Mount & Blade 2: Bannerlord Hileleri | Eşya, Para, XP Hilesi

Aşağıda Mount & Blade 2: Bannerlord hilelerini nasıl uygulayabileceğinizi siz değerli okurlarımıza detaylı bir şekilde anlattık.
Mount & Blade 2: Bannerlord Hileleri | Eşya, Para, XP Hilesi

Türklerin yapmış olduğu yıllardır beklenen oyun Mount & Blade Bannerlord'un hilelerini yapmak için ilk başta birkaç değişikliğe gitmek gerekiyor. Sizlere Bannerlord'da hile yapmanızı sağlayacak tüm yöntemleri detaylı bir şekilde anlatacağız. Son derece basit olan bu yöntemler için aşağıdaki yolları izleyebilirsiniz.

Mount and Blade 2: Bannerlord Hilesi Nasıl Yapılır?

Bannerlord'da hile yapmak için ilk olarak oyuna girmeden ayar yapmanız gerekir. Bu ayarı yaptıktan sonra oyuna giriş yapıp hileleri aktif edebileceksiniz. Bannerlord hilesini yapmak için ilk olarak bilgisayarınızdaki "Belgelerim" klasörüne giriş yapın.

Daha sonrasında "Mount & Blade Bannerlord" klasörünü bulun. Bulduktan sonra içine girin, buradan "Configs" klasörüne girin. Engine_configs.txt dosyasını arayın, bulduktan sonra sağ tıklayın, "Bununla Birlikte Aç" bölümüne basıp "Not Defteri"ni seçin.

Karşınıza bir sürü kod çıkacaktır. Kafa karışıklığı olmaması için isterseniz manuel olarak "Cheat_mode=0" yazan kısmı bulabilirsiniz ya da "CTRL+F" yapıp arama yerine "cheat" yazabilirsiniz. Bu kısmı bulduktan sonra "0" yazan yeri "1" olarak değiştirin. Çıkmadan önce kaydetmeyi unutmayın.

Bannerlord hilelerini bu şekilde oyunda kolayca kullanabileceksiniz. Bundan sonra tek yapmanız gereken oyun içerisindeki kodları geliştirici konsola yazmak.

Mount & Blade 2: Bannerlord Geliştirici Konsol Nasıl Açılır?

Bannerlord oyununda geliştirici konsolu açmak için oyuna giriş yapın. Bunu yapmadan önce Config dosyasından hileleri etkileştirdiğinizden emin olun. Eğer hileleri etkinleştirdiyseniz kayıtlı oyununuza girin. "CTRL + ~ " kısayolunu kullanarak geliştirici konsolu aktif hale getirin. Eğer doğru yaptıysanız konsol karşınıza gelecektir. "~" şeklini yapmak için "CTRL + ESC'nin altında bulunan" tuşa basabilirsiniz.

Mount & Blade 2: Bannerlord Hileleri

Aşağıda vereceğimiz hileleri yaparken "sayı" yazan kısma vereceğiniz miktarı yazmanız gerekmektedir. Bundan sonra tek yapmanız gereken dilediğiniz hileyi yazıp oyunda aktif etmek olacaktır.

Eşya ve Para Hileleri

Hileleri etkinleştirdiğiniz zaman envanterinizi açmanız için ekranın sol üst tarafında oyundaki her öğenin listesini görebileceğiniz bir panel vardır. İstediğiniz öğenin yanındaki oka tıkladığınızda envanterinize gelecektir. Eşyalarınızı aldıktan sonra "Finish" butonuna tıklamayı unutmayın.

Bannerlord oyununda para hilesi için bir kod ya da tuş yoktur. Bunun için pahalı eşyaları envanterinize koyup kolayca satabilir, bu sayede para kazanabilirsiniz.

Savaş Hileleri

Bannerlord'da en çok ihtiyaç duyulan hilelerden birisi de savaş hileleridir. Bu hileler savaştayken olayların akışını değiştirebilir. Eğer savaşı yeniliyorsanız tek tuşla kazanabilir, atınızın sağlığını yükseltebilirsiniz.

Ctrl + Alt + F4: Tüm düşman ordusunu yok eder.
Ctrl + F4: Savaşta bir düşmanı yok eder.
Ctrl + Shift + F3: Atınızı vurur.
Ctrl + H: Sağlığınızı iyileştirir.
Ctrl + F3: Oynatıcıyı çalar.
Ctrl + Üst Karakter + H: Atınızı tam sağlığa kavuşturur.
Ctrl + F2: Kendi askerlerinizden birini seçer.

Hareket ve Harita Hileleri

Harita açıkken "CTRL + Sol Tık" yaptığınız yere karakteriniz ışınlanır. CTRL tuşuna basılı tutarak gitmek istediğiniz yere mouseun sol tıkıyla tıklamanız yeterli olacaktır. Bu sayede anında her yere erişebilir, kalelerinizi işgal eden düşmanlara karşı avantaj sağlayabilirsiniz.

Konsol Hileleri

Bannerlord hilelerini konsola girmek için aşağıda bulunan hileleri küçük harfle yazmanız gerekir. Büyük harfle yazacağınız hileler çalışmaz. Ayrıca "sayı" yazan yere istediğiniz herhangi bir sayıyı yazın.

Oyuncu klanına ün ekleme: campaign.add_renown_to_clan sayı

Oyuncuya tecrübe puanı verme: campaign.add_skill_xp_to_hero

Oyuncuya altın verme: campaign.add_gold_to_hero sayı

Oyuncuya odak puanı ekleme: campaign.add_focus_points_to_hero sayı

Mevcut görevi tamamlama: campaign.complete_active_quest

Oyuncunun ordusuna asker verme: campaign.give_troops [BirlikNumarası] sayı

Oyundaki tüm birlik numaralarını görme: campaign.give_troops help

Aktif görevleri görme: campaign.list_active_quests

Oyuncuya nüfuz ekleme: campaign.add_influence sayı

Aktif görevi iptal etme: campaign.cancel_active_quest

Çocuk yapma: campaign.conceive_child

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.