Netflix Gerilim Filmi Mrs. Serial Killer Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

Netflix'te yayınlanan Hint yapımı suç filmi Mrs. Serial Killer etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor. İşte gizem ve gerilim dolu konusuyla mutlaka izlenmesi gereken seri katil filmlerinden biri olan Mrs. Serial Killer hakkında bilgiler...
Netflix Gerilim Filmi Mrs. Serial Killer Hakkında Bilgi ve İzleyici Yorumları

Netflix Orijinal Yapımı Mrs. Serial Killer Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix filmleri arasında yeni yeni yer edinen Hint filmlerinden biri olan ve etkileyici senaryosuyla dikkat çeken Mrs. Serial Killer filmini bu inceleme film içeriğimizde sizler için araştırdık. Adından da anlaşılacağı üzere bir seri katilin hikayesini anlatan filmde sıradan Hint filmlerinden beklemediğimiz kadar iyi bir kurgu var. Netflix önderliğinde yapılan film daha ilk günlerinden bir hayli izlenme sayısına ulaştı. İşte gerilim filmleri listesinde de yer alan Hint filmi Mrs. Serial Killer hakkında bilinmesi gerekenler, izleyici yorumları, film eleştirisi ve oyuncu kadrosu…


1. Netflix’in 2020 yılında abonelerine sunduğu gerilim türü filmlerden biri olan ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çeken Mrs. Serial Killer filminin başrolünde büyüleyici güzelliğiyle ünlü aktör Jacqueline Fernandez rol alıyor.

Netflix


2. Hint yapımı Netflix orijinal içeriklerden biri olan filmde anlatılmak istenen konu ise hapse giren kocasının masum olduğunu inana bir kadının suç işleyerek onu kurtarma çabalarıdır.

NEtflix


3. Mutlu ve sorunsuz bir evlilik süren Sona ve doktor Imran Shadid’in hayatı polisin cinayet suçlamasıyla Imran’ı tutuklamasıyla bir anda mahvolacaktır. İşlenen bir dizi korkunç ve gizemli cinayetin faili olduğu öne sürülen Imran Shadid uzun yıllar boyunca hapse mahkum ediliyor.

Netflix


4. Sona ise kocasının masum olduğuna inanan tek kişi olup onu kurtarmaya yemin ediyor ve harekete geçiyor. Cinayetleri kocasının işlemediğini kanıtlamak için yapılması gereken ise önceki seri cinayetlerin işleniş şekilleriyle aynı olan bir dizi cinayet işlemektir.

Netflix


5. Bu sayede polisin yanlış adamı yakaladığını düşündürmek isteyen Sona gerçek katilin hala dışarda olduğunu göstermek ister. Kocası için her şeyi yapmaya razı olan Sona ilk başlarda tereddüt etse de kocasını kurtarana kadar acımasızca cinayetleri taklit etmeye devam eder.

Netflix


6. Film hakkında muhteşem bir senaryo ve muhteşem bir kurgu olduğunu söylemeliyim. Oyunculuk performansları ortalama olarak değerlendirilebilir. Genel olarak Netflix seviyesi için yeterli bir film olduğu açık ancak bu senaryo ile daha büyük işler yapılabilirdi.

Netflix


7. IMDb’de düşük puan almış olmasının sebebini bilmiyorum lakin Hint filmi sevmeyenlerin eseri olabilir. Bence Mrs. Serial Killer benim beklentimi karşılamasa da yapımcılarının beklentilerini karşıladı ve bu sayede Netflix’te daha çok Hint filmi göreceğiz.   

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Mrs. Serial Killer Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’te yayınlanan gerilim ve suç türü başarılı film Mrs. Serial Killer hakkında bilgileri sunduğumuz bu içeriğimizde film hakkında izleyici yorumlarına da yer verdik. İşte Mrs. Serial Killer izleyici yorumları…

İzleyici 1:

Kocasını hapisten kurtarmak için seri katil olmaya karar veren kadının hikayesini anlatan Netflix yapımı Hint filmi. Başrolde oynayan Jacqueline Fernandez'in güzelliği muazzam. Ayrıca filmin sonunda yönetmen ikinci film için de selam çakmış.


İzleyici 2:

Netflix’te denk geldiğim ve hint yapımı olduğunu bildiğim Mrs. Serial Killer filmini izledim ve açıkçası beğendim. İçimdeki vahşi insan bir an ortaya çıkmadı değil. Asıl merak ettiğimse bu senaryo bir kitap çevirisi filan mı? gerçekten eşsiz olmuş.


İzleyici 3:

Bu film neden IMDb’de bu kadar düşük puan almış. Sadece senaryosuna 10 üzerinden 9 verilir. Ayrıca oyunculuklarda o kadar kötü değil. Gerçekçilik desen havada kalan çok bir şey yok. Valla anlamadım gitti. Bence izleyin güzel…


İzleyici 4:

Netflix’te Hint filmlerinin varlığını kanıtlayan film. Başroldeki Jacqueline Fernandez ne kadar da güzelmiş. Gözlerimi alamadım. Ayrıca oyunculuğunu da beğendim. Tabii polis rolündeki arkadaşta bir hayli iyiydi.


İzleyici 5:

Çok iyi bir kurgu çok iyi bir senaryo gel gör ki IMDB puanı düşük. Böyle böyle iyi filmleri kaybediyoruz. Filmleri eleştirirken sadece oyunculara veya mekana bakıp eleştiri yapıyoruz. Belki de Hint filmi olduğu için bu puanı aldı film. Her neyse bence iyiydi…


Mrs. Serial Killer Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Mrs. Serial Killer filminin başrolünde yer alan oyuncuları ve hayat verdikleri karakterleri inceledik. İşte Mrs. Serial Killer oyuncuları hakkında bilgiler…


Jacqueline Fernandez – Sona

Netflix

Bollywood’un en iyi aktörlerinden biri olan Aladin, Kick ve Race 3 gibi filmlerde gösterdiği üstün oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Jacqueline Fernandez Mrs. Serial Killer filmin başrolünde yer almıştır. Ünlü oyuncu güzelliğiyle izleyenlerini adeta büyülerken Sona rolünde gösterdiği oyunculuk performansı ile kalitesini ortaya koyuyor.  


Manoj Bajpayee – Mrityunjoy Mukherjee       

Netflix

Bollywood’un tanınan isimlerinden biri olan ve rol aldığı filmlerle yerli düzeyde iyi bir aktör olan Manoj Bajpayee Mrs. Serial Killer filminde Mrityunjoy Mukherjee karakterine hayat vermiştir.

Önerilen İçerik: Eşsiz Bir Biyografik Hikayenin Anlatıldığı Netflix Yapımı Maudie Filmi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.