Movavi Video Editor

Son dönemde internetin hızlı gelişimi sonrasında sosyal platformlarda artık videoların çok fazla izlendiğini görmekteyiz.
Movavi Video Editor

Son dönemde internetin hızlı gelişimi sonrasında sosyal platformlarda artık videoların çok fazla izlendiğini görmekteyiz. Çok fazla emek harcanmış videolar büyük izleyici oranlarına ulaşırken, siz de evinizde birbirinden ilgi çekici videolar hazırlayabilir ve bunları ister YouTube gibi video platformlarında ya da Instagram ya da Twitter, Facebook gibi sosyal platformlarda milyonlara sunabilirsiniz.

Movavi Video Editor

Video hazırlamak düşünüldüğünde profesyonel olmayan kişiler için korkutucu olsa da Movavi Video Editör sizlere sunduğu özelliklerle çok detaylı ve kaliteli videolar oluşturmanıza imkan tanıyor. Hiçbir bilginiz olmasa da sadece 20 dakika sonra Movavi Video Editör’ü uzman seviyesinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Movavi Video Editor

Movavi Video Editör Türkçe dil desteği sayesinde kolayca anlaşılır bir tasarım ile karşımıza geliyor. Diğer video editör programlarında olan karmaşa bu programda yerini kolaylığa bırakıyor. Sezgisel sürükle-bırak gibi özellikler sizlerin işini kolaylaştırmak için geliştirildi.

Movavi Video Editör’ün sizlere ne gibi özellikler sunduğunu anlatmak istiyoruz.

Movavi Effects Store

Movavi Video Editör ile gelen ilgi çekici özelliklerin başında Movavi Effects Store geliyor. Movavi Video Editör 14.4 ve daha üstü sürümlerle uyumlu olan bu efekt mağazasında videolarınızı süsleyebileceğiniz sayısız efekt bulunuyor. Bu mağaza ile videolarınıza geçişler ekleyebilir, videolarınızı farklı başlıklar ile düzenleyebilir ve ayrıca daha başka bir çok farklı içeriği satın alabilirsiniz.

Movavi Video Editor

                           (Medya dosyalarınızı yükle, hikayeni yarat ve paylaş)

Movavi Video Editör programı ister kamera, ister akıllı telefon, isterse sabit disk olsun, farklı cihazlardan video dosyalarınızı kolayca aktarmanızı sağlar. Sadece video ile de sınırlı kalmayarak, fotoğraflarınızı da aktarmanıza imkan tanıyor.

Düzenleme ile birlikte istediğiniz videoyu yaratabilirsiniz. İsterseniz videoyu kesebilir, farklı videoları birleştirebilir. Program tarafından sizlere sunulan başlıklar, geçişler, filtreler, efektler ile videolarınızı hayranlıkla izlenebilecek seviyeye taşıyabilirsiniz. Ayrıca ses desteği de Movavi Video Editör ile geliyor. İsteğiniz müziği ekleyebilir ya da kendi seslendirmenizi de videoya dahil edebilirsiniz.

Movavi Video Editör ile hazırladığınız videoyu isterseniz direk olarak program üzerinden YouTube’a yükleyebilirsiniz. Ya da bilgisayar, akıllı telefon, tablet, 4K televizyon ya da bilgisayarınızda izlemek için kaydedebilirsiniz.

Movavi Video Editor

Movavi Video Editör hangi özelliklerle geliyor?

1. Filtreler

Movavi Video Editör sunduğu filtreler ile videolarınızı süslemenizi sağlıyor. 160’dan fazla yaratıcı ve ilgi çekici filtre ile videolar hiç bu kadar güzel olmamıştı.

Movavi Video Editor

2. Başlıklar

Program ayrıca sizlere videolara ekleyebileceğiniz başlıkları da sunuyor. Sadece basit bir yazıyı videoya ekleyebilir, ya da isteğinize göre animasyon destekli başlıkları da kullanabilirsiniz.

Movavi Video Editor

3. Geçişler

Movavi Video Editör’ün bir diğer kullanışlı özelliği ise geçişler. Farklı videolar ya da sahneler arasına ekleyeceğiniz geçişler, videonuzu çok daha mükemmel bir hale getirecek.

Movavi Video Editor

4. Efektler

Movavi’nin programı ayrıca birbirinden güzel efektleri de videolarınıza eklemenizi sağlıyor. Ters çevirme, Chroma anahtar ya da yavaş çekim gibi birbirinden güzel efektlerle videolarınız çok daha güzel olacak.

Sürüm 15 ile gelen Gelişmiş Zaman Çizelgesi

Farklı videoları birleştirmek mi istiyorsunuz? Movavi Video Editör o zaman tam size göre sürüm 15 ile gelen yeni özelliklerden birisi de Gelişmiş Zaman Çizelgesi. Bu özellik ile çoklu video parçaları ile çalışmak son derece kolay. İstediğiniz gibi sıralama yapabilir, farklı parçaları dilediğiniz gibi birleştirebilirsiniz.

Movavi Video Editor

Movavi Video Editör ve Movavi Video Editör Plus olarak iki farklı sürüm sizlere sunuluyor. Plus biraz daha farklı özellikleri sizlere sunarken, Movavi’nin web sitesi üzerinden kolayca ihtiyacınıza göre istediğiniz sürümü satın alabilirsiniz. Movavi Video Editör için belirlenen fiyat etiketi 99.95TL olurken, Movavi Video Editör Plus ise 125.95TL olarak satın alınabiliyor. Ayrıca isteğinize göre peşin fiyatına 6 taksit olarak da ödeme yapabilirsiniz.

Movavi Video Editör’ü BURADAN satın alabilirsiniz. Movavi Video Editör ve Movavi Video Editör Plus arasındaki farklılıklar ise aşağıda yer almakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.