Hafif, İnce ve Güçlü: Monster Abra A5 İnceleme

Estetik duruşu ve ismiyle kendini tanıtan Monster’in en çok satan modellerinden biri olan Abra A5 V15’i sizler için araştırarak içerik haline getirdik.
Hafif, İnce ve Güçlü: Monster Abra A5 İnceleme

Monster Abra A5 V15.8.3

Yerli marka Monster'in en çok satın alınan dizüstü bilgisayar modellerinden olan Abra A5 V15.8.3'ü araştırarak sizler için içerik hazırladık.

Kullanıcılarından tam not almayı başaran ve yerli üretim olması sebebiyle dikkat çeken Monster Abra A5 modeli hakkında merak edilenlere de içeriğimizde yer verdik.

İşte oyun canavarlarına özel canavar gibi bilgisayar Abra A5 incelemesi:

Teknik Özellikler
İşlemci Temeli10. Nesil Comet Lake
İşlemciIntel Comet Lake Core i7-10750H 5.0 GHz
ChipsetMobile Intel HM470
Ekran KartıNvidia GeForce GTX 1650 Ti 4GB GDDR6 128bit DX12
Ekran Çözünürlüğü1920 x 1080
Ekran PanelIPS Mat LED
Ekran Boyutu15,6 inç
Ekran Hz120
RAM Kapasitesi16 GB DDR4 (2933 MHz)
Depolama Kapasitesi2 SSD – 1 HDD Takılabilir
Dahili Hafıza500 GB M.2 SSD (1700 MB/s - 940 MB/s)
İşletim SistemiFreeDos
KlavyeRGB
Ağırlık2.1 kg
Batarya4100 mAh
HDMIVar
USB 2.01 Adet
USB 3.13 Adet
Mini Display2 Adet
Hoparlör2x 2W Hoparlör
Boyutlar359.8 x 243.3 x 25.8 mm
Adaptör120W
Amazon
Fiyatını Gör
Monster
Abra A5 Bilgisayar
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumu

? Arkadaşlar bilgisayar tam bir f/p bilgisayarı GTA'da yüksek ve çok yüksek ayarlarda ortalama 60 FPS yer yer 50 ye düşüyor teşekkürler Monster.

? Cihazı alalı yaklaşık 4 ay oldu ve aktif olarak her gün kullanmaktayım. Cihaz performans olarak çok iyi, hem oyun tarafında hem de mühendislik programları kullanımı açısından rahat bir kullanım sağlıyor.

İnceleme

1. 10. Nesil yepyeni işlemcisi ile AAA+ oyunlarda bile maksimum performans gösteren ürün, 5.00 GHz’ye kadar çıkabilen, 12 MB önbelleğe sahip olan Intel i7-10750H modelini kullanıyor.

Monster Oyun Bilgisayarı

2. Bünyesinde 4GB’lık GDDR6 1650 Ti ekran kartı bulunan dizüstü bilgisayar TuringTM teknolojisiyle güçlendirildi. Abra A5 aynı zamanda günümüzde geliştirilen yüksek performans isteyen oyunları rahatlıkla kaldırabilir.

Monster Oyun Bilgisayarı

3. 15,6 inç ekran boyutuyla ve 120 Hz IPS paneli ile net renkler ve akıcı oyun keyfi sunan ürünün ekran kalınlığı ise kalem inceliğinde tasarlanmış.

Monster Oyun Bilgisayarı

4. Bilgisayarda bulunan birbirinden farklı 3 adet depolama alanı girişiyle ekstra SSD ve HDD takabilirsiniz. 2.1 kg ağırlığı ile kolay taşınabilen ürünü en uzak mesafelere kadar götürüp rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Monster Oyun Bilgisayarı

5. DUO fan teknolojisini bünyesinde barındıran bilgisayar sağda ve solda olmak üzere 2 adet soğutma fanlarına sahip. Uzun süreler yoğun güçte çalışsa bile ısınma sorunu yaşamayacaksınız. Turbo fan mod özelliğiyle kullandığınız uygulamalarda üstün bir performans elde edebilirsiniz.

Monster Oyun Bilgisayarı

6. Kişisel özelleştirmelere özen gösteren Monster kurduğunuz işletim sistemine özel seçenekler üreterek kolaylık sağlayacak. Ekranın üstünde bulunan HD kamerasıyla görüntülü görüşmeler yapabileceğiniz model aynı zamanda online derslerinizde de sizlere oldukça kolaylık sağlayacak.

Monster Oyun Bilgisayarı

7. Orijinal RGB klavyesiyle geceleri rahatlıkla iş yapabileceğiniz ve oyun oynayabileceğiniz bilgisayar farklı renk modlarına sahip. Akıcı ses yükseltme özelliğiyle %200’e kadar ses aşırtması yapabilir kullandığınız kulaklığı hoparlör haline getirebilirsiniz.

Monster Oyun Bilgisayarı

8. Monster Abra’nın 2933 MHz DDR4 16GB RAM kapasitesi sayesinde arka arkaya açacağınız uygulamaları ve sekmeleri sorunsuz kullanabilir, bilgisayarı yoğun güç altına sokmadan rahatlıkla tüm gün kullanabilirsiniz. 500 GB M.2 SSD ile elinize ulaşan ürün depolama alanı sıkıntısı çekmeden yüksek boyutlu uygulamaları, oyunları rahatlıkla kaldırabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Monster Oyun Bilgisayarı

9. 4 adet USB girişiyle dizüstü bilgisayarınıza klavye, mouse, kulaklık ve Wi-Fi güçlendirici takabilir oynadığınız oyunlarda, yaptığınız işlemlerde kendinize kolay kullanım yaratabilirsiniz.

Monster Oyun Bilgisayarı

10. Ülkemizde oldukça sevilen, gündeme gelen Monster’in Abra 15 V15.8.3 modeli 8.699 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.Monster Oyun Bilgisayarı

Benzer Tavsiye Önerileri
Gaming Laptop ModelleriHUAWEI MateBook X 2020 İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Monster
Abra Dizüstü Bilgisayar
Aradığın
Fiyatı Gör

Monster Abra A5 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Oyuncuların ve tasarımcıların sıklıkla tercih ettiği Monster A5 serisi hakkında merak edilen soruları cevapladık.

Monster hangi ülkenin markası?

Monster Notebook, 2000'li yıllarda Türkiye'de kurulan bir Türk bilgisayar markasıdır.

Monster Abra A5 nedir?

Abra A5 serisini diğer serilerden ayıran şey, A5 serisinin bellek özelleştirmelerinin daha iyi olmasıdır. Bu sebeple oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilir ve büyük bellek gücüne ulaşabildikleri için performans kaybı yaşatmazlar.

Monster Abra kaç kg?

Özenle araştırdığımız ve içerik haline getirdiğimiz Monster Abra A5, 2.5 kg ağırlıkla satışa sunulmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.