Monster Abra A5 V17.2.3 Kullananlar, Özellikleri - İnceleme

Monster markasının en çok tercih edilen modellerinden birisi olan Monster Abra A5 V17.2.3 ile ilgili tüm detaylı yazımızda bulabilirsiniz.
Monster Abra A5 V17.2.3 Kullananlar, Özellikleri - İnceleme

Oyuncu laptopları arasında en gözde modellerden birisi olan Monster markasının Abra A5 V17.2.3 adlı modelinin ekran kartını, işlemcisini, hafızasını, bataryasını, ekranını ve daha birçok özelliğini aşağıdaki yazımızda sizlere aktaracağız. Ürünü satın almak isteyen kullanıcılarının bilgi edinebilmesi için Monster Abra A5 V17.2.3 modelini detaylı bir şekilde araştırdık. Sizler de yazımızı okuyarak alacağınız ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

Monster Abra A5 V17.2.3 Teknik Özellikler

İşlemci:Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H
İşletim Sistemi:FreeDos 
Ekran:15,6" FHD 1920x1080 144Hz
Chipset:Intel®HM570
Ekran Kartı:Nvidia RTX3050 Ti 4GB
Hafıza: 8GB (1x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz
Hafıza yuvası:2 Slot
Maksimum Hafıza:Max 64GB
HDD:512GB SAMSUNG PM991A M.2 SSD
Depolama Kapasitesi: (2x M.2 SSD + 1x 2.5" Disk)
Ön Kamera:HD (30fps@720p)
Pil:4 Hücreli 41Wh
Güç Adaptörü: 150W adaptör
Boyutlar:361 (W) x 258 (D) x 24.9 (H) mm
Ağırlık:2.2 Kg
Amazon
Fiyatını Gör
Monster Abra
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

Monster Abra A5 V17.2.3

Monster Abra A5 V17.2.3

ARTILAREKSİLER
Yeni Nesil İşlemciFreeDos İşletim Sistemi
144 Hz Ekran
Anında Soğutma
RTX Teknolojisi
Hızlı SSD

Monster Abra A5 V17.2.3 İncelemesi

Oyuncu bilgisayarı denildiği zaman akla gelen ilk markalardan birisi olmayı başarmış Monster'ın uygun fiyatlı modeli Abra A5 günümüzde en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Uygun fiyatlı olmasına rağmen içerisinde RTX destekli 3050 ekran kartını barındıran modelde DLSS, ışın izleme gibi teknolojiler mevcut. Bu teknolojiler sayesinde oyunlardaki FPS değerlerinde olabildiğince artış görebilmek mümkün. Nvidia'nın geliştirilmiş olduğu DLSS teknolojisi sayesinde oyun grafiklerinde hiçbir değişiklik olmadan yüksek FPS değerlerine erişilebiliyor.

Monster Abra A5 V17.2.3

Hem iş hem de oyun anlamında başarılı işlere imza atan Monster Abra A5 V17 oyuncu laptobu 144 Hz ekranıyla oyun içerisinde daha iyi deneyim sunuyor. Aynı zamanda ekran Full HD çözünürlük destekliyor. İşlemci tarafında i5'in yeni nesil işlemcisi olan 11400H'yi kullanan model, oyunlarda üstün performans sunmaya devam ediyor. Ram konusunda rakiplerine göre biraz zayıf kalsa da Monster kendi kalitesini belli ederek birçok işlem yapabilmenize olanak sağlıyor. İnternet üzerinde gezerken, oyun oynarken Ram'in yüksek hızda olması sayesinde kasma, donma gibi problemler yaşatmıyor.

Depolama konusunda oldukça iyi bir SSD kullanan model, açılış ve kapanış hızlarında kullanıcısına kolaylık sunuyor. Bilgisayarınızın açma tuşuna bastığınızda 3 ile 5 saniye arasında açılıyor, direkt olarak işlemlerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor. Yüksek pil ömrüyle de oyun oynarken şarjının çabuk bitmesinden şikayetçi olan kullanıcıların yardımına koşuyor. Taşınabilir canavar olarak bilinen Monster Abra A5 V17.2.3 gaming laptop, 2.2 kilogram ağırlığıyla her yere kolayca taşınabiliyor.

