Moonpark Taşdelen Projesi ve Fiyat Listesi

Moonpark Taşdelen, Has İnşaat, Etna İnşaat ve Albayrak Beton tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Moonpark Taşdelen Projesi ve Fiyat Listesi

" Has İnşaat, Etna İnşaat ve Albayrak Beton "un İstanbul’da inşa ettiği “ Moonpark Taşdelen ” son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

9 bin metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen Moonpark Taşdelen projesinde 284 konut bulunuyor. Moonpark Taşdelen projesi eğitim kurumlarına, sağlık kuruluşlarına, alışveriş merkezlerine ve havaalanına olan yakınlığı ile alıcısının dikkatlerini çekiyor. Lokasyonu ile alıcısının dikkatini çeken Moonpark Taşdelen projesi sosyal donatıları ile de göz dolduruyor.

Moonpark Taşdelen projesi içerisinde bay ve bayan ayrı kapalı yüzme havuzundan saunalara, hamamlardan ortak kullanım sosyal tesise, basketbol sahasından yürüme yollarına kadar bir çok aktivite alanı barındırıyor.

Moonpark Taşdelen Projesi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Moonpark Taşdelen Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Moonpark Taşdelen Projesi projesinde " 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.


Moonpark Taşdelen Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Moonpark Taşdelen projesinde ödeme koşulları henüz belli değil.


Moonpark Taşdelen Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Kırlangıç Sk. No:23/A, Taşdelen, Çekmeköy/İstanbul

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.