Montreal Uluslararası Jazz Festivali

Dünyanın en iyi caz festivallerinden olan Montreal Jazz Festivali'nin yapıldığı tarih, aynı zamanda Montreal'ı keşfetmek için harika bir zaman.
Montreal Uluslararası Jazz Festivali

Önemli müzisyenleri konuk eden bu festival cazın bütünleştiği Montreal şehrinde hayat bularak katılımcıların gözünde ayrı bir yer ediniyor. Festival zamanında sokaklardan alışveriş merkezlerine kadar her yerde cazcıların müzik yaptığını görebilirsiniz.

montreal-jazz-festivali.jpg

Festivalde aynı zamanda funk, reggae, blues, swing gibi tarzlarda müzik yapan gruplar da sahne almaktadır. Her insanın müzik zevkine göre konserler bulabileceği bu festival, yaz aylarında katılımcıların içini melodilerle ısıtıyor. Dünyanın her yerinden Montreal'e bu festival için gelen insanlar, açık havada veya konser salonlarında birçok aktivite ve konser izleme fırsatı yakalayabiliyor.

montreal-jazz-festivali-002.jpg

Festivalde aynı zamanda birçok sokak göstericisi, hokkabaz, cambaz ve sokak sanatçıları da yer alıyor. Sokaklarda yiyecek satışlarının olduğu bu festivalde sabahtan başlayıp geceye kadar birçok aktiviteye katılma imkanınız var.

montreal-jazz-festivali-005.jpg

Montreal'in güzelliğiyle birlikte müzik sanatçılarının derinliği ve kalabalığın çeşitliliği birleşince unutulmaz bir caz festivali ortaya çıkıyor. Modern müzik festivalleri içinde oldukça saygın bir yeri olan Montreal Jazz Festivali bu yıl yine Haziran 2016'da katılımcılara ev sahipliği yapmak için hazırlanıyor.

montreal-jazz-festivali-013.jpg

Önceki yıllarda Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Elvis Costello, Sting ve Leonard Cohen gibi sağlam isimleri ağırlayan festival, bu yıl da muhteşem konserleriyle akıllarda yer edecek.

montreal-jazz-festivali-014.jpg

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.