Monster Abra A5 V17.2.3 FPS Değerleri

OyunlarFPS
Valorant226 FPS
Wolfenstein: Youngblood89 FPS
Red Ded Redemption 248 FPS
Cyberpunk 207734 FPS
Shadow of Tomb Raider68 FPS
Far Cry 677 FPS
GTA 592 FPS

Yukarıdaki tüm oyunların FPS değerlerini ölçerken doğru sonuç alabilmek için ayarların hepsi en yükseğe getirilmiştir. Ayrıca bu FPS değerleri ortalama baz alınarak yapılmıştır.

Monster Abra A5 V17.2.3 Alınır mı?

Fiyat performans olarak en uygun bilgisayardan birisi olan Monster Abra A5 V17.2.3 oyunlarda oldukça iyi iş çıkartmaktadır. Sahip olduğu donanımlar sayesinde günlük hayatta oyun oynarken, işlerinizi hallederken size hiçbir şekilde sorun çıkartmayacak olan gaming laptop, 2.2 kilogramlık ağırlığıyla da istenilen yere rahatça taşınabilir. Soğutma sistemi konusunda da oldukça başarılı bir iş sunan Monster Abra A5 V17.2.3, yeni nesil 6 çekirdekli işlemcisiyle rakiplerinden üstün performans veriyor. Aldığınızda pişman olmayacağınız bu laptop tüm işlerinizde size yardımcı olacak donanımlar içeriyor.

Monster Abra A5 V17.2.3 Kullananlar

Monster Abra A5 V17.2.3 modelini satın alan kullanıcıların ürün hakkındaki olumlu ve olumsuz yorumlarını aşağıda maddeler halinde derledik. Kullanıcıların da yorumlarını dikkate alarak Monster Abra A5 V17 bilgisayarı alıp almayacağınıza daha kolay karar verebilirsiniz. Bu yorumlar ünlü alışveriş sitelerinden alınmıştır.

Amazon
Fiyatını Gör
Monster Oyuncu
Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

İşte Monster Abra A5 V17.2.3 ile ilgili kullanıcı yorumları:

Monster Abra A5 V17.2.3 Kullananların Olumlu Yorumları

? *** ***: Tam bir canavar harbiden oyunları yüksek ayarlarda 80 - 90 FPS oynatıyor alırken bi kaç kötü yorum okudum ama MONSTER markasına güvenerek aldım pişman değilim sağlam makine yapmış adamlar helal olsun TEŞEKKÜRLER MONSTER ücretsiz ömür boyu bakım olması da çok avantajlı özellikleri mükemmel fiyat performans ürünü sıcaklık değerleri çok iyi 60 - 70 derece malzeme kalitesi güzel alüminyum ve sert plastik ışıklandırmaları efsane görünüyor takılan parçalar kaliteli marka parçalar takılmış harbiden oyun bilgisayarı ölü piksel falan çıkmadı sorunsuz elime ulaştı kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürün 1 günde geldi. 144 hz monitör akıcılığı ile mükemmel. 3050ti ile 90-100 fps arası su gibi aka aka oynuyorum malzeme kalitesi iyi soğutması çok başarılı 4 yerden hava çıkışı var gerçekten bu fiyata böyle bir laptop için monster a teşekkürler

? *** ***: Kargo ile ilgili dedikleri gün gelmedi kendim gittim aldım mecburen cihaz çok güzel ve hızlı tasarım olarak harika kasa ve kapaktaki logo (IŞIKLI) güzel duruyor kendini gösteriyor hız ve performans olarak gayet tatmin edici GTA 5, Pubg Battlegrounds vs. bir kaç oyunu oynama fırsatım oldu gayet güzel kalite aldım tek sorun batarya bir tık hızlı bitiyor onu da oyun oynamadığınız zaman ayarlarından modunu değiştirince daha fazla dayanır.

? *** ***: Ürün gayet iyi, sadece 3050Ti 4 GB ram içerdiği için bazı oyunlarda grafikleri fullemeden oynamanız gerekmektedir. Örneğin RDR2. Genel olarak aldığım FPS değerleri ise; Valorant: 150-180 God of War: 60-80 Daha bir çok oyun oynadım, Destiny 2, Horizon Zero Dawn, Cyberpunk. Bunlarda hiç canımı sıkacak bir fps düşüşleri yaşamadım.

