daha uygun ve şahsen rakipsizdi. Zaten MSI marka olarak sonuna kadar güvendiğim bir markaydı ve beni şaşırtmadı.

👤 *** ***: Ürünü msi kalitesine güvendiğim için gönül rahatlığıyla aldım ve genel olarak beklentilerimi tamamıyla karşıladı diyebilirim. Güçlü ekran kartı ve işlemciyle programlama ve tasarım alanında da beni uzun süre idare edebileceğini tahmin ediyorum. Bilgisayarın açılma-kapanma süreleri gibi belirleyici kriterler müthiş derecede tatmin edici. Yaklaşık 15-20 saniye içerisinde yeniden başlatılabiliyor.

MSI KATANA GF76 Kullanıcılarının Olumsuz Yorumları

👤 *** ***: Bilgisayarı indirimdeyken aldım. Olumsuz olarak söyleyebileceğim dış gövdede bazı bölümlerin plastik olması dikkatli kullanmayı gerektiriyor. Bunun dışında özellik olarak her bakımdan çok güzel bir bilgisayar. Şu özellikte olsaydı diyebileceğim bir eksikliği yok. Her şey harika.

👤 *** ***: Ürünle alakalı tek eksik diyebileceğim özelliği bataryanın hızlı tükenmesi. Onun haricinde oyun performansı ve program çalıştırma olarak beklediğimin de üstünde bir performansa sahip. Ekranının görüntü kalitesi de gayet başarılı. Almayı düşünen arkadaşlar gözünü kırpmadan alabilirler.

👤 *** ***: Oyun oynayanlara uyarım undervoltage yapın voltaj ayarı yapmanız gerekiyor. Yoksa şarjda iken oyunlarda fan sesi yapıyor. Makine çok güzel PC ile kapışır hatta daha üstün performanslıdır . Tavsiye ederim dediğim gibi oyun için biostan voltaj ayarı yapın.

👤 *** ***:  Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum işlemci ve ekran kartı biraz ısınma yapsa da sağlıklı çalışıyor rdr2 (90) borderlands3 (130) arsasını creed orgin (120) fps aldım 1920x1080 ultra ayarlarda fan sesi turboya alındığında rahatsız ediyor laptopun sesi tatmin edici.

👤 *** ***: Şarjı fazla dayanmıyor ama çokta önemli bir sorun değil benim için. Gayet güzel.

👤 *** ***: Ürün sorunsuz teslim edildi. Ancak eskiden olduğu gibi MSI'ın çanta hediye etmesini beklerdim. Bir yıldız bu yüzden kırdım. Onun dışında güzel cihaz.

👤 *** ***: Batarya doluyken bir anda sıfırlanıyor ve bilgisayar kapanıyor, şarja baştan takmak zorunda kalıyorsun. Onun dışında güzel ürün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Monster Abra A5 V17.2.3 KullananlarMonster Semruk S7 Teknik Özellikleri
MSI Katana GF66 YorumlarıAsus TUF Gaming F15 İnceleme
Lenovo IdeaPad Gaming 3 Kullanıcı YorumlarıHP Victus 16 Özellikleri
Asus Rog Strix G15 Kullananların YorumlarıCasper Excalibur G900 İncelemesi
Dell Gaming G5 15 Teknik Özellikler

MSI Katana GF76 oyun performansı nasıl?

MSI Katana GF76 oyuncu bilgisayarı oyun konusunda üst düzey performans sunar. Yeni nesil RTX 3060 ekran kartı sayesinde piyasada bulunan tüm oyunları en yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynatır. Aynı zamanda işlemcisi de oldukça güçlü olduğundan oyunda takılma, donma gibi problemler yaşanmaz. Şarja takılmadığında dahi oyunun FPS değerlerinde herhangi bir düşüş yaşanmaz.

MSI Katana GF76 iyi mi?

Oldukça modern ve şık bir görünüme sahip olan MSI Katana GF76 oyuncu laptobu düşük kiloya sahip olduğu için kolayca taşınabilir. Aynı zamanda ekranı rakiplerine göre çok daha büyüktür. Yenileme hızı konusunda da iyi bir iş çıkartan MSI, güçlü ekran kartıyla oyunlarda ve günlük kullanımda tatmin edici performans sunar. Eğer uzun süre oyun oynamayacaksanız bataryası size oldukça yeterli gelecektir.

MSI Katana GF76 kaç inç?

MSI Katana GF76 modeli 17.3 inçlik bir ekrana sahiptir. Genelde bu tarz laptoplarda ekran boyutu 15.6 olarak belirlenir. Ancak MSI alışılmışın aksine diğer rakiplerine göre ekran konusunda büyüktür. Aynı zamanda bu ekran Full HD çözünürlük sunar. 144 HZ yenileme hızına sahip olduğu için oyunlarda avantaja geçmenizi sağlar.

MSI hangi ülkenin?

MSI markası esas olarak Tayvan merkezlidir. Tayvan'a ait olan bu marka günümüzde birçok kaliteli ürünü piyasaya sürmüştür. Ürünlerinde kaliteli malzemeler kullanarak kullanıcılarını her zaman memnun etmeye çalışmıştır.

MSI Katana GF76 kaç hz?

Günümüzde oyun oynarken ekranın yenileme hızı önemli bir yere sahiptir. Düşük yenileme hızına sahip olan ekranlarda oyun oynamak keyifli değildir. Rakibi gördüğünüzde yüksek yenileme hızına sahip ekranda oynuyorsanız vurma olasılığınız %30 oranında artar. Yapılan bazı araştırmalara göre ekranı yüksek Hz'e sahip olan oyuncular düşük Hz'e sahip olan oyunculara göre çok daha iyi performans göstermektedir. MSI Katana GF76'da ise gayet yeterli 144 Hz yenileme hızına sahip bir ekran vardır.

MSI nasıl bir bilgisayar?

MSI dünyaca ünlü bir bilgisayar markasıdır. Oyun bilgisayarı denildiği zaman akla gelen ilk markalardan birisi olmayı başarmıştır. Yüksek performansa sahip, kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle öne çıkan bu marka birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. MSI, ürünlerinin tüm parçalarında yeni nesil bileşenler kullanarak kullanıcılarını memnun etmektedir.

En iyi ekran kartı nedir?

Şu an piyasada bulunan en iyi ekran kartı RTX 4090'dır. RTX 40 serisi henüz yeni çıkmıştır. Nvidia tarafından dünyanın en hızlı ekran kartı olarak adlandırılan RTX 4090 muazzam bir güce sahiptir. Bu ekran kartına sahip olan bir bilgisayarı satın aldığınız taktirde tüm oyunları üst düzeyde oynayabilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli programları da hiçbir şekilde donma yaşamadan çalıştırabilir, üst üste birçok sekme açabilirsiniz. Bir oyuncu bilgisayarında en önemli bileşenlerden birisi ekran kartıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.