Monster Semruk S7 Teknik Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

.Monster Semruk S7 hakkındaki tüm detayları yazımızda sizlere aktardık. Üst düzey bir bilgisayar olan Monster Semruk S7 ile ilgili bilgiler burada.
Monster Semruk S7 Teknik Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Piyasadaki en kaliteli ürünleri üreten Monster markasının Semruk S7 modeli oldukça güçlüdür. Canavar oyun bilgisayarı teriminin tam anlamıyla nesneye dönüştürülmüş hali Monster Semruk S7'de bulunan tüm özellikleri detaylı bir şekilde sıraladık. Aynı zamanda FPS değerlerine de baktık. Yazımızda ürünü satın almak isteyen fakat kararsız kalan kullanıcılara özel bilgileri derledik. Sizler de yazımızı okuyarak bu canavar hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Monster Semruk S7 Teknik Özellikler

İşlemci:Intel Rocket Lake Core™ i9-11900K
İşletim Sistemi:Windows 11 Pro
Ekran:17,3" UHD 3840x2160 144Hz
Chipset:Intel® Z590
Ekran Kartı:Nvidia RTX3080 Max-Performance 16GB
Hafıza: 128GB (4x32GB) DDR4 1.2V 2933MHz
Hafıza yuvası:4 Adet Disk Desteği
Maksimum Hafıza:Max 128GB
HDD:3x 2TB SAMSUNG PM9A1 M.2 SATA SSD
Depolama Kapasitesi: (3x M.2 SSD + 1x 2.5" Disk)
Ön Kamera:HD (60fps@1080p)
Pil:8 Hücreli 97Wh
Güç Adaptörü: 2 x 280W - 20V / 14A
Boyutlar:
399 (W) x 319 (D) x 43.5 (H) mm
 
Ağırlık:4,5 Kg
Amazon
Fiyatını Gör
Monster Semruk
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

Monster Semruk S7

ARTILAREKSİLER
Üst Düzey Ekran KartıFiyat
Kaliteli Ekran
Hızlı Şarj
Oyunlarda Yüksek Performans
Büyük Depolama Kapasitesi

Monster Semruk S7 İnceleme

Piyasadaki en iyi oyuncu laptoplarından birisi olan Monster Semruk S7, muazzam performansla çalışan i9-11900K işlemciye sahiptir. İstediğiniz her oyunu en üst düzey ayarlarda oynayabilmenizi sağlayacak gaming laptop RTX 3080 ile birlikte gelmektedir. 128 GB Ram'i sayesinde istediğiniz her şeyi kolayca yapabilmenize olanak tanır. Çok zor çalıştırılan programlarda dahi hiçbir sorun yaşamamanızı sağlar.

İşte oyun canavarı Monster Semruk S7 ile ilgili tüm detaylar;

Monster Semruk S7 Performans

Monster Semruk S7 İnceleme

Performans konusunda rakiplerine göre muazzam iş çıkartan üst düzey bilgisayar Monster Semruk S7 RTX teknolojisine sahiptir. Bu sayede oyunlarda kaliteyi düşürmeden yüksek FPS değerlerine erişebilir. RTX 3080 ekran kartıyla birlikte gelen bilgisayarda oyun oynarken takılma gibi problemler hiçbir zaman yaşanmaz. Şarjda olmasa dahi oyunları tam kalitede oynatabilen eşsiz bir bilgisayardır. Aynı zamanda yeni nesil işlemcisiyle ne işlem yaparsanız yapın sorunsuz çalışacaktır.

Monster Semruk S7 Depolama

Monster Semruk S7 İnceleme

Profesyonel olarak video düzenleme, şarkı yapımı, fotoğraf düzenleme gibi işlerle uğraşan bireylerin tercih etmesi gereken bir modeldir. Taşınabilir canavar olarak da bilinen Monster Semruk S7, 3 TB'lık depolama kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Monster Semruk S7 ile isterseniz oyun oynayabilir, isterseniz iyi bir bilgisayar isteyen programları sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsiniz.

Monster Semruk S7 Ekran

Monster Semruk S7 İnceleme

Üst düzey bir oyun bilgisayarı arayan kullanıcılar tarafından tercih edilen bilgisayar rakiplerine göre 17.3 inçlik büyük bir ekrana sahiptir. Ekranın 144 Hz olması sayesinde oyunlarda çok daha iyi olmanızı sağlar. Aynı zamanda çözünürlüğü 4K olduğu için tüm görüntüler en ince ayrıntısına kadar gözükür. Canlı ve renkli ekranı sayesinde oyunları oynamak çok daha eğlencelidir.

Monster Semruk S7 Ağırlık

Monster Semruk S7 İnceleme

Monster Semruk S7 modelinin ağırlığı normal laptoplara göre fazladır. Oldukça kalın fakat şık yapıya sahip olan Monster Semruk S7 gaming laptop ışın izleme teknolojisini de içerisinde barındırmaktadır. 4.5 kiloluk ağırlığa sahip olan model, taşırken biraz zorluk çıkartabilir. Ancak Monster'ın yanında göndermiş olduğu laptopa özel çanta sayesinde taşınabilmesi kolaylaştırılmıştır.

Monster Semruk S7 Soğutma ve Ses Seviyesi

Monster Semruk S7 İnceleme

Muazzam soğutması ile profesyonel kullanıma uygun olan modelde ses seviyesi çok fazla değildir. Oyunları en üst kalitede oynasanız dahi soğutması sayesinde bilgisayardan aşırı bir ses gelmez. Her daim stabil bir şekilde çalışabilen bilgisayarda kurgu yapmak, fotoğrafları düzenlemek, oyun oynamak her saat uygundur. Kullanıcıya hiçbir şekilde rahatsızlık verecek ses çıkartmaz.

Monster Semruk S7 Batarya

Monster Semruk S7 İnceleme

Monster Semruk S7, hızlı şarj olabilme olanağına sahiptir. 15 dakikalık şarj ile birlikte uzun süreli kullanım sunar. Şarjı tamamen doluyken oyun oynasanız dahi sizi en az 3 saat kadar götürebilir. Batarya konusunda oldukça başarılı iş çıkartan Monster Semruk S7 günlük kullanım için uygundur. Taşıması zordur fakat hiç şarja takmasanız dahi saatlerce her işinizi görmenizi sağlayacak bir bilgisayardır.

Monster Semruk S7 Bellek (RAM)

Monster Semruk S7 İnceleme

Ram konusunda da oldukça başarılı olan Monster Semruk S7 modeli birden fazla işlem yapmanızı sağlar. Aynı anda birçok programı çalıştırsanız dahi sorun yaşanmaz. Bir yandan oyun oynayıp bir yandan da ağır programlar çalıştırmanızda hiçbir sorun yoktur. Yüksek Ram kapasitesi ile birlikte programlar arasında geçişte yavaşlamayı tamamen ortadan kaldırır. Piyasadaki en hızlı oyuncu laptoplarından birisidir.

Monster Semruk S7 FPS Değerleri

OyunlarFPS
Valorant426 FPS
Wolfenstein: Youngblood207 FPS
Red Ded Redemption 269 FPS
Cyberpunk 207775 FPS
Shadow of Tomb Raider101 FPS
Far Cry 6132 FPS
GTA 5186 FPS

Yukarıdaki tüm oyunların FPS değerlerini ölçerken doğru sonuç alabilmek için ayarların hepsi en yükseğe getirilmiştir. Ayrıca bu FPS değerleri ortalama baz alınarak yapılmıştır.

Monster Semruk S7 Alınır mı?

Piyasadaki çoğu oyun bilgisayarından çok daha iyi olan Monster Semruk S7 profesyoneller için uygundur. Sadece bilgisayarda oyun oynamak isteyen kullanıcılar farklı modellere göz atabilir fakat kurgu, müzik gibi işlerle uğraşan bireylerin kullanacağı programlar ciddi derecede profesyonel sistemler istediği için bu kişilerin alması daha uygundur. Monster Semruk S7, hem oyun hem de programlar için tercih edilmesi gereken bir bilgisayardır. İçerdiği donanımlar sayesinde muazzam performans sunar. Aynı zamanda şık görünümüyle dikkatleri üzerine çeker. Büyük ekranı sayesinde işlerinizi daha kolay yapmanızı sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
Monster Gaming
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

Monster Semruk S7 Kullananlar

Monster Semruk S7 modelini satın almış kişilerin yorumlarını sizler için sırasıyla derledik. Bu kullanıcıların yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ünlü alışveriş sitelerinden alınan bu yorumları okumak için aşağıya göz atabilirsiniz.

İşte Monster Semruk S7 ile ilgili kullanıcı yorumları:

👤 *** ***: Öncelikle ilk aldığımda tereddütte kaldım. Daha sonrasında ise ürünü açmaya kıyamadım ve şu an yatakta beraber yatıyor, yemeğimizi beraber yiyoruz çok kaliteli bir dost oldu bana su da geçirmiyor. Çok yemek yiyor ona gelecek sürümlerde güzel bir güncelleme olursa sevinirim. Yaşasın Monster!!

👤 *** ***: Askerden gelen abime aldık gerçekten çok memnun kaldı. Hatta battlefield oynarken askerde gibi hissettim dedi. Gerek monitörün IPS olması gerek 4K olması derken çok beğendi.

👤 *** ***: Bazıları dalga amacı ile yazmış ama dışında 100.000tl verecek paranız varsa ve parayı verdikten sonra normal hayatınıza devam edebiliyorsanız alın, performansta mükemmel teknik detaylardan anlarsınız ancak yine de mağazadan kontrol edin sonra bana kızmayın.

👤 *** ***: Alamayanlar için PC'yi kısaca özetlemem gerekirse oğlum oyun oynarken hiç kasmadığını söylüyor ben de şirket işleriyle uğraşırken hiç bir sorun çıkarmıyor.

👤 *** ***:  Piyasadaki tüm oyunları üst düzey kalitede oynatabiliyor. Hiçbir şekilde sorun yaşamadım. Aynı zamanda işim için de kullanıyorum. Kullandığım programlar yüksek kapasiteli bir bilgisayar istiyor. Bu yüzden Monster'ı tercih ettim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
MSI GF76 Detaylı İncelemeMonster Abra A5 V17 Yorumlar
MSI Katana GF66 YorumlarıAsus TUF Gaming F15 İnceleme
Lenovo IdeaPad Gaming 3 Kullanıcı YorumlarıHP Victus 16 Özellikleri
Asus Rog Strix G15 Kullananların YorumlarıCasper Excalibur G900 İncelemesi
Dell Gaming G5 15 Teknik Özellikler

Monster Semruk S7 performansı nasıl?

Monster Semruk S7'de, RTX serisinin en iyi ekran kartlarından birisi olan RTX 3080 vardır. Oyun performansı muazzamdır. Aynı zamanda işlemcisi de Intel'in son çıkartmış olduğu en iyi işlemcisidir. Ram tarafında da bir bilgisayarın sahip olabileceği bellekten daha fazlasını barındırdığından performansı her oyunda üst düzeydir. Piyasada bulunan tüm oyunları en yüksek grafik ayarlarında akıcı bir şekilde oynatır.

Monster Semruk S7 ne kadar?

Monster Semruk S7 oyuncu bilgisayarı Monster'ın şu ana kadar çıkartmış olduğu en iyi modellerden birisidir. RGB ışıkları, şık dizaynı ile muazzam bir görüntüye sahip olan laptopun fiyatı 150.000 TL'dir.

Monster marka hangi ülkenin?

Monster markası 2000 yılında kurulmuştur. Türkiye merkezli bir dizüstü bilgisayar üreticisidir. İngilizce'de Canavar anlamına gelen Monster kelimesi markanın yüzü olmuştur. Diğer markalara göre hafızalara daha güvenilir olarak kazınmıştır. Aynı zamanda laptop yanında bedava çanta, ömür boyu ücretsiz bakım gibi aktiviteler yaparak kullanıcıların beğenisini toplamayı başarmış bir markadır.

Monster Semruk S7 kaç hz?

Monster Semruk S7'nin ekranı diğer modellere göre oldukça büyüktür. Aynı zamanda 4K ekran kalitesini içerisinde barındıran laptopta yenileme hızı 144'tür. Oyunlarda ve normal kullanımda akıcı bir işleyişi vardır.

Monster kaç ayda bir bakım?

Monster Semruk S7 modelinde bakım yaptırmak son derece önemlidir. Profesyonel bir bilgisayar olduğu için işlemciyi yoracak programlar kullanılmaktadır. Bakımları aksatılırsa çalışmasında yavaşlama görülebilir. Bu yüzden 6 ayda bir yapılan ücretsiz bakımdan yararlanmanız gerekir.

Monster batarya değişimi ücretsiz mi?

Monster laptoplarda batarya değişiminde ücret alınması değişiklik gösterebilir. Eğer bataryanın bitmesinde kullanıcı hatası görülürse ücret ödeyebilirsiniz fakat eğer bataryanın ömrü bitmişse Monster yetkilileri ücretsiz bir şekilde değişim yapacaktır.

En iyi ekran kartı nedir?

Şu an piyasada bulunan en iyi ekran kartı RTX 4090'dır. RTX 40 serisi henüz yeni çıkmıştır. Nvidia tarafından dünyanın en hızlı ekran kartı olarak adlandırılan RTX 4090 muazzam bir güce sahiptir. Bu ekran kartına sahip olan bir bilgisayarı satın aldığınız taktirde tüm oyunları üst düzeyde oynayabilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli programları da hiçbir şekilde donma yaşamadan çalıştırabilir, üst üste birçok sekme açabilirsiniz. Bir oyuncu bilgisayarında en önemli bileşenlerden birisi ekran kartıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.