? *** ***:  Ürün korunaklı kutusunda zarar görmeden geldi. Win11 kurdum ve performans çok iyi. Görüntü kalitesi güzel. Ses yeterli. Oyun oynarken performans güzel. Fan sesi illaki var ama bu sorun değil. Serin serin çalışıyor. Tasarım olsun,kalite olsun ben beğendim. Teşekkürler monster.

? *** ***:  Çok güzel malzeme kalitesi on numara 144hz ekran akıyor ssd samsung marka geldi. Valorantta üst ayarlarda 200 üzeri fps alıyorum. Bataryası tak çıkartlı 150 watt şarj aleti var şarj soketi arka tarafta. Keşke gönderdikleri flash bellek 3.0 olsa imiş kesinlikle alınır.

? *** ***: Fps performansı beklediğimden iyi, sesi hiç rahatsız etmiyor. kompakt ve kullanışlı bir gaming laptop. 144 hz görüntü kalitesi var ve orta segment bir gaming laptop için gayet iyi.

? *** ***: Ürün güzel geldi bugün Windows yükledim. Ekran kalitesi ses kalitesi güzel csgo da yüksek kalite 350 400 arası FPS oynatıyor fiyat performans ürünü. Ama oyun oynarken fan hızı baya yükseldi Afterburner sonuçlarında 65 75 derece gözüküyor sadece bir tık fan sesi fazla her şeyi 10/10.

? *** ***: Freedos olması kafanızı karıştırmasın. Format USB ile Windows u kısa sürede kolayca yüklüyorsunuz. USB driverda tek tıkla hepsini kuruyor buda çok güzel. 25 yıldır bilgisayar kullanıyorum formatı falan kendim atıyorum. Şimdiye kadarki en kolay yüklemeyi yaptım. Ürün yeni geldi. Çok şık görünüyor. Kullanırken kaliteyi sonuna kadar hissediyorsunuz. Tavsiye ederim.

Monster Abra A5 V17.2.3 Kullanıcılarının Olumsuz Yorumları

? *** ***: Paketlemesi gayet iyiydi ürün çok güzel ve fiyat performans ürünü kötü yanı fan sesi biraz fazla ama soğutması baya başarılı bataryası küçük ve şarjı az gidiyor Max 2 saat onun dışında hiç bir sorunu yok satıcıya teşekkür ederim

? *** ***: Bilgisayarın oyun performansı çok iyiydi, akıcı bir şekilde oyun oynanıyordu ancak ışık sızması çıktığı için iade ettim. Müşteri hizmetleri ile ışık sızması konusunda görüştüğümde "IPs ekranlarda ışık sızmasını biz sorun olarak görmüyoruz" yanıtını aldım.

? *** ***: Bilgisayarın fanı oldukça sesliydi. Oyun oynarken yüksek seste olmasını anlıyorum ancak normal kullanımda bile sürekli rüzgar sesi gibi bir ses vardı. BIOS menüsü geliştirilmeli, W11 uygun driverlar sürekli güncellenmeli. Kendi sitesinde paylaştıkları NVIDIA driverı bile güncel değil, ekran kartını görmüyordu. Bu sorunu yaşayanlar NVDIA kendi sitesinden güncel driverı indirip kurmalı.

? *** ***:  Ürün elime sağlam şekilde ulaştı evet batarya şarjda olmadığı sürece hızlı tükeniyor bilgisayar iyi fakat klavyeyi kısa bir süre kullandım esc tuşu 10 15 tıklamadan sonra yerinden çıktı ve dişleri kırılmış yerine oturtamadım teknik servis bir tuş için laptopu göndermem gerektiğini söyledi monster kalitesine yakışmadı bu.

? *** ***: Görüntü çok karanlık gece bile sorun oluyor. Batarya dengelide tam şarj da 1 saat ancak gidiyor. Bu nedenle iade ettim

? *** ***: Kesinlikle önermiyorum. Açamayacağı oyun yok diyecek kadar iddialılar ancak Fifa 22 oynuyorum 10 dakika sonra işlemci 98 dereceye çıkıyor özetle bişey olacak diye oynamaya korkuyorsunuz. İade edicem. Perşembe akşamı sipariş verdim cuma günü kargoya verildi cumartesi teslim aldım.

? *** ***: Fan sesi kafa açıyor. Onun dışında her şey güzel ama işte o fan sesi...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
MSI GF76 Detaylı İncelemeMonster Semruk S7 Teknik Özellikleri
MSI Katana GF66 YorumlarıAsus TUF Gaming F15 İnceleme
Lenovo IdeaPad Gaming 3 Kullanıcı YorumlarıHP Victus 16 Özellikleri
Asus Rog Strix G15 Kullananların YorumlarıCasper Excalibur G900 İncelemesi
Dell Gaming G5 15 Teknik Özellikler

Monster Abra A5 V17.2.3 oyun performansı nasıl?

Monster Abra A5 V17.2.3, oyunlarda çok iyi performans veren bir modeldir. Piyasada bulunan birçok popüler oyunu Full HD çözünürlükte akıcı bir şekilde oynayabilmenizi sağlayan Monster Abra A5 RTX teknolojisine sahip ekran kartı sayesinde birçok oyunda üst düzey performans sunar. Aynı zamanda yeni nesil işlemcisinin barındırdığı özelliklerle donma gibi bir durumun yaşanmasını önler.

Monster Abra A5 V17.2.3 şarjı kaç saat gidiyor?

Monster'ın oyuncu bilgisayarı Abra A5 V17'nin şarjı oyun oynarken ortalama 2 ile 3 saat kadar gitmektedir. Oyun oynanmadığı taktirde 5 ile 6 saat kadar kesintisiz bir şekilde oyun hariç istediğiniz her şeyi yapabilmeniz mümkündür. Oyunlar bilgisayarı zorladığı için bataryayı da kısa sürede sömürür.

Monster marka hangi ülkenin?

Monster markası 2000 yılında kurulmuştur. Türkiye merkezli bir dizüstü bilgisayar üreticisidir. İngilizce'de Canavar anlamına gelen Monster kelimesi markanın yüzü olmuştur. Diğer markalara göre hafızalara daha güvenilir olarak kazınmıştır. Aynı zamanda laptop yanında bedava çanta, ömür boyu ücretsiz bakım gibi aktiviteler yaparak kullanıcıların beğenisini toplamayı başarmış bir markadır.

Monster Abra A5 V17.2.3 kaç hz?

Monster Abra A5 V17 oyuncu bilgisayarının ekranı 15.6 İnç'tir. Aynı zamanda ekran yenileme hızı 144 Hz olduğundan oyunlarda öne geçmenizi sağlar. Düşmanlarınızı gördüğünüzde daha hızlı reaksiyon verebilmek için ekranın kaç hz olduğu oldukça önemli bir kriterdir.

Monster kaç ayda bir bakım?

Monster marka bir oyuncu laptobunuz varsa 6 ayda bir bakım yaptırmanızı öneriyoruz. Monster ürünlerinde 6 ayda bir ücretsiz bakım hizmetinden faydalanabilirsiniz. Yılda bir kere yapılan bakımlar sağlıklı olmadığı için yeni aldığınız cihazınızı ücretsiz bir şekilde bakıma göndermelisiniz.

Monster batarya değişimi ücretsiz mi?

Monster ürünlerinde bakımını ömür boyu ücretsiz olarak teknik servislerinden gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Aynı zamanda kullanıcı hatası olmayan batarya değişimi gibi durumlar ücretsiz bir şekilde yapılabilir. Kullanıcı hatası olan durumlarda ise müşterinin değişim için ödeme yapması gerekir.

En iyi ekran kartı nedir?

Şu an piyasada bulunan en iyi ekran kartı RTX 4090'dır. RTX 40 serisi henüz yeni çıkmıştır. Nvidia tarafından dünyanın en hızlı ekran kartı olarak adlandırılan RTX 4090 muazzam bir güce sahiptir. Bu ekran kartına sahip olan bir bilgisayarı satın aldığınız taktirde tüm oyunları üst düzeyde oynayabilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli programları da hiçbir şekilde donma yaşamadan çalıştırabilir, üst üste birçok sekme açabilirsiniz. Bir oyuncu bilgisayarında en önemli bileşenlerden birisi ekran kartıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum